• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

senimi kıracam fmk senin gelinlige bayıldım resmen benimki çok aceleye geldi hiç sizlerinki kadar özentili olmadı onu düşünüyodum birçok şey içimde kaldı offfffff offffffffff çok tatlı olcaksın fmk çok güzelsin bi o kadarda

senimi kıracam fmk senin gelinlige bayıldım resmen benimki çok aceleye geldi hiç sizlerinki kadar özentili olmadı onu düşünüyodum birçok şey içimde kaldı offfffff offffffffff çok tatlı olcaksın fmk çok güzelsin bi o kadarda

senin güzelligin eda.. kendine bosuna sIkIntI yapma bende hep baskalarin gelinligini begeniyorum ne hikkmetse kendi bir seyimde bin bir kusur bulurum hep.. cok güzel olacaksin ben eminim gelinlerin ayri bir havasi olacak o gecenin kugsu olacaksin.. bende merak ediyorum gelinlik bedenime oturacak mi sonucta bir kerecik bile giymedim denemedim üstümde görmedim :1hug:

evlenecek kızlarrr
hayatınızda bir takım inişler çıkışlar mutlaka olacaktır
bunun dışında hepinize sağlık mutluluk ve huzur diliyorum
bana göre evliliğin 4 temek kuralı vardırr ve sıralamasıda şöyledir
saygı
sevgi
sadakat
hoşgörüü

sevgi saygıyı doğurmaz ama saygı sevgiyi doğurur
saygı olunca sevgide olurr
sevgi varsa sadakat olur
saygı sevgi ve sadakat oluncada hoşgörü olurr
hakkınızda herşeyin hayırlısını diliyorum ben
topiğinizi görünce yazmak istedimm.....

bunu yarin not edecegim cok hosuma gitti ve buzdolabima yapistiracagim allahin izniyle

ben yatiyorum allah rahatlik versin simdi uyursam 5 saat uyumus olurum sabah mesai var

günaydın kızlar nerdesiniz bakım ben yokken hepiniz burdaydınzı ben geldim kimsecikler yok

nasılsın dalina sanada sorayım benim gelinlikci birşey demedi iç çamaşırı için straplez tarz benim gelinlik askısı falan hiç birşey anlıyacağın benim bel kısmım balık etli olduğum için 85 kullanıyorum oysaki ici bombos karar vermedim tam destekli mi alsam iç çamasırını yokşa boş kalıp gibi olanımı yo ben bu işi yaptım ama kendime aklı veremedim tam destekli büstiyeri öne çıkarıyo diğeri yapıştırıyo kafayı yiyecem maglum değişimi olmayan birşey nerden baksan artık sütyen koleksiyonu yapacam ama bunu bir türlü ayarlıyamıyorum bi aklı verin sizce hangisi iyi oluyor

davetiyede fikrimizi degistirdik bu olacak büyük ihtimal nisanlim suan siparis vermeye gitti

50475.jpg
[/URL][/IMG]

nasılsın dalina sanada sorayım benim gelinlikci birşey demedi iç çamaşırı için straplez tarz benim gelinlik askısı falan hiç birşey anlıyacağın benim bel kısmım balık etli olduğum için 85 kullanıyorum oysaki ici bombos karar vermedim tam destekli mi alsam iç çamasırını yokşa boş kalıp gibi olanımı yo ben bu işi yaptım ama kendime aklı veremedim tam destekli büstiyeri öne çıkarıyo diğeri yapıştırıyo kafayı yiyecem maglum değişimi olmayan birşey nerden baksan artık sütyen koleksiyonu yapacam ama bunu bir türlü ayarlıyamıyorum bi aklı verin sizce hangisi iyi oluyor

canım bel kısmın kalınsa ve benim gibi göbeğin varsa büstiyer al..kaydirigubbakcemile5.daha sıkı ve daha düzgün olur...dolgulu veya dolgusuza karar veremedim...ama göğüs ölçünü kıskandım..lülülülülülü.ama sanki dolgulu daha iyi olur...CADIARZU

adaşım oldukça sade..ben beğendimkaydirigubbakcemile.fiyatı uygunsa bende bu tarz düşünebilirim......ben davetiyemizi ucuz düşünüyorum...çünkü sonra atılıyor..:kızgın:..o nedenle ne kadar ucuzsa benim için o kadar iyi...zemuszemus.

kader canım dolgulu al bnce baktın olmuyo dolgusuzla değiştirirsin, gelinlikle dene ona göre karar ver
fmk canım davetiyen çok hoşmuş opuyorumnanaktan

adaşım oldukça sade..ben beğendimkaydirigubbakcemile.fiyatı uygunsa bende bu tarz düşünebilirim......ben davetiyemizi ucuz düşünüyorum...çünkü sonra atılıyor..:kızgın:..o nedenle ne kadar ucuzsa benim için o kadar iyi...zemuszemus.

fiyatini henüz bilmiyorum internette 100 tanesi 80 yaziyor

matbaaci son olarak ne fiyat verir nisanlim gelince ögrenirim.

adasim sana ben erdem davetiyenin kristal kalalogunu öner bilirim 100 tanesi 15 20 tl davetiyler var

fiyatini henüz bilmiyorum internette 100 tanesi 80 yaziyor

matbaaci son olarak ne fiyat verir nisanlim gelince ögrenirim.

adasim sana ben erdem davetiyenin kristal kalalogunu öner bilirim 100 tanesi 15 20 tl davetiyler var

fiyatlar gayet uygun....erdem davetiye bir bakayım...kaydirigubbakcemile

adaşım senin iş çok erken başlıyor.geçen gün 6.30 da mesai başlıyor demişsin...

isimden memnunum ama su erken uyanma varya kac sene oldu alisamadim... her allahin günü uykum var hic bir sey yapasim gelmiyor isten sonra koltuga yigiliyorum ve gece olana kadar kalmak istemiyorum... isimin güzel ama bu mesai saati benim bünyeme göre hic degil. tabiri caisse geberiyorum halsizim uykusuzum

Back