e peki tekrar hawa yutunca uyanmıyomu ağlıyarak??zuzum emzik cok işe yarıyor benimkinde benimkide cok sancılı bi bebek agladıgında emziği veriyorum agzına istemiyor itiyor diliyle ama zorla veriyorum alıyor sinirini emzikten cıkarırcasına emiyor onu emerken tekt-rar hava yutuyor sancısı artıyor ama aglamaıyor sadece kımırdanıyor sonra da yorulup uyuyor...napayım careyi böle bldum yoksa aglamaktan helak olacak
zeyneb adada i,ki gündür huzursuz gülüm hala sallıyom sabah buyana kucakta hep 10dk uyuyo uyanıyo çok yorgunum tekimde eşim grip işe gitti dokunamıyo bize zaten ev soba odun faturalar yemek temixlik zeyneb bittim 1haftadırrr
Canım Allah yardımcınız olsun çok üzgünüm ama Allah dermansız dert vermesin...Nasıl besledin bebeğini hayatım emziremedim diyorsun??
bu arada avent emzık kullanıyoruz zaten.ama bakkal emzıklerını bı övüyolarkı bende dayanamadım alcam
benımkıde aynısını yapıyor canım hatta gözlerıyle kalmayıp kulagına falan dokunuyordu cekıstırıp kasıyordu.hatta baya bı korktum kulaklarımı sancıyor dıye ama dr umuz bısey yok dedı bebeklerde olurmus bunlar.parmak emmesı bızdede basladı ben bakkal emzıklerınden alcam nette de aarastırdım herkez bu sayede bayaa bı rahatlamıs bızım neyımız eksık dımı:))
cok gecmiş olsun canım bnm acil sifalarnaloşumm sende ne uğraşırsın saygınımla aaaaaa bak keyfi kaçmış oturmuş ağlıyo şimdidee valla ben uyudumu hiç dokunmuyom hatta kıvrılıp bende uyuyomm bu aralarr herşey üst üste geldi şimdide bademciklerimin yeri şişmiş şaka gibi valla
bu arada doracım saygınımınnn hediyelerini yolladı bilgin olsunn tatlım yarın elinşizde olurr umarım beğenirsinizz ve kullanırsınızz ...
canım benimkide acıktıgında yapıyorhemde deli gbi yalanıyor parmagını agzına sokmayı basasrırsa da parmagını emiyor :))) ama ac oldugu zamanlar yapıyor diğer zamanlar ben emziğini veriyorum seninki emzik emmiyormu belki ac olmadıgı zamanlar emziğini istediği için emiyordur..
elamın anası benim kuzum da yapıo aynını..musyass abla oldu senin kızın ama erken gibi diş için sankim..gerçi bu uzun bi süreçmiş başlamış ta olabilir tabi..
kızıma bi haller oldu..1 ay öncesine döndük..çığlık çığlığa ağlamalar sakinleştirememeler..aşırı sancısı war sanırım..uyutamıyorum..durduramıyorum..bütün gün kucağımda gezdim yapmadığım şebeklik kalmadı sussun diye..şimdide babası geziyo ewin içinde..yrn milupanın rezenesini aldırıp deniycem inşallah işe yarar..ne kadar wermem gerek..bi bitse şu sancılar...
kizlarrrrrrrrrr merhaba kaydirigubbakcemile5off ne özlemisim ben sizleri , umarim hepiniz iyisinizdir aman bundan sonra takilayim artik buraya yeniden dogum yaptiktan sonra hepimiz mesgul anne olduk basimizi kasiyacak vakit olmuyor , artik yavas yavas kurtulmak lazim bu sendromdan :)) kizlar benim disim agriyor hatta giris listesinede yazdim ya antibiyotik kullaniyorum moralim bozuk minigime sut veremiyorum sut kesilir diyede korkuyorum zaten cok sutumde yok ama olanida gider diye korkuyorum , kizlar ilacin etkisi hemen gidermi kullanim sonrasi ?
bu arada hepiniz yazmissiniz sizinkilerde benim minik gibi ellerinimi yaliyor :)) benimki sapur supur yaliyor oyle gorunce cok hosuma gidiyor seker boyle ama bas parmaginida emmeye basladi emzigi atiyor parmak emiyor , ac da olmasa oyle yapmaya calisiyor parmak emilince ince olurmus emdigi parmak oyle diyorlar bende bu nedenle surekli gozum ustunde geceleri artik rahat uyuyor sukur bebegimi yatagina koyudugum gibi sabaha kadar uyuyor , ama gecede bende uyuyunca uyanamiyorum anca sabah 6 gibi uyaniyor yavrucak cok acikiyor ellerini falan basliyor yemeye birde kizlar benim oglan elini yuzune cok surtuyor gozlerine falan kasiniyor gibi doktora soyledim cildi kuru kabarciklar olmus dedi bu sicaklikla alakali dedi , kremle yuzu iyi oluyor ama benimki hala gozunu ovuyor sanki surtuyor oyle acaba varmi minigi oyle yapan aranizda ?
gizoşummm opuyorumnanaktan
ya bugun oglusum saat sabah 5,30 da uyandı emdi uyudu tekrar uyudu 6,20 uyandı agladı hafif salladım tekrar uyuduı ben 8,30 da uyandım bizimki uyanmıyor bekledim 9 oldu hala uyuyor altını degiştirdim gozunu acmıyor uykudan basladım aglamaya uyanmıyor ateşi yok kızarması nasıl uyuyor yanagını elliyrm sallıyorum uyansın yok uyanmıyo eşim kızdı iyi gorunuyor cok derin uyuyor deli oldum ama ben 15 dk sonra basladı agkamaya simdide susmak bilmiyorrrrrr :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?