2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

34. haftada 69kg.yim. 72de biter bu iş sanırım. Hadi bebiş içerdeyken sorun yok da, doğurunca ne olacak o göbeğin hali, onu merak ediyorum. Eşimle kardeşlik anlaşmamızın 7. ayı doldu ama anlaşılan o ki doğumdan sonra da yaklaşamıyacağız birbirimize. Galiba kızım tek çocuk yetişecek oooooof of!!

neden canim gobegin oyle kalacak diyemi kardes istemiyorsun kizina??

nurefsan canım listeyi güncellerken değişiklikleri eklermisin kilom hala77 doğum tarihi artık muhtemel değil kesinleşti 26 eylül bebeğimde 35+0 da 3000gr ve 48 cm olmuş

kızlar ben o kadar tartılır oldum ki tartının pilleri dayanamadı bitti bugün:)))))

kızlar ben o kadar tartılır oldum ki tartının pilleri dayanamadı bitti bugün:)))))

:roflol::roflol: cabuk git yenisini al yoksa bugun tartilamiyacaksin....hergun ayni rakami goruyorsun zaten canim ne gerek var tartilmanakaydirigubbakcemile3

Sat 28 aralık baŞlangıÇ kılo 79 Şımdıkı kılo 35.haftada 87, bebıŞ 34+5 de 2700 gr
normal doĞum olacak ınŞallah

:roflol::roflol: cabuk git yenisini al yoksa bugun tartilamiyacaksin....hergun ayni rakami goruyorsun zaten canim ne gerek var tartilmanakaydirigubbakcemile3

almaz olurmuyum aldım tabiyki... en azından aynı olduğumu öğrenmiş oluyorum:)

kaydirigubbakcemile3kiz yoksa onun icinmi ciktin forumdan bir ara demin???ilahi bahar hic usenmedinmikaydirigubbakcemile3

yok şekerim zaten sabah eski doktorumla dışarda buluştuk kahvaltıya gittik. eve dönerken benim çok çişim gelince kocam beni eve bıraktı gitti aldı pilleri.. bir ara çıktım kocam evdeydi onunla takıldım... bide adi tartı bana son dakka golü attı. en son aç karnına 54.7 gösterdi beni ve ekran gitti. pilleri alıp takana kadar bunalıma girdim resmen...

annesi 77 kilocuk 32+2' de
oğluşu 2,250 gr boy:46cm

sezeryan:20 ekim alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…