2009 Ekim Anneleri



ayyy yerim ben bu kuzuları allah nazardan saklasınn opuyorumnanaktan

zuzumm nerden buldun yaww bunlarııı senn
 
Son düzenleme:
ıyi geceler kısslar. Hmaryy'nin bebişleri çok tatlı yaa, maşallah Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin.:Saruboceq:
 
Son düzenleme:

canım çok üzüldüm ya, allah sabır versin arkadaşımıza senağlama



Hmaryy canım bebelerin çok tatlı allah analı babalı büyütsün bitanem, darısı başımızaa. kızlar bugün ya da bi kaç gün içinde doğum yapan oldu mu çok sık giremiyorum ve geçmişi de okuyamıyorum maşallah kaynatıosunuz bi sürü sayfa doluyo allah bozmasınhihoyyyt
bu arada benim kalça etlerim sızlıyor agrıyor, kayınvaldem doğum yakın o zaman dedi ama tabi hurafe bunlar, sizlerde de başladı mı bu agrı?
 
o ağrı ağırlıktan canım yaaa vücut iice ağırlaştı ondan zannedersemm

evt artık egilemiyorum bile, hayırlısı olsun hakkımızda, sana da hayırlı geceler, tüm hamişler mışıl mışıll, kızımla ben ayaktayız ama birazdan sızarız sanırım :) sen nasılsın?
 
offff bu saate kadar uyanık kaldım, yarın da bütün gün uyurum artıkın. Oğlum içerde zıplayıp duruyor. Aşağı mı iniyor ne :uhm: Acaba inerken sancı olması lazımmı. Ben hala sancı nası bişiy bilemiyorumda.
Hayır dr. nst ye de sokmadıdaha ki sancı var mı yok mu bileyim. Ya da ben anlayamadan dourcam böle ne güsel olur dimi zemuszemus
 
günaydın topic ahalisii...hadi koşun gelinnn...çene çalalımmmkaydirigubbakcemile2
 
gece rüyamda nişanım gelmişti..ay netuhaf...sbh kalktım dedimki hayatım nişanım geldi gece..rüyandamı dedi yok dedim..gece wcye kalktım nişanım gelmiş dedim..heycanı bi görcektinis:)))))
 
Günayydın kısslar.
Zuzum yanlış alarm verme kıs, sonra gerçeğinde inanamassa kociş kaydirigubbakcemile3
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…