• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Doğum Fiyatları

Bursa Mecidal Park hastanesinde doğum yapan arkadaşlar, fiyatlar hakkında bilgi verirmisiniz?

ya canım ben istanbul medical parka gidiyorum,ama şurda yazılan fiyatlara bakınca kendimi enayi gibi hissediyorum,bana verilen son fiyat 2200 sezeryan,1400 normal doğum + 650 epidural..artık nasıl bir iğneyse tam 650 lira...yani 2000den aşağı çıkmayız..hele sezeryan olsa 3000...:oklava:

ya canım ben istanbul medical parka gidiyorum,ama şurda yazılan fiyatlara bakınca kendimi enayi gibi hissediyorum,bana verilen son fiyat 2200 sezeryan,1400 normal doğum + 650 epidural..artık nasıl bir iğneyse tam 650 lira...yani 2000den aşağı çıkmayız..hele sezeryan olsa 3000...:oklava:

bitanem bu ssk sız fiyat tır heralde dime ?????

nhltlgcım ben emekli sandığına bağlıyım..bu bana uygulanacak fiyatlarrr...çook demii..

ya bana çok gibi geldi canım hani piyasayı çok iyi bilmiyorum ama hem kuruma bağlı olup hem bu kadar yüksek olması bilmiom walla yanıltmak istemem seni.. CADIARZU

medical park göztepede olacak doğum inşllhh..tam soyguncu bunlarr....biz de yani ben kendi adıma konuşayım bile bile soyulan enayiler...ama ben de bu saatten sonra doktor değiştirmek istemıyorum...gerçi doktoruma da öyle çok fazla ısınmadım ama...32.haftadayım..geç kaldım galiba....

medical park göztepede olacak doğum inşllhh..tam soyguncu bunlarr....biz de yani ben kendi adıma konuşayım bile bile soyulan enayiler...ama ben de bu saatten sonra doktor değiştirmek istemıyorum...gerçi doktoruma da öyle çok fazla ısınmadım ama...32.haftadayım..geç kaldım galiba....

ya geç kalmak değilde insan yeniden başa sararmış gibi oluo şimdi bu aşamaya kadar gelmişsin değiştirsen de içine sinmez ya.. hayırlısı boşver niyet hayır akibet hayır olsun :)

canım ben küçükköy özel duygu hastanesinde doğum yaptım normal 110 sezeryan 220 ytl buna teni dogan yogun bakımıda dahil

duygu hastanesı benım hayatımı karartıyodu az kalsın bıdaha asla gıtmem doktorum şirin hnm dı aslaaa gıtmemmmm gıtmeyıde kımseye tercıh etmem
2.5 aylık hamıleyken dusun yapmama sebep oluyodu az kalsın

suanda behcelıevler medıcal parka gıdıyorum esım ssklı onun uzerınden doguma gırıcem normal 1500 edıpural + 500 sezeryan 2000 edıdural + 500 dedıler
ben normal yapıcam ınsallah 38. haftamdayım zaten bıraz pahalı ama doktorum cok ıyı gecen gun gazeteye bıle cıktı dr. suat suphan ersahın

Acıbadem Bakırköy de yaptım doğumumu. Önceki sayfalarda bir arkadaş Kadıköy şubesini anlatmış , aynıları Bakırköy için de geçerli. Benim odama 5 dk da bir hemşire geldi , doğum öncesi ve sonrasında bilmem kaç tane dr. geldi birşeyler anlattılar. Ben diyetisyene ve çocuk dr. una kulak vermiştim sadece , onları hatırlıyorum. Hastaneden ayrılmadan önce bebek hemşiresi gelip oyuncak bebek üzerinde bakım bilgileri vb. verdi. Gerçekten de hiçbirşey götürmeme gerek yokmuş , herşeyi hazır buldum orada ve ayrılırken de bir çanta içinde oğlum için hazırladıkları hediyeleri verdiler ; bir yastık , bir tulum ve bir dolu ürün numuneleri ile kitaplar ve broşürler , maddiyatı fazla değil ama ( kat kat alıyorlar çünkü ) insanın hoşuna gidiyor. Temizlik , hijyen vb. den bahsetmeme bile gerek yok. Doğumdan birkaç saat sonra bir hemşire gelip banyo yapmak istersem yardımcı olacağını belirtti , ben istemedim ama ince bir düşünce.

En önemlisi ise çıkarken ev adresimin krokisini aldılar ve eve gittikten yak. 2 hafta sonra bir hemşire gönderdiler. Gelen hemşire evi dolaşıp bebek için risk oluşturabilecek tehlikelere karşı bilgi verdi , yanında getirdiği tartı ile oğlumun kilosunu kontrol etti ve bir ton abuk sabuk soruma ( o zaman için ciddi sorulardı ) sakinlikle uzun uzun yanıt verdi.

Bu arada paket fiyatın içnde topuk kanı testi , benim ve oğlumun kontrol muayeneleri , oğlumun ilk aşıları vb. dahildi. Üç yıl önceki doğum fiyatları epidural normal için 5.500 idi. Sanırım şimdi ucuzlamış.

Hizmet Hastanesi için de çok iyi bilgisi almıştım , bir arkadaşım orada yaptı doğumunu ve memmnun kalmıştı.

Doğum sorunsuz olacak ise aslında heryer de yapılabilir , benim burayı seçmemde 35 yaşında olmam , dr. umun Acıbadem dr.u olması ve epidural yaptırma isteğim idi , epidural yaptırmak için deneyimi fazla olan bir anestezi ekibi bulmak gerekir.

Son düzenleme:
bizimde kocaelinde özel konak hastanesinde olcaz.5 gun kaldı kavusmamıza allah nasıp ederse..spinal sezeryan olucaz 1500 paket seklınde refakatcıda hersey dahıl.

yaklaşık 2 ay önce özel kocaeli akademi hastanesinde spinal sezeryana tek kişilik oda için 1385 tl ödedik.nakit ödemede yüzde 10 indirim yaptılar..

ben bakırköy acıbademde doğum yaptım hizmet süper yemekler süper ilgi süper memnun kalırsın yani

Back