2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

simdi gerkcekten ninik yapmam gerek... dalinacim sakinles yoksa uyuyamasin adasim senin icinde gercerli bu sözlerim...

80 doğumlu bi ablası var bin kaynanaya bedel bide uyuz bi teyzesi kaynanadan beter hepsi
annesi babalarından ayrıldığı için bunlar pek içli dışlı karşılık evleri beraber yiyolar hep
ve herşeye muhalefetler sanki kaynana annesi dilde teyzesi
o laf sokar hep

hemşom sendede mi var teyze...nişanlımın teyzesini aklıma getirdin..aynı o da öyle..karışıp duruyo..annemlerde sinir oluyo...

boş yere kavga ettik ya
alttan alamazmıydım alırım ama hep alttan aldığım için böle oldu
şimdide onların düşmanı fıfatını aldım

sakinleştim biraz ama aşkım ne alemde bilmiyom
annemden paparayıda yedim, hakli kadıncaz bişi diyemiyom ki
bursa için bavulu hazırlıyo oda teyzoş takıları geçirmek için kalın ip falan almayı unutmuş beyaz takı şeride unutmuşlar annem burdan ayarlamaya çalışyo panik tabi onlar
bu arada yarın odamı boyucak babam çoook işim olcak yani mafoldumben

evt canım oraya gelcek benim uyuz sıpa
daha annesigile sölemedi yarın kopçak kızılca kıyamat mafoldumben

evet kızlar 8 sene sonunda cok sükür EVLENDıM o kadar güzel bi gün yaşadımki hiçbir sorunu aklıma getirmeden gönlümce eğlendim allah herkese bu mutlulugu nasip etsin hersey çok güzel gecti dolu dolu bir gün kızlar iki davetiye arasında kaldım yükleyebilirsem resmini koyacam bakın bakalım inş yükleyebilirim

yazımızda şu aşkın nameleri şarkıya dönüşüyor (isimlerimiz yazıyor sonra bu araya )evleniyor bu mutluluk şarkısına eşlik etmeniz dilegiyle...
diye yazıyor diğerini elledim çünkü o kadar çok varki ama yinede yorumlarınızı bekliyorum bu arada kayınpederimin bir bilezik ve alyanstan sonra yaptığı tek şey başka hicbir şeye el atmıyor

tatlım davetiyen çok hoşmuş
bu erkek tarafı zaten hep böle luzumsuzlarrr nolcak
bnde gidip en ucuz davetiyeyi seçeceğim ama onlar için değil aşkım için

allah mutlu mesut etsin canımmmmm
haftayada benim nikahım kıyılcak kaydirigubbakcemile2

kader mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en kötü günün dünki gün gibi olur insallah

Uzun zamandan beri bugün ki gibi heyecanlanmadim... nezamandan beri bukadar mutlu olmadim

insallah sevincim kursagimda kalmaz...

Nisanlim mesaj atti: Ayse hanim telefon acti gelinligin ilk fotograflarini yollamis...

Sirketteyim ve maillerime bakamiyorummmmm kizlar nasil bir heyecandir bu nikah günümden daha güzel )

Aksama fotolari eklerim... Gelinlik sadece ignelerle tuturulmus son ölcülerimi verdikten sonra dikecekmis oleyyyyy oleyyyy ooooooooooley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…