Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar valla aynen benim bebeği anlatıyorsunuz sallanma falan anlamıyor emzik tutmuyor göğsümde uyuyor çekince uyanıyo ayrıca şeyma dediğin gibi sürekli inleme sesi bağırıyor göğsümde fazla ıkarmıyor dediğin gibi gazıda çıkıyor.. Ayrıca dr gittim salı günü 2 gün kaka yapamadı lavman yaptılar oğluma hemde tam yapacakken kakasını yaptığı halde içinde ne var ne yok çıktı görseniz gazları off içim gitti kabız olmuş biraz hemşire dedi kıvam biraz koyuydu mamadan kaynaklanıyormuş dr mama yı 30 ml 30 ml ver dedi ben 90 ml bi öğün veriyodum verme dedi ayrıca 1 öğünüde geçmesin dedi... 2 gündür mama vermiyorum sadece emiyo kaynana gitti stres gitti heralde sütümde normal yetiyo yani foşur foşur olmsa malesef yine gelicek ne zamn alıyosunuz dedi pff.. birde bebğim uyku halinde sürekli sıkınıyo bağıyo ıkınıyo bi tuhaf yaa
of çok zormuş çokkk
dün öğlen 3 ten akşam 8 e kadar ne yaptıysak uyumadı bize son çare ayağımızda salladık
en çok karşı olduğum şeydi bu sallamak minip sıpam beni yendi:umursamaz:
kızlar ben sallama kucak emzik hepsine karsıydım ama hepsını denıyorum.emziğe recel bıle batırıyorum.. dün tam 4 kişiyi ayakda tuttu.. sabah 9dan aksama 10 a kadar ararar uyuyor.bunlar uykusunda nıye ıknır anlamamki