slm kızlar nbr ?benim kilo da 60 eklermisiniz..))))
cnm ekledim:1hug:
tşk ederim canıncım....ya kızlar ben bugün cok fenayım ya..kafamı kaldıramıyorum.bugün 9 saat dersim vardı.resmen işkence cektim.eve geldiğimden beridir yatıyorum.sizler nasılsınız..?
tşk ederim canıncım....ya kızlar ben bugün cok fenayım ya..kafamı kaldıramıyorum.bugün 9 saat dersim vardı.resmen işkence cektim.eve geldiğimden beridir yatıyorum.sizler nasılsınız..?
uykuda ayrı bi boyutt....sürekli uyku halindeyimmmm:bbo:lllalll benimde hapsururken acayip oluyor kasiklarim. Korkuyorum resmen ama normal herhalde. Birsuru kaslarimiz ektif oluyor hapsururken ve gulerken.
Bende butun gun uyudum hala yatsam 1 dakika icinde uyurum :))
arastırdım normalmiş hepsi bi de cok cabuk yoruluyorum artık...nesse 1 bucuk aya kadar rahatlarmısız insallah...rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
uykuda ayrı bi boyutt....sürekli uyku halindeyimmmm:bbo:
inşallah cnm kısa zamanda normale döneriz..elimde olsa kendimi resetlicemmm:1rolleyes:
kızlar hepinizi öptümmmmŞenizii gecelerr uum ben sabah erken kalkıcammmmm.....
Kizlar bende ekim annesiyim sat 2 ocak 2009 ......benide alin araniza
bend eokadar halsızlık yok niye ya cok korkmaya başladım...valla sana şöle diyim hemen hemen bgün bütün gün yattım vehala kafayı koysam gene uyurum neden bu kadr yorgun hissediyorum kendimi bilmiyorum :CüvCüv:
günaydın canım a.s.
bende de saat itibariyle (05:57) gördüğünüz gibi uyku saçmalığı başladı. akşam 8 de yatıp bu saatlerde kalkmaya başladım :bbo: bir de midem acayip yanıyor:bbo::bbo:
bu arada 4.kere yazıyorum listeye beni de ekleyin diye. bir ara eklendim ama şimdi yine yok olmuşum :roflol::roflol:
topiği açan arkadaşa özel mesaj attım eklemiş beni ilk mesajdaki listeye ama siz de ekleyin kızlar ve biirrr daha silmeyin lütfennn :1closedeyes:
eklenır canım..beryal ilgileniyor..o mutlaka görür ve ekler bugün
SAT: 18 Ocak
Muhtemel Tarih: 25 Ekim
bugün 09,30 da dr randevum var. bismillah deyip başlıyoruz bakalım :CüvCüv: gelince size yazarım kızlar.
hadı canım kolay gelsın.güzel haberler getır
yeni hamiş arkadaşlarımız da hoşgelmişler
herkese günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnn