2009 Ekim Bebekleri ' nin Gece Uykuları

daisy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
385
1
42
Merak ettim de gece uykularınız ne durumda? Bizim yaramaz gece 1:30 dan önce uyumuyor bazen 3:00 ü bulduğu oluyor... Sadece gün içinde bir yerlere gidersek yoruluyor o zaman nadiren 22 gibi uyuyor ama kaçta uyursa uyusun sabah 10:30 da kalkıyor (tabi aralardaki uyanmaları saymıyorum) Bebişlerine iyi bir uyku alışkanlığı kazandırmış olan var mı?

Valla bizimde çok fenaydı dediin gibi,gece 1-3-5 hatta bazen 7 bile oluyodu =((
gün boyu kütük gibi uyuyoduk amaa..
Her gece banyo yaptırdım bi haftaya yakın,gece-gündüz ayrımını yapabilmesi için gece alt açmadım,ışıklar kapalı emzirdim,konuşmadım vs..
Şimdi çokkkk şükürrr..gün boyu çok az uyuyoruz,gecede 9-10 gibi bi yatıyoruz 3-4 saatte bir emmek koşuluyla ssabah 8-9a kadar uyuyoruz..

benim kızda gündüzleri 2 saat uyur.uyandıktan sonra 2 saat uyanık olur.daha sonra yine uyur 1 yada yarım saat uyur.akşama kadar böyle devam eder.gece 11-12 gibi olunca sabah 5-6 gibi uyanıyor.mamasını içip hemen uyur 1-2 saat sonra uyanır.7-8-9 gibi kalkar.yine mamasını icirip.biraz oynar etrafa bakar.gündüz halimiz başlar.

Merak ettim de gece uykularınız ne durumda? Bizim yaramaz gece 1:30 dan önce uyumuyor bazen 3:00 ü bulduğu oluyor... Sadece gün içinde bir yerlere gidersek yoruluyor o zaman nadiren 22 gibi uyuyor ama kaçta uyursa uyusun sabah 10:30 da kalkıyor (tabi aralardaki uyanmaları saymıyorum) Bebişlerine iyi bir uyku alışkanlığı kazandırmış olan var mı?

ayyyy yarama bastın valla :ecrin_bebek:
benimki gece hiç uyumuyo zaten kolikli bi bebek geçmedi galba koliği tam olarak haftanın 2 günü gece 1 de uyuyo sabah 8 e kadar. o günleri bayram ilan ediyorum :) ama diyer günler bütün gece ağlıyo napsam susturamıyorum hele bu sabah 8 e kadar ağladı uyumadı bende 8 de uyudum 1 de kalktım hayatım şaştı valla :KK43: benimki gündüzleride uyumuyo şöyle mesela uykusu geliyo yatırıyorum hemen dalıyo deliksiz uyuyo gibi gözüküyo 15 dk sürmeden uyanıyo hep böyle geceye kadar bazen o 15 ddk yarım saate filan çıktığı oluyo bitek gecede uyumasa gündüzde uyumasa genelde sabah 7-8 gibi uyuyup öğlen uyanıyo bu yukarda yazdıklarımıdda diyer aralıklarda yapıyo doktor şuanda uyku düzeni oluşturamazsın çünkü gaz sancısının nezaman gelicei belli olmaz dio :KK43:

benim oğlumda gündüzleri daha çok uyuyor akşam nezamn uyursa uyusun gece 12 de sonra 2 de tekrar uyanıyor sıkıntısı yoksa eğer gece 2 den sonra 7-8 e kadar uyuyor ama sesli ortamda uyumaya alıştı benim sıpam sessiz ortamda uyurken en ufak sese uyanabiliyor

ah ah önceden ben de cok cekmiştim bu dertten ama cok sükür düzene sokabiildik..bizim gaz problemi de vardı..şimdi aksam 11 dedimi gözler kayıyor bi güzel emişiyoz yatagına yatırıyorum kafayı yana ceviriyor emzik agızda uykuya dalıyor bes dakka sonra bi tüüüühh diye ses emzik atılıyor agızdan tamamdır..kurulu saat gibi 2bucuk da ve 5 de emmeye uyanıyor emerken uyuyup kalıyor hemen besiğe yatırıyorum saat 7:30 da gözler faldası gibi acık beşikten mıyıldıyor..sonra saat 12 ye kadar emzir alt deiştir oyna derken tekrar uyuyor ama gündüz pek uyutmuyorum gece gündüzz ayrımını yapsın diye..gündüz sürekli oynuyoruz konusuyoruz...cok sükür alıstı sanırım insallah bu düzen bozulmaz...

ayy valla kızlarr ben banyo sayesinde uyku düzenini oturttum gündüz devamlı uyanığız sadece memeden memeye memede kestiriyoruzz akşam ama 9.30 en geç 10,00 da uyumuş oluyo tombalağım sabah 9 a kadar gecede bi 3 de bide 7 de kalkıyor emmek için oda ama gündüz yatıemak için biformül bulamadımm :uhm:

gizem banyosunu saat kacta yaptırıyosun ..bengenelde 8 gibi yaptırıyorum ama benimki banyodan sonra aksine hiiiçç uyumuyor:KK43:((

cok sukur bu konuda bir problemimiz yok.dogumdan sonra ilk 2 haftamiz neredeyse surekli uykuyla gecti daha sonra yavas yavas uykuyu azaltti.simdi ya gece 12 de uyuyor yada engec 2 de sonra sabah 6 veya 7 gibi uyanip emiyor tekrar uyuyor saat 9 da uyaniyor...gun icindede en az 6 saat uyuyor ...
eger sutum bolsa uykumuzda iyi oluyor .sutum azalmissa tam doymuyorsa saatte bir emmek istiyor..

benm oğlmda gndüzleri uyumuo sabah 6da kalkıo:KK43:akşam 8de yatıo iki saatte br kalıoo genede şükür..

benim bızdık sabah 09:00 da uyanır. 11:00 da uyur, taa 16:00 ' da uyanır. 18:00 da uyur. 20:00 ' da uyanır. 22:00 da uyur. 24:00 da uyanır. 03:00 da uyur sabah 09:00 da uyanır bu hep böyle.

bizim maşalahımız var sorunumuz yok gece gündüzü ayırt ettırdım şükürler olsun sorunsuzus maşallahhh

benim kızım şu an gece oldu sanmakta elektrik kesintisi yüzünden 1 saat sonra yatırmam gerek ama daha uyanmadı bu gece ayakta mı olucaz ne

Herkesin derdi aynı... Gece bir uyudumu uyansa da hemen uyuyor çok da sık uyanmıyor ama hele ki bir uyusun:) Gaz derdimiz de var. Ben uyutmaya çalıştıkça deli gibi kollarını bacaklarını sallıyor. Gaz derdimiz bir azalsın ciddi eğitim seanslarına başlamam şart olacak:) Banyodan sonra da uyunması gerektiğini bizim oğlan bilmiyor sanırım:)))) Uyusa da 1 saat sonra gözler faltaşı gibi uyanıyor. Her gün deli gibi dolaşıp yormam gerekiyor belki de:)))

benim kızımda akşam 11 buçuk gibi uyuyo 3 te kalkıyo emiyo uyuyo 5te kalkıyo sonra 7de kalkıyo ve enson 8 9 gibi tamamen uyanıyo gündüzde 12 1 gibi uyuyo 3 e kdar aralardada şekerleme yapıyo o kadar...

Banyo yapdık uyudu bakalım..
1e kadar süre veriyorum uyur heralde..

benim oğluşumda çok haşin ve yaramaz bir bebek maşallahkaydirigubbakcemile3 son 10-15 gündür gündüz toplasan 1,2 saat uyuyor geceleride 7 gibi uyuyor sabah 4 gibi kalkıyor..ama oyalarsam akşamları sabah daha geç uyanıyor..buna şükrediyorum çünkü çok fenaydı başlarda..uyku düzenimiz oturmaya başladı yani..

benim kizimda gunduzleri yarimsar saatlik meme sonrasi sekerleme yapiyor sonra en gec gece 10 bucukta yatiyor 5-5bucuk gibi uyaniyor emip geri uyuyor 8 de kalkiyor

bizim gece uykumuz 9-9:30 başlıyor mama için 3 saatte bir uyanıyoruz sabahda 8de günaydın diyoruz
gün içindede 2 saat uyanık 1 saat uykumuz oluyor

X