2009 Ekim Anneleri

kıslarr yaa doktordan gelios rutin kontrol ilk bas nst de bişe yoktu son anda sancılarım 100 er 100er tavan yaptı sonra gecti şimcik yinee var doğurcammı neee
aa nası ya..100 oldu we sen rahat rahat yattınmı orda:)) erken kıs daha yawaş aaa:))

vallaha cıddıyım benımde oğlum gelmıyodu ya dergıde okumuştum dr sordum doğru demiştı.:lepi:

kıs söle söliceksen çatlatma adamı:)
 
arkadaşlar eğer yasak değilse kocişlerı akşam yolan çıkarın sonrada kalkmadan 20 dk bekleyın içindekı bı madde doğumu hızlandırırmiş ....:kedi:
 
arkadaşlar eğer yasak değilse kocişlerı akşam yolan çıkarın sonrada kalkmadan 20 dk bekleyın içindekı bı madde doğumu hızlandırırmiş ....:kedi:

yav koca göbekle nası olcak o iş:uhm:çok oldu biz bırakalı,ben unuttum nası yapılıyodukaydirigubbakcemile3

kociş de yok zaten,haftasonları geliyo annemlere, bu sabah döndü evimize ben annemlerdeyim nerdeyse 1 aydır..

yani benden pasosırnaşık şeybuyrun kızlar yarın haberlerinizi beklerim kaydirigubbakcemile3
 
2.5km yürüdüm geldim, ne suyum geldi nede nişanım :umursamaz:
totom vee bacaklarım sızım sızım sızlıyoo:kedi:
 
kuzularım o dediğin metod ilk başlarda önerilmiyodu erken doğum riskini depikliyo diye ve şimdi mantıklı gelmiyoda değil denemek lazım kaydirigubbakcemile3
 
kızlar az önce tuhaf bi şekilde bi sancıyla birlikte karnımda bi sert bi şekildew aşşağı baskı yaşadım. ve nilim çok tuhaf hareketler yapıyo içerde... bi 10 dk kadar hiçbir yeri durmadı deli gibi hareket etmeye başladı...
 
2.5km yürüdüm geldim, ne suyum geldi nede nişanım :umursamaz:
totom vee bacaklarım sızım sızım sızlıyoo:kedi:

nasıl yürüyosunuz bu kadar hayret ediyorum:uhm:mümkün değil benim o kadar yürümem..10 adım atıyom,oturuyom bulduğum ilk yere,çok zorlanıyorum ben ya:çok üzgünüm:
 
selam fıstıklar..
biz geldik bugün doğum yapanlardan bir haber var mı
geçmişede bakamadım..
 
Kızlar selam, son 3 gündür acayip bir griple uğraşıyorum. Allah kimseye vermesin, bu dönemde çok zor. antibiyotikle ancak kendime gelebildim. aman dikkat edin kendinize, bu dönemde vücut direnci düşük olduğu için kolay kapılıyor hastalık.
gizem de doğurmuş maşallah. Allah biz kalanlara da nasip etsin hayırlısıyla.
bu günlerin kıymetini bilelim bence. acele etmeye gerek yok. Allah'ım bilir hayırlı zamanı hem meleklerimiz hem bizim için.
en fazla 3 hafta içinde hepimiz de hayırlısıyla bebeklerimizden, emzirmeden, sütten, uykudan, gazdan bahsediyor olacağız kısmetse.
bebek arabaları, yatakları, kalp atışı, kilosu, testler derken nerden nereye.

bu arada benim bebeğim de tüp bebek. ilk zamanlar ananas yedik tutunsun diye. fakat sonra bebek tutununca yemeyin, söktürücü etkisi var demişlerdi. yani sanki şimdi yesek kuşburnu gibi işe yarayabilir. ama bence keyiflerini bozmayalım bebişlerin, sonra doğuranların dediğine göre tekrar içimize almak isteyeceğiz:)
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…