- 22 Nisan 2009
- 2.416
- 0
gaz biticek diş başlıcak o biticek başka bişiy..bi bakmışıs kocaman olmuşlar..
rezeneyi ısrarla tawsiye eden arkidişlerimm çook mersi..sayenizde rahatladı kuzum biraz..en azından çıldırırcasına ağlamaları azaldı..
Dooru dedin Zuzum bizim dr. diş salyaları başlamış dedi kontrolde. Daha da artacakmış, bi de bizimki bööle eliyle kaşıyo gibi damağını yoksa emiyomu bilemiyorum.
3. ayın sonuna geldiğinizde, bebeğiniz, ara ara uyansa bile geceleri 10 saat kadar uyuyabilmelidir. Uyandığında ağlayabilir veya sadece emziğiyle oyalanabilir. Bu yarı-uyanık dönemi uyku saati boyunca yaşayacaktır. Yetişkinler de uykularında aynı dönemi yaşarlar ancak onlar tamamen uyanmamaya programlıdır, yatakta bir iki kez dönüp yeniden uykuya dalabilirler. Bebeğiniz de, uyanır uyanmaz yanına koşmadığınız sürece, aynı düzeni kendi kendine bulacaktır. Uyandığı anda yanına gitmeniz onu yanında annesi olmadan tekrar uyuyamayacağına inandırır.
10 saatt saka gibi:)) inanmıyorumhttp://www.bilgikutum.com/bebe3ay.htm
uyandıgında aglıyor bikac kere denedim bekledim biraz susacakmı hemen almadım daha da artıyor aglaması
Evet canım ben bunu öörendikten sonra denedim gerçekten de benbazı zamanlarda kucağıma alıp çocuğun uykusunu dağıtıyomuşum. 1-2 saatte bir açıyo bizimki gözlerini kaldırmassam geri uyuyo. Ama 10 saat mümkün değil max. 7-8 saatten sonra uyanıyo bizimki
çok şükür bizim birkaç gece dışında öyle uzun ağlamalarımız olmadı hiç. genellikle uzuuun uzuuuun inleme seansları var kızımın. ve tabii beraberinde uyuyamama.. içtiğim rezenenin haddi hesabı yok, karnına ayağının altına sıcak su torbaları..bir ara nurse harvey's denedik ama birkaç seferden sonra bıraktım. şimdi arada metsil veriyorum. artık ondan mı yoksa büyüyorlar, hareketlendiler daha çok, ondan mıdır bilemiyorum ama bizim de gazımız eskiye göre azaldı şükürler olsun.. güzel günler bizi bekler kaydirigubbakcemile2 gülücükler de başlamış herkeste.. tadından yenmez bu kuzular artık.. maşallah hepsine..
Canım bencede artık herşeyi denedik tam yavruların sancılarının azalacağı döneme ne denk geldiyse onun iyi geldiğini düşünüyorus. Bak ben sab simpleks diyorum, sen metsil Zuzu rezene iyi geldi diyolar. Sanırsam büyüyo sıpalar :asigim: