2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

nurefsanim bebegin kilosunu bilmiyorum ultrasonla bakmadigi icin...sadece kendi kilomu yazdim canim sen sormadan belirteyim istedim...

nurefsancım bizide eklermisin bu gün 38+3 oğluşum 2740 gr. ben 54.5 olmuşum başlangıç kilomuz 45 ti.ayyy çok almışım bu ara yaaaa :KK43:((((((

biraz once tartildim tam 71.0 kiloyum..
1kg zayiflamis oldum dogum belirtisiymis:)
neyse yaa hevesleniyorum sonra hevesim kursagimda kaliyor....

55 kilo oldum... ohhhh yarasın tosunuma....gçöya 55 le bitirecektim... bakalım kaçla bitirecem,????????

55 kilo oldum... ohhhh yarasın tosunuma....gçöya 55 le bitirecektim... bakalım kaçla bitirecem,????????

bende senin gibi pek takmiyorum kiloyu artik canim...bebisimin kilosunu bilmiyorum cunku belki zayiftir yarasin deyip yiyorum ....a.s

mehaycım nasıl bişi o takmamak yahuuu
benim 2 gündür iştahım kesik nası seviniom anlatamam hehe
bahair çirozuÇok üzgünüm çoook ben hamile kaldığımda 55 tim kızım yaa

canim zaten surda en fazla 2 hafta kaldi bu saatten sonra kiloyu dusunsem ne olacak dusunmesem ne..zaten alsam alsam 1 kilo alirim ne yapayim bebisim icin herseye deger..sende artik fazla takma bence.....

canim zaten surda en fazla 2 hafta kaldi bu saatten sonra kiloyu dusunsem ne olacak dusunmesem ne..zaten alsam alsam 1 kilo alirim ne yapayim bebisim icin herseye deger..sende artik fazla takma bence.....

taksam ne takmasam ne iştah olunca engelleyemiyorsun ki..
bebişim için diosun bende ondan takıyorum benimki minnak kaldı ben ayu oldum annatabildim mi yarasa ammenna

taksam ne takmasam ne iştah olunca engelleyemiyorsun ki..
bebişim için diosun bende ondan takıyorum benimki minnak kaldı ben ayu oldum annatabildim mi yarasa ammenna

o ne bicim laf oyle ayu falan:mymeka: duymiyim bidaha:eek:lmaz:
biz anneyiz ve bu kilolarida karnimizdaki canlar icin aldik bunu unutmayalim.....a.s.

ben de yarın tartılcam:nazar:bakalım kaç olmuşuz:1ninca:

şoku atlatınca buraya da ayazarız artık ne yapalım..kızlar benim kiloma bakın..moral bulursunuz,benden şişkoları var diyelaelaelaelaelae

ben de yarın tartılcam:nazar:bakalım kaç olmuşuz:1ninca:

şoku atlatınca buraya da ayazarız artık ne yapalım..kızlar benim kiloma bakın..moral bulursunuz,benden şişkoları var diyelaelaelaelaelae

:roflol::roflol: yok yok oyle degil inan hicbirsey moralini duzeltemez insanin bu konuda sadece bebisleri gorunce unuturuz sanirsam :)))))
neyseki catlak falan yok tek tesellim bu....

şekerim senin boy var. sen benden daha ince duruyosun...

36+2'de oğluşum 3,200 gr. 51 cm boy

ben de malesef 81 oldum...

doğum tarihimiz ya 14 ekim ya da 21 ekim... eğer bi sıkıntı olursa 14 ekimde alacak doktorumuz inşallah olmaz :ecrin_bebek:

X