• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

adaşımmmm...baktım..aynısını yapmış....bitmemiş hali bile süper...emininmki çook güzel bir gelin olucaksın...bencede çiçekli olsun....kemer ne anlamadım...birde bir kolu kolsuz..sanki o daha güzel...duvağına bayıldım..çok uzun ve rahibe duvağı...sen beğendin mi?içine sindi mi?.

bnde ilkini beğendim ama taç olcak saçımda burda çiçeğe karar verdim fotolarda çiçek daha hoş duruyo çünküüü kaydirigubbakcemile2
terdağdada bu modeli düşünüyom yada ağınık topuz gibi bişi ama ama bna bu açık olan kesin yakışçak biliyom bn çünkü saçim fönlü olunca yüzüm değişiyo burnum bile kamufle oluyo :lepi:

bn bugün albüm oluşturmaya çalıştım
ama sadece eklediğim arkadaşlarım görsün istiyorum benimkini herkes görüyodu sanırım

adaşımmmm...baktım..aynısını yapmış....bitmemiş hali bile süper...emininmki çook güzel bir gelin olucaksın...bencede çiçekli olsun....kemer ne anlamadım...birde bir kolu kolsuz..sanki o daha güzel...duvağına bayıldım..çok uzun ve rahibe duvağı...sen beğendin mi?içine sindi mi?.

henüz tam sinmedi bustiyerde ki yaka kismi bide dantel güzel oturturulmamis... sordum niye öyle diye henüz igleli dikilmede son ölcülerden sonra dikecem dedi

yakasi burdaki gibi olurs yakasi icime sinecek :lepi:
669m.jpg
[/URL][/IMG]

duvagina bayildim etek kismini da begendim aynisi olmus cok sükür

ben kollu istiyorum canim gelinligi o yüzden kol olacak ama birazcik daha kisa görünenden dirsek altinada bitecek

Son düzenleme:
adaşım böyle yaka güzel olur...daha dikim olmadığı için sana farklı görünmüştür..koltuk altına doğru ayrıklar vardı..yani dikilmedii belliydi...

aşkımla ikimizin fotolarınıda koycamda
msnede konuşuyom şimdi onla kızıyo başka şeyle ilgileniyom diye kaydirigubbakcemile4

albüm yaparken resim yükleme yerinin az altinda soruyor
özel albüm mü yada herkeze acik albüm mü diye ordan tikiyorsun

dalinacim özel albüm tiklamadigin icin herkez görebiliyor KK ya üye olan
albümlerine gir albüm düzenle yap görürsün

herkes göresin şıkkını işaretlemiştim ama olmamış kaldırdım bnde
kızlar bide bişi daha biz altınlarımız için kiralık kasa düşünüyoz siz napçanız 150 tlden başlıyo fiyatları, aşkım gelince bakçaz biz CADIARZU

bende kasa düsünüyorum az cok eminiyetli bir yerde olsun :-)

ayse firidin yazarsan sitesi cikar

ayyyyyyyyyy gitmişsiniz yine neyse bende bari yaptıklarınıza bakıyım bu arada teşekkürler kızlar

Back