2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

canim benim hamilelik baslangic kilom 70 simdiki kilomda 70,5 gorunurde hic kilo almamis gibi gorunuyorum ama 12haftalikken 65 kiloya dustum mide bulantilarimdan dolayi... verdigim 5 kg yi geri aldim..sanirim antika arkdasimizda da boyle bir durum var..

susuyorum vee yine susuyorumakannehir

Bugün 35+4te Elifçik 2770gr. 48,5cm. ben de 71kg.olmuşum üstünüze afiyet. Yürüyen bir göbek halindeyim. 16kg aldım toplamda. Aman sağlıkla doğsun da annesi patates olsa da olur kaydirigubbakcemile3

maşallah canım Elifimize ve annesine...
desene tek patates ben değilim kaydirigubbakcemile3

antikacım şakamı o kilooo 45 mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava: ben 13 kilo aldım yaaa nasıl hala aynı klondasın aaaaaaaaaaaaaaaaa

antika bence yanlış yazmış
44 le hamile kalıp şimdi 45 olması mümkün değil akannehir
bende 43le hamile kaldım şimdi 55 im

canim 4haftalik hamisken 70 kg ydim fakat 12.haftaya kadar 5kg verdim 65 e dustum simdi ise 71,5 kiloyum ... baslangic kiloma bakarsam 1,5 kg aldim...kilo almamk icin bir cabam olmadi
8hafta birsey yiyip icemeyince midem kuculdu ondan kaynaklaniyor sanirsam..

gerçektenmi 1.5 kilomu aldın sadece nasıl becerdiniz yahu
maşallah diyeyim tü tü tü

bayram sonrasi acilisi ben yapim :hulya: zannimca kimsecikler kilo almamis :dilcikar:
homidi girtlak yiyen bukett tam tamina 20.kilosunuda almis bulunmaktaaaaaaa :bbo:

bayram sonrasi acilisi ben yapim :hulya: zannimca kimsecikler kilo almamis :dilcikar:
homidi girtlak yiyen bukett tam tamina 20.kilosunuda almis bulunmaktaaaaaaa :bbo:

olurmu canim herkes kilo aliyorda kimsecikler yazmiyor kilosunu birkac kisi disinda....
bende bayramda kilo alanlardanim..ama haftaya carsamba doktorda randevum var o zaman soylerim yeni kilomu..iyice kesinlessin..

bugun dr gıttık 38.haftada 89 kılo olmusum 2haftada 1kılo almısım ama neyskı yarım kılosunu kızceezim almıs

ben bugün hast.tartıldım 51.5 olmuşumm....helalll bana.....hihoyyyt

oooo bir açıldın pir açıldın. bu hafatdan sonra kilo almazsın zaten artık

canım 6.5 kg almışım şuana kadar...aslında 9 kilo alsam toplamda en azından doğumda 5 kilosu gider ve bana kalır geri kalanı....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…