Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kısslar bişiy sorcam. Her emzirmede iki göğsü de veriyomusunuz ne kadar süreyle veriyosunuz. Ben anlayamıyorum yetip yetmediğini. Bizimki 10 dk. sonra da versem yine alıyo memeyi
ne iğrenç birşey bu gaz sorunu.....herkes aynı dertten yakınıyor...yazık bebişlerimize(((((
[/QUOTE]ayni durum bizde de var dun tam 5 saat ugrastirdi..epey bi emiyor sonra gogsumde uykuya daliyor gazini cikarsin diye omzuma yasliyorum biraz zaman geciyorki hanimefendi uyanmis ..yada tam uyudu diyorum besigine goturuyorum gozlerini aciyor
sonrada emmek istiyor versem bu sefer hazimsizlik yapiyor kusuyor falan vermesem agziyla cak cuk yapiyor parmagini emiyor uyumuyor bende yarim saat falan bekliyorm dun 4 saat boyle gecti en sonunda uyudu cok sukur ama bende bittim...
[UOTE=Kalemiti;9904771]aynen zuzu bizimde oyle bu gaz sorunu deli etti beni meme emiyor bu kadar gaz sıkıntısı mama yese dusunemiyorum
gaz sıkıntısı baslayınca meme aranıyor acıktı sanıyorum tekrar meme veriyorm
daha cok hazim sıkıntısı olusuyor iyice gazını cıkarmadan meme vermemeye calısıyorum (
canım ben her emzirmede ikisinide veriyorum......5 dak. birini 5 dak birini veriom....yerimseniben
zaten barış tüm gün ver memişi istemem demiooo.....:bbo:
Yaa kısslar bişiy sorcam. Her emzirmede iki göğsü de veriyomusunuz ne kadar süreyle veriyosunuz. Ben anlayamıyorum yetip yetmediğini. Bizimki 10 dk. sonra da versem yine alıyo memeyi
bir gogusten max 15 dakika emmesi gerekiyormus eger daha fazla emmek istiyorsa bu gogustende 15 dak verilip daha fazla verilmemesi gerekiyormus bana burdaki gorevliler boyle soyledi .hala istiyorsa bekleyebildigin kadar beklet dediler ac olunca cok aglar susmaz ozaman emzir dediler...
Evet canım lanet sancılar mafoldumben
ben zinkoyu da vermiyorum dünden beri. 1 aya yaklaştık nurse harveys e başlıcam. Senin oğluşunda işe yaradı mı nasıl canım. Bi de 1 çay kaşığı mı veriyosun. Üstünde ölçekle diyo da bana da çok geldi
aha gene aglamaya basladı yaa (((((((((((((((
cnım öncekine göre çok iyi barış....8 saatte 1 çay kaşığı veriyorum...canım dr.bize 15 günlük olunca başlayabilirsiniz dedi ve iyikide başladık diyorum....nasıl ağlıyordu oğluşum :çok üzgünüm:kıyamam yaa:asigim:
Ben de haftasonu başlıcam canım. Çay kaşığıyla veriyim ben de. Umarım bizde de işe yarar.:gitme:
zuzum maşalllah prensesine....dediğim dedik bi kıs olacak..boş ver kuduruk olsun....yerimseniben