• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Doğum Fiyatları

kızlar bende internationalde yapıcam inşallah doğumu.
sigorta zaten geçmiyor.
10.5 milyar fiyatı.şok oldum ama tüpbebk benimki.tedavim burda oldu.herşeyden memnunum.fiyat çok uçuk ama napıyım artık.mecbur yapıcam
ama gerçektende hastaneler arası fark çok fazla.
çok garip geldi banada burdaki fiyatları duyunca.
allah herkese yardım etsin valla

merhaba canım fiyat çok fazla değilmi benimkide tüp bebek medicanada yaptırdık sezeryan doğum fiyatı da 2.500 bu bile çok fazla
bence sende düşün 10 milyar bi seferde hastanetye vermek yerine bebişinin eksiklerini tamamlayabilirsin ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN AMİİNNN:Saruboceq:

bu fiyatlar çok uçuk bende hospitalyum çamlıcada doğum yaptım 2008 de doktorum bahar besendi 750 para verdim ki odam doğumdan sonra hazırdı arkadaşım medipolde doğum yaptı doğum yaptıktan 4 saat sonra anca oda bulundu da odaya çıktı 1500 de o verdi ama bana yapılan hizmet daha güzeldi .bence 10 milyar falan çok abartı

Ben kadıköy şifa'da yapıcam Hastane doktor hariç 2750 fiyat verdiler.Doktorum dışardan 5500 tl.Başkasına güvenemem takip een doktorun yapması her zaman daha iyi kızlar

canım ben küçükköy özel duygu hastanesinde doğum yaptım normal 110 sezeryan 220 ytl buna teni dogan yogun bakımıda dahil

canım ben kayseride yaptım özel hastane epidural anestezi ile sezeryan yaptım 1gece kaldım hastanede herşey toplam 400 milyon tuttu..ssk lıyım bende

bende nasipse hospitalium çamlıcada yapıcam doğumumu.dün gittiğimde sordum fiyatlarını.normal 500 sezeryan 750 dediler.

izmirin gözünü seveyim istanbul nekadar pahalı izmirde özel hastanede suit odada ssk emekli sandığı kullanmadan 2500 ytl tuttu epidural sezeryan oldum
istanbulda hayatta doğurmakta çok pahalı

kayserıde yaptım özel bi hastanede sezeryan oldum 200tl verdık ıkı gun kaldım

ssk lıyım ...istanbul türkiye hastanesinde doğum yaptım...normal doğum fiyatı 360 ytl idi sezeryanda 610 du ...benim doğum a10 gün kala zam gelmiş normal doğum 710 olmuş....bende normal doğurdum ama doğumdan sonra çıkın anestezi diye bişey yaptılar bana 15 dakka uyuttular içimi temizlediler dikişlerimi attılar toplam1000 ytl ye çıktım....
valla sinir oldum sinrrrr..hiç belli olmuyo hastaneler....dedikleri fiyatlar değişebiliyor..beni uyutmayacaklardı öyle gerekmiş falan filan fazlada dkişim yok 4 tane...aynı hastanede benden 1 ay önde doğuran arkadaşım normal doğum yaptı 360 verdi çıktı...

merhaba canım fiyat çok fazla değilmi benimkide tüp bebek medicanada yaptırdık sezeryan doğum fiyatı da 2.500 bu bile çok fazla
bence sende düşün 10 milyar bi seferde hastanetye vermek yerine bebişinin eksiklerini tamamlayabilirsin ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN AMİİNNN:Saruboceq:

çok haklısın canım.ama benim doktorum ya bu hastanede yada amerikan hastanesinde doğum yaptırıyor.
bende doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum
o yüzden mecburum bir bakıma.
birde benim en büyük hatam sağlık sigortamı geç yaptırmak oldu.
2 ay önce yaptırsam 0 lira verip çıkıcaktım hastaneden.neyse ama en azından indiim hakkım varmış.bana doğum 7 .5 a gelicek.
gerçi biliyorum bu da fazla.hatta baktım yani o kadar kişi yazmış.en uçuk fiyat bu.
napıyım canım ya benim şansım böyleymiş.
ben 1 sene önce bebeiş tedavisi için rahimden ameliyat olmuştum.o da 5 milyar tutmuştu
e tüp bebek tedavisi oldum derken benim melğim masraflı napalım o sağlıklı olsunda

bence doğum için bu kadar para gerçekten abartı.Allah o hastanelerin gözünü doyursun sigortasız olanlar ne yapsın... doğumdan sonra ağrısını sızısını yine biz çekmiycezmi anlamıyorum bi türlü.10 milyar ne demek ya... bebeğinizi 5 yaşına kadar büyütürsünüz bu parayla.benim arkadaşım ssk lı özel hastanede yaptı çokda güzel tek kişilik odada kaldı 2 gün , artı 1 günde bebeği sarılık olduğundan hastanede kaldılar.yani 3 günün sonunda 150 tl verdiler.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

bence doğum için bu kadar para gerçekten abartı.Allah o hastanelerin gözünü doyursun sigortasız olanlar ne yapsın... doğumdan sonra ağrısını sızısını yine biz çekmiycezmi anlamıyorum bi türlü.10 milyar ne demek ya... bebeğinizi 5 yaşına kadar büyütürsünüz bu parayla.benim arkadaşım ssk lı özel hastanede yaptı çokda güzel tek kişilik odada kaldı 2 gün , artı 1 günde bebeği sarılık olduğundan hastanede kaldılar.yani 3 günün sonunda 150 tl verdiler.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

ankarada 150 tl ye özel hastanemi var

ben 850 tl vericem. oda biraz lüx olsun dedik 200 de onun için vericem. toplamsa 1050 tl ye falan gelicek yani. ama 10 bin leri falan okuyunca şükrettim halime. CADIARZU

valla şaka gibi bu fiyatlar... biz 1 gün için sadece 100 tl ödücez hemde otel konforunda odada kalıcaz....Allah kolaylık versin size...

Ben ankaradayım ama fgiyat için sölim size özel hastanede oğum yaptım ssk vardı sezeryanla oldu doğum fark olarak 600 lira ödedik zaten ssk yoksa özel hastanelerin yanına yanaşılmıyo :(

Arkadaşlar;
ben 1 sene önce bursa özel doruk hastanesinde doğum yaptım sezeryan...bize maliyeti bağkurlu olduğum halde 900 tl oldu..diğer hasatanelerde daha ucuz olduğunu duyunca biraz içim yandı ama yine de güzel muamele gördük..refatçı olaylarında hastaneye ziyaretçi giriş çıkışlarında hiç bi sıkıntı yok..doktorumda dünya tatlısı bi insan,memnun kaldığımı söyleyebilirim..ilgilenenlere duyurulur..

Back