2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ben yatak örtüsü almadım...fiyatlar çok yüksek...birde ben kullanmam..sabah akşam ser topla..biraz tembelimde...:kedi:ama yatak örtüleri gerçekten .çok şık oluyor....

benimde almam gerek meyve bicakgi. Bide Mixerim yok onuda düsündüm is arkadasim illa dügün icin hediye vermek istiyor ihtiyacain ne söyle ona göre alayim diyor bende utaniyorum ama mixer söyleye bilirim aslinda cok pahali da degil isime yaricak bir hediye olur

bende büyük ihtimal kulanmam belki hafta sonlari oda belki yada misafir gelirse ama hefes ettim bi kere gidince yatak örtünün bide perdelerin parasini verecegim annemlere

mixser dedinde sana sorayım..ben blendır seti aldım..mixer almam gerek mi?bulursam resmini koyarım...arkadaşların alırsa güzel olur..bende senin gibiyim söyleyemem...

yatak örtüsü perde ve halı aynı renk oldu mu süper.....

ben evde en cok yatak odasini begeniyorum
ikinci olarakda minicik banyomuzu
dügünden sonra koltuk takimi alacagiz daha simdilik eski evdekilerle idare ediyorum,

Bide salon icin cok severek cok begenerek iki tane hali aldik ipek shaggi, gel gör ki hic memnun degilim bitanesi kaldirdim köseye dikledim geri götürecegim cok tüh dökülüyor. diyeri yemek masanin altinda serili oldugu icin ve kulanmadigim icin kaldirmadim ama ikisni bir iade edecegim..
Yatak odasindaki de ipek shaggi ama salondaki gibi cok dökülmüyor yada henüz yatak odasini kulanmadigim icin de olabilir tabi.

eda hoşgeldin...erkek tarafımı alıyor ..bilmiyordum.zaten bizde ki erkek tarafı hiç birşey almadı ...almazda...kendi kendimize alıyoruz...bazen annemlerde haklı olarak kızıyor...

cak:lepi: ne güzel söyledin bende erkek tarafindan pek bir sey göremdim saolsunlar sormadilar bile birseye ihtiyacan varmi diye. Okadar yükün altindan nasil kalkiyorsun diye ama allah büyük baska bir sey demiyorum

hos geldin eda yatak örtüsü kiz ceyizdir kiz tarafi alir. kayinvalden heves etmis almissa ne mutlu sana

hii pardon bana türkiyede bir yatak odasi aldilar ona da bir yatak örtüsü sermisler haklarini yemek istemem

benim ki bu..ama hiç kullanmadım.mixer almam gerek mi?

adasim tipgisinin aynisi bende ki sırnaşık şey
yine de bir mixer gerekli

ama ben kulandim bir kac kez cok memnunum.. türkiyede de baktmistim baya pahaliydi
tam hatirlamiyorum ama 650 filan vardi
rendesini henüz bende kulanmadim ama corba yaparken kulandim

ipek shaggi memnun değil misin? bende salon için almak istiyordum...markası ne?

malesef nazarami oldu bilmiyorum ki görenlerde cok begenmisti.. dedim belki sadece ilk zamanlarda döker sonra gecer ama evin her yeri halidan cikan ip olunca tak etti kafama kaldirdim bide az degil deste deste cikyor...yatak odasindaki de ayni marka ama onda okadar göremedim.

Marka söyle canim.. burda bir türk ceyiz magazsi var Maars Center diye orda her marka satiliyor bide kendi markalari var Maars benimki de Maars Shaggi. Satici demisti arada hic bir fark yok burda gördügünüz tüm marka halilar hepsi ayni fabrikada üretiliyor diye bizde hallilari o fabrikada kendi adimiza ürtettiriyoruz dedi. Karsilastirmistim Padisah hallidan hic bir farki yoktu bende maars aldim fiyati biraz daha ucuz diye. Bilmiyourm ki acaba markasindan mi kaynaklaniyor. TV de de izlemistim bu tandik markalar hepsi Merionsun alt markalariymis hepsi ayni sirket yani. Merisonsun bir adami konusuyordu tv de ordan dinlemistim

insallah alrisin adasim istedigin e.sübürkesini bende benim sübürkemden memnunum allah nazarlardan korusun

adaşım fiyatını yanlış hatırlıyn.200lira..aldığıma sonra pişman oldum keşke buz kırıcı olanı alsaydım diye..rendeyi pek kullanacağimı sanmam buz kırıcı ile milkshek tarzı soğuk içecekler hazırlardım diye...

yeni halıların hepsi tüyleri çıkar...bir kere yıkamaya verince geçiyor..sanırım seninde o tarz bir tüy dökme sorunu var...

eminmisin canim... 200 aldiysan gercekten cok ucuza almisin

buz kirici olanida biliyorum... ama bu rendeli olan en pahalisiydi en cok özellik buda var mutfak robotuna gerek kalmiyor...

milksheck bununlada hazirlaya bilrisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…