Kızlar merhaba umarım tüm bebişlerimiz ve annecikler iidir.
Bu üfürüm olayı içinde sormayın kaç gün kabus gibi geçirdim.mirmirmirmirBana da dr hastaneden çıkarken üfürme var 15 günlükten sonra eko dedi 20 günlükken yaptırdık ufak çapta delik çıktı kendi kendine kapanabilir dedi büyük ihtimalle dr.1 ay sonra tekrar eko çektiricez kapanma oluşmuşmu die bakıcak dr eğer yoksa ilaç tedavisine başlarız dedi. Ama siz bide bana sorun 3 gün kabus gibiydi sürekli ağladım neden diye.Sonra eşimle konuştuk dedi ki sütünde kaçacak yapma die herşey ii olucak dedi umarım da öyle olur.Her gece önce kuzuma sonra da bütün kuzucuklara dua ediyorum.
Umarım sizinkilerin sonuçları ii çıkar.bunları yazdım ki sizde bir an önce yaptırın ertelemeyin.Çünkü dr dediki ne kadar erken teşhis konulup bakılabiliyolasa o kadar çabuk tedavi olur die :çok üzgünüm:
canım ne yapmalıyım şimdi anlamadım:uhm:tarif edersen sevinirim:kedi:
canım geçmiş olsun... sana ilk olarak ne zaman dedi doktorun eko çektirin diye? bana ne doğumda ne sonraki kontrollerde öyle bişey denmedi de sizler yazınca tedirgin oldum... Allah bebeğine ve tüm bebeklere acil şifalar versin
Bu arada dr u bişey demeyenler telaş yapmasıın üfürüm duyulup da eko yaptırın denilenler ise çok hepsi benimki g,ibi çıkmaya biliyo yani yaptırmadan üzmesinler kendilerini bazı üfürümler sahte olabiliyomuş ama eğer değilse bile % 80 i kapanabilen özellikte olabiliyomuş sürekli takiple düzelir dedi dr umarım bütün kuzucuklar çok ii olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?