2009 Ekim Anneleri

canım ben doktora gıtmedım daha ...
benım doktorum şunatın son haftası gel hem kalpı duyarız hem keseyı görürüz dedı ama ben sızde kese haberlerı aldıkca dayanamıyorum acana gıtsemd een azından keseyı görüp sevınsemmı dıyorum..ama 5 haftalıgım kese daha görünmez sanırım

günaydın kızlar herkese mutlu hayırlı ve güzel bir gün dilerim. hamişlerim benim nasılsınız bakalımmm.kayifler nasıl bebişler nasıl.öpüyorum hepinizi...

canım bende 5 haftakığım ama git bence.dün doktorum gel dedi gittim.aslında bende cuma gidicektim ama gel bakalım ilaç veririm dedi.folik plus ve düşüğü önleyici jel verdi.bence sende git.kalp atışları daha sonra 3 hafta falan sonra bence sen bu hafat mutlaka git ilaçlarına başla.

CERENSESİL den özür dılıyorum dün ben lıste yaparken o sılınmıs artık listeye dokunmuyorum korktum ........

SEN NASILSIN BERYALCIGIM degısıklık varmı bend e yok bırsey ...nıye ? halsızlık va rsadece

beryalım ben zaten progestan kullanıyorum düşük önleyıcı vıtamınde kullanıyorum ama gıdecegım ..farklı bir doktor agıdeyım.. esım kızar sımdı nıye erken gııtın dıye kendı doktorumuza gıdınced ebrısey olmamış gıbı davarnırım esım bekleyecegız dıyorda baska bırsey demez

kıms eyokmu... herkes uyuyormu.benımd euyuyaagım günler gelecek.kendı kendıme kaldım

CERENSESİL den özür dılıyorum dün ben lıste yaparken o sılınmıs artık listeye dokunmuyorum korktum ........

canım dün ben çıkınca listeye bi hallar olmuş ben de girince çok şaşırdım dün o kadar uğraştım liste yaptım arkadaşlar eski listeleri arka sayfalardan ön sayfalara taşıyınca sorun oluyo.en yeni liste az sonra güncelliyeceğim ama cerensesili yazarım ben üzülme.:CüvCüv:

günaydın nisasu ve beryal :1hug:

nasılsınız

benim mide bulantılarım var biraz.bi de uykum
a.s.

beryalciğim madem güncelleme yapacaksın kilomu da yazıver canım 78

nisasu sen dış ülkede misin yoksa türkiyede mi

Günaydın güzel ekim anne adayları...
nasılsınız bakalım, bende gene bulantı var, ve arada kramp giriyo vajinama...
Umarım keyifler yerindedir sizde...

Beryalcim listeue Cerensesil ide eklermisin cnmmm
cerensesil - 16 ocak - 23 ekim
bide samyeli var

Günaydın kıslarrrrrr

dün akşam doktoruma gittim dayanamadım erken gittim melegimin kalp atışlarını gördüm pıtpıt şükürler olsun allahıma darısı başınıza kızlar inş hepimiz saglıklı hamilelik geçiririz çok mutluyum inş daim olur

kızlar benide ekleyin lütfennnn bende 10 ocak 17 ekim doğum buarada herkese günaydın beryalcim sanada günaydın hayatım gittinmi dün doktora canım

dün beta hcg baktırdım, dr çarşamba yine gel dedi. artışa bakıp , sağlıklı bir hamilelik başlangıcı mı diye bakacakmış.

düşük yaptığım için progestan verdi. vitamin olarak ta megadyn pronotal verdi

inşallah yarın da iyi çıkar sonuç

handancığım gözün aydın canım. Allah inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

sen de hoşgeldin çitos. seninle sat tarihlerimiz aynı

Son düzenleme:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
günaydın nisasu ve beryal :1hug:

nasılsınız

benim mide bulantılarım var biraz.bi de uykum
a.s.

canım günaydın ben listeyle uğraşırken görmemişim yazdığını.benimde hep uykum geliyo ama mide bulantısı ve kusma yok henüz.kaydirigubbakcemile5

ah ne guzle canım darısı gıtmeyenelrın basına..maaşallahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…