dikkat ediyorum canım inan ne yesem nettende bakıyorm gaz yaparmı die gerci dogru duzgun bişide yiyemiyrm 20 lik dişlerim şişti altlı ustlu yanagımı kesti ustteki cıkan diş ve bogazıma indi agrısı ilacta alamıyorm yemekte yiyemiyorum uykuda yok hepten halsiz kaldık
kızlar bebğimde galiba balgam var, bilgisi olan var mı?tıkanıyor ve uyanıyor ben de korkuyorum.. öylece başını bekliyorum..napabiliriz, balgamı nasıl çıkaracağız ..
o uykusuzluk ve halsizlik de sütü yokediyor işte. dün benım memeler akşam bitti tükendi artık mecbur mama verdim yatarken.
o yirmilik dişleri allah kahretsin, şu meme verme olayı bıtsın ılk ısım cektırmek olacak. yanagımı kesiyor aynı senın gıbı alt çenem hep ağrıyor bgibi böle tuhaf bi his. dişlerimi sıkıştırıyor gibi. sinir oluyorum.
doğumun ertesi gün kimliği çıktı :)) hemen sigortasını yaptırdı babası :) parasınıda aldık sigortadan doğum :) çoktannn
sağol serzan bana 8 damla dedi günde 3 defa çokmu yaw[/QUOTE
Ben sabah akşam veriyorum .Verdiğim zaman hemen uyuyor.Bana fazla geldi ama doktorun öyle demiş.
70 TL aldık canım :)) benm eşim bilişr malum muhasebeci :)) 70 tl 70 tl dir dimi niye devlete kalsın
ayy ne çokmuş .. dalga geçer gibi yardım dağıtıyolar vatandaşa işte.. tabii canım niye devlete kalsın çok iyi yapmışsınız. kötükedihüso
haa 70 milyonlaa baya bi eksiği görülür veletlerinn
efendim şekerrrrrrrrrrrrrrr
jasminellam nasıl oldu paşamız geçtimi pipisi
naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?