2009 Ekim Anneleri

inş. canım inş.melegimin sağlıklı olduguna dair bi ufacık bişey deseler dünyalar benim olcak allahım dualarımızı kabul eder inş. :Saruboceq:

CANIM ŞİMDİ OKUDUM YAZDIKLARINI, ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN...DUALARIM SENİNLE OLACAK...RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...GÜZEL HABERLERLE DÖN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:...EN AZ SENİN KADAR SEVİNECEĞİM İNAN...
 

benimkide cok fokurdak. göbegimi görsen fikir fikir saga sola oynuyor bazen acitiyor yaaa daha fazla kalip karnimizda büyüse demekki göbegimiz yirtilcak. bence doguma yakin hareketler azalmiyor canim aksine bebek büyüdügü icin hareketler daha yogun hissediliyor.
 

ayyy..yarın 40.haftana giriyosundelikafaduldennormal mi olcak canım:uhm:
 
Haymarry dualarımız seninle canım.ikizlerinle sana bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum.Sende bize dua et canım.
 
kısalr bende kacıyorum herkese ii geceer tatlı rüyalar insallah...
 
kizlar forumda gezinirken su yaziyi gordum hemen sizlerle paylasmak istedimhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum...05-246nlemek-i231in-neler-yapt305n305z-3.html burada yaziyor

kuru soğanı azcık suda kaynatıyorsunuz ve doğumdan önce ve sonra bebek hiç emmeden sürüyorsunuz ve hiç çatlamıyor. Ben denedim ve bebeğim 3. ayını doldurdu en ufak bir çatlama ve acı olmadı. Tecrübeyle sabittir.

denemekten zarar cikmaz ...
 
yaaa kizlar bebekler yeni dogdugunda ilk muayeneleri yapiliyorya... Türkiyedede bebeklere k-vitamini ignesi ve topuktan kan alma oluyormu.
Almanyada yapiyorlarda anneden habersiz cocugu aglata aglata. annenin sonra haberi oluyor.bende buna takildim. yazik yavrum dogar dogmaz caninimi yakicaklar.

türkiyedede öylemi.
 

anammmm ay çok heyecanlı yawwww delikafadulden
allahımm ne güzel 2 bebiş birden geliyor yarın allahın izniyle çok heyecanlıyım bana noluyosa.. helal olsun hymarycims en de helal et, habersiz bırakma çabuk toparlan dön. çatlarız burda..

amazonum heyecan durumun nasıl 3 gün kaldı özdene kavuşmana . ayol beni heyecan basıyo siz böle teker teker döküldükçe... gerçi senin ve kocamın sayma sistemine göre 2 gün var:)))))))))

yavrum şaşkınım heyecandan ziyade, alıştırmaya çalışıyorum kendimi, allah yardımcımız olsun hepimizin..

ne diyeceğimi bilemiyorum resmen tıkandım arzum... senden güzel haber almayı o kadar çok istiyorum ki, rabbim duysun sesimizi de varsa eğer sana bir çıkış yolu göstersin.. :gitme:


lalcim maşallah barışa.. üzmüyor anneciğinii ...
 
canım ben kaynatmadan dıye bılıyorum hastahane cantama sogan ve bıçak koydum bebek emmeden once yapılacak
 

evet barbicim aynen hepsi yapılıyor. bi de doğar doğmaz hepatitb aşısı da yapılıyor.
 
kizlar yaa dun bebegim asiri hareketliydi ve kasilmalarim vardi bugun ise pek hareket yok kasilmada yok
hafif hareket ediyor arada okadar kafam takildi yaa
 
bılmıyorum amozoncum zaten kokuyomuş annem de kayınvalıdemde surmuş ve dıyolar kı zaten dogumhanenın odaları sogan kokarmış unutanlara verılırmış hatta bazı hemşireler soylerlermış
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…