2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

bizde davetiyeyinin 100 tanesini 69a yaptrıyoz koza davetiye kayınpederin tek yaptığı masraf bu koymuştum resimini bir iki sayfa once bakmak isterseniz

evet hatırladım..seninkini de beğenmiştim....artık izmir e gidince davetye işini hallederiz...sen sınavlara giriyodun ne sınavı?bitti mi?üniv.finaller diye düşündüm ama?

evet canım ben açıkögretim maliye okuyorum kısmetse 3 sınıfa geçecem cuma sonuçlar açıklanacak şimdide zatip katipligi alımları var pazartesi sınavı ve mülakatı var ona hazırlanıyorum

adaşım hergün mü 6.30 akşam kaça kadar çalışıyon

haftanin bes günü 14.30 mesai bittiyor cumartesi pazar calismiyorum

ama yine de haftanin 5 günü de yetiyor bu erken saate her pazar gecesi yatakta kivaraniyorum uyumak icin ama bi gün öncesinden uykmumu aldigim icin uyuyamiyorum pazertesi sabahi basliyorum uykusuz bu cumaya kadar devam ediyor..

ben geldimmmm
ama duşa gircem şimdi, babam odamı boyadı yeni yerleştirdim herşeyi yoruldum baya

adşım bu...markası thomas...alman ürünü...

hiii alman mali... alman malli kaliteli olur parkende satilmiyormu magazalarda hic görmedim gerci elektirkli aletler ilgi alanim disinda )))

bende düsünüyorum bir sey eksik ama neyyyyy tabi yaa bugün yaprak dökümü vardi kacirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…