yok canim yaa takiliyorum elbette sisko degilsin bende 61 deyince inanmiyorlar boy varya
efeeeet :)))) ama şişko olacaz hele ben bizimkilere cektiysem kesin yusyuvarlak bişey olacam.benim kuzenlerim her hamileliklerinde kapıdan gecemiyorlardı maasallah bebekleri de nur topu gibi oldu..neyseki hepsi de dogumdan sonra bişekilde verdiler fazla kilolarını.. bakalım biz ne olacaz...kocişim daha şimdiden dalga geçiyor benimle..iki aya kalmaz benim pantolonum olur sana diye :))))
efeeeet :)))) ama şişko olacaz hele ben bizimkilere cektiysem kesin yusyuvarlak bişey olacam.benim kuzenlerim her hamileliklerinde kapıdan gecemiyorlardı maasallah bebekleri de nur topu gibi oldu..neyseki hepsi de dogumdan sonra bişekilde verdiler fazla kilolarını.. bakalım biz ne olacaz...kocişim daha şimdiden dalga geçiyor benimle..iki aya kalmaz benim pantolonum olur sana diye :))))
:roflol::roflol: kocisin sisko o zaman biraz
evet canım ya bebişim için alacam o yüzden kilo aldıkca mutlu olacam :)))) mehaycım evet kocişim biraz toplu ama ona göre türk kası :))))
evet canım ya bebişim için alacam o yüzden kilo aldıkca mutlu olacam :)))) mehaycım evet kocişim biraz toplu ama ona göre türk kası :))))
:roflol:klasik erkek savunma mekanizmasııııı....
benim eşiminde baya göbüşü var ama kabul etmioooo:asigim:
:roflol:klasik erkek savunma mekanizmasııııı....
benim eşiminde baya göbüşü var ama kabul etmioooo:asigim:
aynen...benimkindede turk kasi mevcut:roflol:
lllalll canim sen kac kilosun boy kac??:jeyyar:
oy oy oy mehaycım şimdilik listeye göre harbiden en şiko anne adayları ikimiziz :)))
acilin yoldan en siskonuz geldi hanimlaaar :)) Boy 1.65 kilo 70. Bebek dogana kadar yarim dunya olurum :)))
içim rahatladı biraz dermişim :)))) olsun kuzum bi direm et bin ayıp kapatırmiş..hihoyyyt