2009 Ekim Anneleri

amazoncum hayırlısı olsun tatlımm haftayameleğine kavuşacaksın yanii süperrr

ii akşamlar kıslarrrrrrrrrrrr
 

Hayırlısı olsun canım.Ne güzel son 7 e girdin demek ki maşşallaahhhhh kuzuna.alkisalkisalkis Herşeyin hayırlısı demek lazım normal doğum daha ii ama böylesi daha hayırlı demek lazım malum vakum kullanmak daha tehlikeli :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
 
canım hayırlısı olsun süper ya alkisalkisalkis :asigim: Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

Şeniz


sağol canımmmm
pançitanın kanamaları çatı muayenesi yüzündenmiş canım. bir iki gün daha kanama olabilir telaş etme demiş doktoru. doğuma daha var demiş.
 

evet şekercim. kafa çapı şimdiden 96 mm ise daha da büyüyecek demektir. nasıl çıkçak o kafa o kutudan sonra? kafamçokkarıştı bu defa da alttan çok kesicekler alttan çok dikişim olacak.öfff çok stresli bir iş. böylesi daha iyi.
 
çatın hiç yumuşamamış bile, açılacağını da sanmıyorum dedi. bebek kanala bile girmemiş zaten. sanırım mecburi oluyor çatı darlığı var çünkü.

Hmmm,bazı hastanelerde hatta bi çoğunda sanırım mecburi sezeryanla isteğe bağlı sezeryan arasında oldukça fiyat farkı oluyo.Bide bu çatıdaki yumuşama darlık vs.nası bişe acaba CADIARZU magnezyum kullandınmı hiç ?
benim geceleri yatakta dönerken kalçalarımdan resmen kütür kütür ses geliyo korkuyorum :uhm:
 
amazoncum hayırlısı olsun hakkınızda demek melegin Haftaya kollarında inş.
Ben sezeryan olsam bilee daha 1 ay var :)
 

evet beyazcım mecburi sezaryen olduğu zaman daha hesaplı olduğunu ben de duymuştum. ama benim hastane zaten genel olarak ekonomik, bütçemi fazla zorlamayacak. spinal sezaryen yapıcak.
magnezyum kullandım evet , bir dönem çok kasılmam olyuodu kullanıyordum ama 2 haftadır falan kestim artık.
bana bol bol yürü k, kemiklerin açılsın yumuşasın demişti. mesela doğum anında 10 cm açılman olsa bile eğer çatın darsa yine zor oluyomuş doğum. o kemiğe baktı bugün ne durumda diye.
gece dönerken benim de arada kütür kütür ses geliyor ama tık yok maşallah ne açılma ne yumuşama ..
 
amazonn+, BeyaAZz, blueflower+, ELALI, Kalemiti+, SZN_58 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
 

İşte bende yürüyemediğim için korkuyorum çok Heryer yokuşşş :bbo:
Bide bu spinal denen anestezi şekli epidural gibi bişemi ? yani :bbo:genelde tam olarak uyuyoruz:bbo:,spinalde belden altımı,çok şeymi sordum ne :kedi:
 
amazoncum hayırlısı olsun hakkınızda demek melegin Haftaya kollarında inş.
Ben sezeryan olsam bilee daha 1 ay var :)


spinalin epudralden farkı iğne yapılan omuriliğin aralığının farklı oluşuymuş. yine belden aşağısı uyuşuyor aynı epudral gibi. iğneyi vurduğu yer farklı oluyomuş öyle dedi sordum ben de bugun ne farkı diye.
sor ayol aşkolsun..
 
kızlar geçmişi okuyamadım eşim neti aldı hemen işi varmışÇok üzgünüm çoook hepinize iyi bayramlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
 
amazon hakkında hayırlısı canım.ultrasyon kağıdında kafa çapı ne diye geçiyor acaba.haftaya bebişin kollarında ne güzel.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…