- 30 Mart 2009
- 3.916
- 1
canım 6.5 kg almışım şuana kadar...aslında 9 kilo alsam toplamda en azından doğumda 5 kilosu gider ve bana kalır geri kalanı....yerimseniben
anlaşın oğlunla al bi 2,5 kilo daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 6.5 kg almışım şuana kadar...aslında 9 kilo alsam toplamda en azından doğumda 5 kilosu gider ve bana kalır geri kalanı....yerimseniben
benim kilo 74 görünüyor listede ama şimdikini yazmıcam hayır hayır yazamam sır olsun tamama mı? :kedi::kedi:
bende artık yazmayı düşünmüyorum moralim o bu konuda..
sen cok kilo almadinki canim neden moralin bozuluyor???keske herkes senin gibi olsa....a.s
sorun da orda çok güzel gidiyodu herşey 2-3 hafta içinde aldığım kg katlanmaya başladı engel olamıyorum doymak ne bilmiorum ayyhh çok fenayımmafoldumben
evet yaa bende doymak bilmiyorum bu ara...onceden sahura kalktigimda bile zor yerdim..simdiyse birkac gundur geceleri mide agrisiyla uyaniyorum felaket ecikmis bir sekilde yiyip yatiyorum yoksa sabaha kadar uyuyamiyorum....
aynen öyle bir tabak mantıyı bitiremeyen ben çarşamba gecesi kalkıp 2 tabak mantı yedim dolu dolu olsa yiycektim sonuydu sonrada oturdum ağladım
böle olunca moralim - ye düşüyo işte
bak dün karar almıştım meyve yiycem acıktıkça diye
sabah (öğlen 11 de uyandım sabah derken yanlış anlaşılmasın )
sahanda 4 yumurta kırdım yedim koca kase hoşaf içtim
şimdi hala bakınıyorum ne yesem diyeemafoldumben
aferin eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşür bende inip pastaneden kek bakayım kendime
öf mehay yaa:mymeka:
ya canim ne bileyim caninin isteyecegini keske burda pastane olsada bende ugrasmasam inip alsam ahh canim birde simit istiyor ama burda oda yok..hicbisey yok burda senağlamasiz ne sanslisiniz yaaa...
üzmeyin beni tamam gurbetten gelenlerdenim bende nası bi acı olduğunu çook iyi bilirim..
havaalanına inip kaç kez yerleri öptüm yada ilk ezan sesinde hüüüüüü diye boşaldım..
en kısa zamanda gelemniz nasip olur inş.