Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende internationalde yapıcam inşallah doğumu.
sigorta zaten geçmiyor.
10.5 milyar fiyatı.şok oldum ama tüpbebk benimki.tedavim burda oldu.herşeyden memnunum.fiyat çok uçuk ama napıyım artık.mecbur yapıcam
ama gerçektende hastaneler arası fark çok fazla.
çok garip geldi banada burdaki fiyatları duyunca.
allah herkese yardım etsin valla
Cevap yazan herkese tesekkurler. Bugun Acibadem ve Özel Hizmet Hastanesinden fiyat aldim.
Acıbadem doktor haric epidural sezeryana 5750 epidural normal doguma 4750 derken ; hizmet hastanesi
doktor haric epidural sezeryana 1750 epidural normal doguma 1350 diyor. Hastaneler arasinda neden bu kadar fark var? Aranizda Bakırköy Acibadem veya Özel hizmet hastanesinde dogum yapmis olanlar varsa tecrubelerini anlatabilirler mi?
ooohhhoooo cnm sen hastanede doğum yaptığına eminmisin? yoksa orası hastanenin kral dairesi flnmıydı her yerdeböyle olsa keşke 5-10 tane doğururuz artıknaniknanikBen Bakırköy değil ama Kadıköy Acıbademde doğum yaptım. Özel sigorta olduğu için bebeğin ilk bakımı dahil para ödemedim yalnızca sünnetinin parasını ödedim. Genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım, 2 gün kaldım hastanede, herşey çok güzeldi. Bebeğim için hiçbir şey götürmeme gerek yokmuş, giyiminden bakımına kadar herşeyi onlar verdi, hatta göğüs pedi vs.onlar temin etti. Her gün odaya sürahi sürahi komposto getirdiler, gerçi bende pek işe yaramadı, sütüm gelmedi ama ona rağmen mama vermeden önce sordular verelim mi diye. 2.gün de oğlumun sünneti oldu, onda da çok yardımcı oldular.
Bunun dışında hemşire ve diğer hastane personeli çok ilgiliydi, bir de yemekleri çok güzeldi.a.s Hatta refakatçi olarak eşim kalıyordu yanımda, son akşamımda yemek masası ile yemek getirdiler kapaklı kaplarda filan. Başbaşa yemek yedik eşimle. Sanırım bütün bu fiyat farkı hastanenin bu şekilde otel hizmeti verir gibi hizmet vermesinden kaynaklanıyor...
mrb arkadaşlar
ben 15 ocak da kartal umut hastanesinde normal doğum yaptım yanlış hatrlamıyorsam 350 gibi bi rakam ödemiştik sezeryanla doğumun da 500 550 gibi olduğunu duymuştum
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim (amin)..
canım bende umut hastanesinde doğum yapcam inşllh şeyma hanım doktorum bizede paket fiyat 350 denildi merak ediyorum ekstra masraflar çıkıyormu ve hastane doğumhane odalar nasıldı tecrübelerini paylaşırsan sevinirim ve birçok soru işaretinden kurtulmuş olurumCADIARZU
mrb cnm
benim dr birsen hn oda çok iyi bi dr benimle çok güzel ilgilendi
doğum ücretinin dışında ekstra bir ücret ödemedik kaldığım oda güzel ve temizdi
sancı odası ve doğumhanede öyle
bu forumda farklı bi konuda okumuştum sancı odaları tek kişilikmiş bir hastanede kişiler birbirinden etkilenmesin diye malesef orda öyle değil tek kötü yanı bu olsa gerek onun dışında herşey mükemmeldi
bu arada yemekleride güzeldi
sormak istediğin başka bişe olursa sorabilirsin cnm
en çok merak ettiğim kocalrda doğuma girebiliyormu ve ne kadar kaldın hastanede