2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Heyecanliyim daha yolunbasindayim hep yanimda ol askina sevdaliyimmmmmm....sükürler olsun bugün yüzüm güldü )

buraya yazdim biraz sakInlestim gibi... eurobeta ceyiz topigine davetiyesini ne kadar güzel süslemis

allah mutlulugunu daim ettisin fmk cım bekliyoruz fotoları bende kına sepetimi ve tepsimin fotosunu koyayım onlarda çok sükür tamam ayakkabımda tamam onuda eklelyim şu yemekleri pişireyim az kaldı

kızlar kınalarımı içine koydum belki gözükmeyebilir ayakkabım sedef rengi nasıl yorumlarınızı bekliyorum davetiyemi nasıl buludunuz onu bastırıyoruz çünkü kımseler de yok bugün sıkıldım kızlar nerdesiniz gamyoncuiremsu

ben geldim...
saolsun kizlar tepsi sepet ayakkabin cok sIk

suan eklemekle eklemek arasinda teredütte kaldim... gelinlik ignelerle tuturulmus taslari islenmemis gelinlik ham yani anlayacaginiz bayan sön ölcü ve fikrilerimi bekliyor. yaka ve gögüs kismi hosuma gitmedi seklini hemen zaman kaybetmeden yazdim örnekte ki gibi olmadigini dedigim örnek resimdeki gibi olsun dedim. Cevap yazdi oda benim yönlendirmemi istiyormus filan istedigim gibi yapacakmis

simdi fotolari buraya ekleyip sonra sileyim mi.. yoksa albüme mi eklesem?

Neyse kimse yok suan topikte... ben ölcü almaya calisayim gece burda olursaniz eklerim buraya sonra silerim yine

güzel canım.artık az kaldı...sen bugün erkencisiin...yerimsenibensen geldin ben yoktum...bugün kızlarla geziyodum.:icecream:..maaşım yattıda biraz harcıyayım dedim:dance:....dolgıu topuk ayakkabılar baktım ama almadım ..fiyatları yüzünden:çok üzgünüm:

adaşımın gelinliği bekliyoruz...ölçülerini ablana niye aldırmıyon?alt katta değil mi?sırtını alırken zorlanmıştın...gelinlik içine ne aldın?büstiyer baktın mı?

ok albüm yaptimina basliyorum
bitince haber veririm. Ölcüleri ablama aldirdim üst katta oturuyor.
ne zor is yahu

ablüm tamam...
ayse hanim yaka kismini ne kadar acik sitersin
kemerli mi kemersiz mi
borslu mu cicek li mi

ben cicekli ve kemerli dedim

gelinlik alti icin hic bir sey almadim türkiyeden alacagim.. burdakiler hic güzel degil desekli degiller
idare edenlerde cok cok pahali yazik günah türkiyeden erkek tarfina aldiracagim allah izin verirse :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…