- 16 Mart 2008
- 499
- 1
Hazancım inş hamilesindir bence ilaçlardan o kadar deger yükselmez yaa inş bebişinin degeridir o
nurefsancım , benim göğüslerimde hassasiyet var, 3 saatte bir acıkma hissi var, hafif mide bulantısı, uykuya eğilim, birde bir ağırlık var üzerimde.
yarın beta hcg baktırıp dr u arayacam. ona göre gel diyecek galiba. dün baktırdım 570 çıktı yarın 2 ye katlanması gerekiyomuş, sağlıklı olması için, inşşallah katlanır :Saruboceq:
NUFERSAN BEN DÜN DUYDUM CANIM BEBİŞİMİN KALP ATIŞLARINI DARISI BAŞINA CANIM NASI ATIO BÖLE PITPIT EKRANDA NASI GÜSEL GÖRÜNÜO İNŞ SİZDE GÖRÜRSÜNÜZ İNŞ HEP ATAR BEBEGİMİN KALBİSEN KAÇ HAFTALIKSIN CANIM
nurefsancım , benim göğüslerimde hassasiyet var, 3 saatte bir acıkma hissi var, hafif mide bulantısı, uykuya eğilim, birde bir ağırlık var üzerimde.
yarın beta hcg baktırıp dr u arayacam. ona göre gel diyecek galiba. dün baktırdım 570 çıktı yarın 2 ye katlanması gerekiyomuş, sağlıklı olması için, inşşallah katlanır :Saruboceq:
Jasminellam ekranda görünüo canım zaten kalbi duymasanda olur ama ben çok ısrar ettim biraz dinletti doktorum çünkü sesini duyman için bebişe bi ses dalgası gönderiliomuş zararlı demedi ama biraz imalı konuştu çok istiosan dinletim felan dedi bende azıcık duyum dedim ama ekranda öyle güsel gönüoki maşallah sende görürsün yarın inş canım:)))
handancığım çok sağol canım içimi rahatlattın
hazancığım inşallah Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim
nurefsancım ben m.kemalpaşa ilçesinde yaşıyorum. senin hamileliğin neden riskli annişim
:CüvCüv:
Vajinal ultrasonla mı baktı doktorun canım? ben ilk gittiğimde vajinal olarak bakmıştı doktorum acaba şimdi ne olacak merak ediyorum da...
Günaydın kıslarrrrrr
dün akşam doktoruma gittim dayanamadım erken gittim melegimin kalp atışlarını gördüm pıtpıt şükürler olsun allahıma darısı başınıza kızlar inş hepimiz saglıklı hamilelik geçiririz çok mutluyum inş daim olur