Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende internationalde yapıcam inşallah doğumu.
sigorta zaten geçmiyor.
10.5 milyar fiyatı.şok oldum ama tüpbebk benimki.tedavim burda oldu.herşeyden memnunum.fiyat çok uçuk ama napıyım artık.mecbur yapıcam
ama gerçektende hastaneler arası fark çok fazla.
çok garip geldi banada burdaki fiyatları duyunca.
allah herkese yardım etsin valla
izmirin gözünü seveyim istanbul nekadar pahalı izmirde özel hastanede suit odada ssk emekli sandığı kullanmadan 2500 ytl tuttu epidural sezeryan oldum
istanbulda hayatta doğurmakta çok pahalı
merhaba canım fiyat çok fazla değilmi benimkide tüp bebek medicanada yaptırdık sezeryan doğum fiyatı da 2.500 bu bile çok fazla
bence sende düşün 10 milyar bi seferde hastanetye vermek yerine bebişinin eksiklerini tamamlayabilirsin ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN AMİİNNN:Saruboceq:
bence doğum için bu kadar para gerçekten abartı.Allah o hastanelerin gözünü doyursun sigortasız olanlar ne yapsın... doğumdan sonra ağrısını sızısını yine biz çekmiycezmi anlamıyorum bi türlü.10 milyar ne demek ya... bebeğinizi 5 yaşına kadar büyütürsünüz bu parayla.benim arkadaşım ssk lı özel hastanede yaptı çokda güzel tek kişilik odada kaldı 2 gün , artı 1 günde bebeği sarılık olduğundan hastanede kaldılar.yani 3 günün sonunda 150 tl verdiler.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.