2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

yeni halıların hepsi tüyleri çıkar...bir kere yıkamaya verince geçiyor..sanırım seninde o tarz bir tüy dökme sorunu var...

yok adasim yok malesef keske öyle olsa bu baya görtükce sinir oluyordum.. telefon actim magazaya memun olmadigimi söyledim alali bir kac ay oluyor dedim ama ceyiz oldugu icin daha yeni serildi dedim tamam getiririn geri dedi... ama bana uzak oldugu icin bende tek basima cezaret edemiyorum arabayla yalniz gitmeyi bakalim nezaman götürecegim

buzu nasıl kıracaz ki?

buzu kirmaz onun icin o diyer aparat lazim. Koyarsin buzlari bir posete sert bir seyle kirarsin koyarsin kapin icine buzu koyarsin sütü koyarsin meyveyi blenderle cirparsin...sositososito inan bana evde shackten fazla rende yapacaksindir

paranı geri alabilecek misin?

iki yil garantisi var zaten. bide dedim ki telefonda uzak yoldan gelecegim gelince problem yasamayalim dedim.. siz getirin problem olmaz dediler artik ne yaparlar bilmiyorum baska hali alirim yerine heralde ayni fiyatta yada fazla tutarsa yeni sececegim hali üstünü de tamamlarim. Önemli olan ayni tonlarda olmasi cünki perdenin fonlari ona göre dikildi
Büyük ihtimal yine shaggi alirim cok begeniyorum ipek shaggileri

bende aparatlardan biri kırıyor sandım...delikafadulden ama benimde mikseralmam lazım..iyi ki sormuşum..bir eksiğim daha çıktı...

Bakacam ben süphelendim beki maars shaggi diye dir hepsi benim ki gibi olsa kimse almazdi o halilardan

ben bugün öğlen 2 ya kadar uyudum...sonrada bir baş ağrısı..akşam ancak geçti..bakalım bu akşam uykum ne zaman gelecek...

canım nişan güzel gidiyodu ama takıdan sonra polisler geldi yarın öss var diye bitittirdiler
nişanlı çift pek üzüldi kötü bir durum
zaten karakola bildiriliyo sokakta nişan olcak diye o zaman neden sölemedilerse

bu arada bnce mixere hiç gerek yok blenderin bi ucu zaten mixser usu o yetiyo benimkide arçelik geçen açtım denedim çk güzel kaydirigubbakcemile2
boşuna masraf yapma derim sona koycak yerde sorun oluyo
çk lazım olursa evlenince alırsın 15-20 tl falan zaten

yok kız ne tamamı bn götürmücem diye aldırmıyom hiç bişi sadece götürceklerimi alıyom
hatta önceden aldığım şeyler bile kalıyo krc tencere takımım gibi yer kaplayanlar kalıyo hep
annem şırnaktan gelince beyaz eşyalarını vs bn alcam diyo şimdi almadıya

evi tutunca ordan alcaz canım zaten marka bişeyler aldırmam aşkıma ki 3 yıl sona gelirken bırakabileyim onları
aslında bizim ev yeni evli bi çiftin evinden ziyade öğenci evi gib olcak galiba

bna bi kamuda çalışma hakkı verselerde bnde görevime yerleşsem sırtımız yere gelmez hiçde korkmam
biz buraya geldiğimizde hiçbişeyimiz yoktu şimdi bak herşyimiz var evimiz dört dörtlük, anneminde dediği gibi biz 40 yaşından sonra bu evi yaptık sizin daha yaşınız kaç çook ev yaparsınız dedi :1hug:
aaaa bu gün 14 haziranmış, bu gün türküyeye geleli tamı yamına 10 yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…