senimi kıracam fmk senin gelinlige bayıldım resmen benimki çok aceleye geldi hiç sizlerinki kadar özentili olmadı onu düşünüyodum birçok şey içimde kaldı offfffff offffffffff çok tatlı olcaksın fmk çok güzelsin bi o kadarda
nasılsın dalina sanada sorayım benim gelinlikci birşey demedi iç çamaşırı için straplez tarz benim gelinlik askısı falan hiç birşey anlıyacağın benim bel kısmım balık etli olduğum için 85 kullanıyorum oysaki ici bombos karar vermedim tam destekli mi alsam iç çamasırını yokşa boş kalıp gibi olanımı yo ben bu işi yaptım ama kendime aklı veremedim tam destekli büstiyeri öne çıkarıyo diğeri yapıştırıyo kafayı yiyecem maglum değişimi olmayan birşey nerden baksan artık sütyen koleksiyonu yapacam ama bunu bir türlü ayarlıyamıyorum bi aklı verin sizce hangisi iyi oluyor
adaşım oldukça sade..ben beğendimkaydirigubbakcemile.fiyatı uygunsa bende bu tarz düşünebilirim......ben davetiyemizi ucuz düşünüyorum...çünkü sonra atılıyor....o nedenle ne kadar ucuzsa benim için o kadar iyi...zemuszemus.
fiyatini henüz bilmiyorum internette 100 tanesi 80 yaziyor
matbaaci son olarak ne fiyat verir nisanlim gelince ögrenirim.
adasim sana ben erdem davetiyenin kristal kalalogunu öner bilirim 100 tanesi 15 20 tl davetiyler var
adaşım senin iş çok erken başlıyor.geçen gün 6.30 da mesai başlıyor demişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?