- 13 Şubat 2009
- 706
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inş canım içime bi heyecan düştü ne yapacağımı falan hiç bilmiyorum çok karmaşık duygular içindeyim başım falan dönüyor ne kadar güzel ve korkulu bi duyguymuş bu Allahım herkezi sağlıklı sekilde doğurmak nasip etsin inş...
Kızlar kaç gündür sezeryan günü vermiyodu dr'um sinir oluyodum bilinmemezlikten
Sonunda verdi perşembe sabahı kavuşucam minik kuzuma şimdi de iice telaş bastı bana dua edin noolurr bende hepinize dua ediyorum sürekli kendimle beraber bütün hamişlere ve doğacak kuzucuklara opuyorumnanaktan alkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ha bu arada 10.10.2009 tam 40 hafta dolumunda doğdu.
:ecrin_bebek:
slm hamişler ve yeni anneler bende bugun kontrole gittim ve acılmam varmış baya doğum sancılarım heran baslayabilirmiş doktor yatıralım dedi ama ben suni sancıdan korktuğum için istemedim o zman her an doğumun olabilir artık dedi iyimi yaptım kötümü yaptım yatmamakla bilmiyorum ama ne bileyim bi anda heyecan yapıp korktum su anda da basım falan dönüyor biraz ağrılarım var benim için dua edermisiniz lütfen ne kadar cesaretim olsada çok korkuyorum yinede senağlama sizin dualaranıza ve desteğinize ihtiyacım var sonunda minik kelebeğime kavuşuyorum Allahın izniyle doğum bekleyen bütün anneler insallah sağlıklı bi şekilde doğum yaparsınızz.... :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar kaç gündür sezeryan günü vermiyodu dr'um sinir oluyodum bilinmemezlikten
Sonunda verdi perşembe sabahı kavuşucam minik kuzuma şimdi de iice telaş bastı bana dua edin noolurr bende hepinize dua ediyorum sürekli kendimle beraber bütün hamişlere ve doğacak kuzucuklara opuyorumnanaktan alkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım inş. sağlıkla sıhhatle kavuşursun , ne kadar heycanlısındır şimdi. dualarımız müşterek. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inş.:Saruboceq:
NUREFŞANCIM sen buranın gediklisi oldun vallakaydirigubbakcemile3doğumdan sonra da sizi buralarda görmek isteriz,özleriz vallaopuyorumnanaktan
canım meleğine kavuşmmuşsun sağlıkla büyüt inş. :Saruboceq: sütlerini merak etme sık sık emzir canım ve asure yaptır canım evdekilere acayip süt yapıyırrr bilgin olsun üzülme canım bol bol mleğini emzir uykudan kldır kldr emzir canım olur mu ama asla stres yapma öptük biz sizi opuyorumnanaktan