2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

bu açlık durumu sadece benlik bi durum değil demekki. valla ne bulsam yiyorum ... zaten kendime engel de olmak istemiyorum istesem olurum ama olmak gelmiyo içimden napayım:)))))))

liste guncellenmistir...
kilo bilgilerini 3 haftadan fazla guncellemeyenler ?? (soru isareti) ile belirtilmistir..

Son düzenleme:
bu açlık durumu sadece benlik bi durum değil demekki. valla ne bulsam yiyorum ... zaten kendime engel de olmak istemiyorum istesem olurum ama olmak gelmiyo içimden napayım:)))))))

senlik olurmu canim herkes ayni...bende engel olmuyorum artik kendime ..saldim cayira mevlam kayira az kaldi zaten....:1rolleyes:

nurefsancim carsamba gunu randevum var gidince yeni kilo bildirimimi yapacagim demistim unuttunmu??

nurefşancım bana da soru işareti koymuşsun da, yazmasak olmuyo mu,gördükçe moralim bozuluyo benim:çok üzgünüm:bayadır tartılmadım korkudan...annemin evinde tartı yok zaten,cuma doktorda tartılıyım yazarım canım..korkunun ecele faydası yok:a015:...umarım çok almamışımdır:tomato:

mehaycigim unutmusum kusura bakma..zeze26 istersen yazmayabilirsin sekerim:)
ben guncel olmayanlar belli olsun istedim...

mehaycigim unutmusum kusura bakma..zeze26 istersen yazmayabilirsin sekerim:)
ben guncel olmayanlar belli olsun istedim...

yazarım gülüm yazarım,belki yazınca kendime gelirim zayıflama hırsım artar:a015:cuma günü eklerim canıma.s.

canım bende 36+4 te 75 kilo olmuşum .
şimdiye kadar 13 kilo almışım sanırım bu kiloların hepsini son 3 ayda aldım hele bu hafta ne bulsam götürüyorum (abur cubur):eek:

ayy hiç söleme tatlım bende devamlı sadece gofret yemek istiyom yemekle hiç alakam kalmadıı zorla yiyom bişilerr

aybike kıss nasıl zayıflıyonnn aaaaaaa ben şiştikçe şiştim maşallah kızımıza yarıyo demek yediklerin

gülüm benim kizim 34+6da 2387gr di.. bende 35.ci haftada 70 kilo olmusum.. toplamda 10 kilo aldim.. dogumum simdilik normal gibi görünüyor kizim kanala yakin duruyormus.. insallah yerlesir..

liste cok kkucuk görunuyo cnm ....

kızlar bn hafta da bır kılo alıyom sanırım offff.... dıkkat etmeme rağmen :KK43:

X