2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

valla bnde 75 olmusum dun hastanede tartıldım. toplamda 18 kg almıs bulunmaktayım.ramazanda sahur benı mahvetmıs haberım yok. rekor a ılerlıyorum :1ninca:

ben en son doktorumdan 12 kg. için dinlediğim nutuktan beri tartılmadım valla naniknanik kaydirigubbakcemile3 kesin 13 olmuşumdur, belki 14 kimbilir . kendi tartıma güvenemiyorum artık o başka söylüyor doktorunki başka.. haftaya kontrolde göreceğiz bakalım zemuszemus

ben bugün tartıldım 82 kiloyum, şu an tam 20 kilo almış oldum. ama mutluyum çünkü geçen hamileliğimde 30 kg almıştım

24eylul.jpg

benim kilo 74 görünüyor listede ama şimdikini yazmıcam hayır hayır yazamam sır olsun tamama mı? :kedi::kedi:

sorun da orda çok güzel gidiyodu herşey 2-3 hafta içinde aldığım kg katlanmaya başladı engel olamıyorum doymak ne bilmiorum ayyhh çok fenayımmafoldumben

evet yaa bende doymak bilmiyorum bu ara...onceden sahura kalktigimda bile zor yerdim..simdiyse birkac gundur geceleri mide agrisiyla uyaniyorum felaket ecikmis bir sekilde yiyip yatiyorum yoksa sabaha kadar uyuyamiyorum....

evet yaa bende doymak bilmiyorum bu ara...onceden sahura kalktigimda bile zor yerdim..simdiyse birkac gundur geceleri mide agrisiyla uyaniyorum felaket ecikmis bir sekilde yiyip yatiyorum yoksa sabaha kadar uyuyamiyorum....

aynen öyle bir tabak mantıyı bitiremeyen ben çarşamba gecesi kalkıp 2 tabak mantı yedim dolu dolu olsa yiycektim sonuydu sonrada oturdum ağladım
böle olunca moralim - ye düşüyo işte
bak dün karar almıştım meyve yiycem acıktıkça diye
sabah (öğlen 11 de uyandım sabah derken yanlış anlaşılmasın )
sahanda 4 yumurta kırdım yedim koca kase hoşaf içtim
şimdi hala bakınıyorum ne yesem diyeemafoldumben

aynen öyle bir tabak mantıyı bitiremeyen ben çarşamba gecesi kalkıp 2 tabak mantı yedim dolu dolu olsa yiycektim sonuydu sonrada oturdum ağladım
böle olunca moralim - ye düşüyo işte
bak dün karar almıştım meyve yiycem acıktıkça diye
sabah (öğlen 11 de uyandım sabah derken yanlış anlaşılmasın )
sahanda 4 yumurta kırdım yedim koca kase hoşaf içtim
şimdi hala bakınıyorum ne yesem diyeemafoldumben

valla insan demekki kendine engel olamiyor artik bu son gunlerde can istemeside degil bu resmen aclik cekiyor insan bende oyle oluyor..aman ne yapayim yaa insanim sonucta arada canimin istediginide yiycem mesela bugun cevizli uzumlu kek yapip yiycem yiyebildigim kadar...pisman olmakta yok sonra:1rolleyes: uzulme canim az kaldi doguma zaten bu durum gecici...duzenli beslenmeye baslariz yine yakinda....a.s

aferin eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşür bende inip pastaneden kek bakayım kendime
öf mehay yaa:mymeka:

ya canim ne bileyim caninin isteyecegini:eek: keske burda pastane olsada bende ugrasmasam inip alsam ahh canim birde simit istiyor ama burda oda yok..hicbisey yok burda senağlamasiz ne sanslisiniz yaaa...

bende aybikenin yazisini okuyunca senin dediklerini dedim:gitme:
kac gundur canim simit ayran cekiyor ..ayrani kolayda simit yok:KK43:
Ahh ahh gurbete gelince encok ozleyecegim seylerden birinin simit olabilecegi hic aklima gelmezdi..:gitme:

ya canim ne bileyim caninin isteyecegini:eek: keske burda pastane olsada bende ugrasmasam inip alsam ahh canim birde simit istiyor ama burda oda yok..hicbisey yok burda senağlamasiz ne sanslisiniz yaaa...

üzmeyin beni tamam gurbetten gelenlerdenim bende nası bi acı olduğunu çook iyi bilirim..
havaalanına inip kaç kez yerleri öptüm yada ilk ezan sesinde hüüüüüü diye boşaldım..
en kısa zamanda gelemniz nasip olur inş.

Selam kızlar, bugün doktor randevumuz vardı.
Kızım 36+3 haftada 2.950 olmuş.
Ben de 61,5.
Bakalım normal doğurabilecek miyim? Doktorumuz 3.750'yi geçerse sezaryen dedi. Ama 3.500 gibi bitirmesini bekliyormuş. Bana sanki hzılı ilerliyor gibi geldi oysa. Bakalım hayırlısı...

üzmeyin beni tamam gurbetten gelenlerdenim bende nası bi acı olduğunu çook iyi bilirim..
havaalanına inip kaç kez yerleri öptüm yada ilk ezan sesinde hüüüüüü diye boşaldım..
en kısa zamanda gelemniz nasip olur inş.

ahhh canim sorma ilk gittigimde ilk ezan sesinde bende cok fena olmustum sabah ezaninda uyanip uyuyamamistim tuylerim urpermisti aglamaya baslamistim....senağlama

X