2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kızlar balayı yerlerinizi karar verdinizmi biz yarına bir tur şirketiyle görüşücez bir otel begeniyorum sonra otel şikayetlerini araştırıyorum herkes şikayetçi ordan vazgeçiyorum ço iyi yazılanlarda bizim bütçeyi aşıyo bakalım ne yapıcaz yarına

canım biz tuttuk lüks bir yer değil...4 yıldız...greenwood hotel...kemer de...4 mi5 gün mi neydi hatırlamıyom 900tl civarydı...bir bak bakalım....sahile 200m uzakta...

dalina bende baktım...bizde ilk önce bungolow düşünmüştük...eğer bütçemize göre otel bulamasaydık...bizde antalyada.bungolow .tutacaktık...neden çanakkale...evinize yakın olsun diye mi?

Bizim balayimiz evimizde gececek... malesef!
ama cok da masrafimiz oldu vize masrafi pasaport cikarmak nisanlim bi kere almanyaya geldi hersey masraf hersey paraya bakiyor.. bide simdi yazin icin ucak biletimiz benim gidis dönüs nisanlimin tek dönüs 2000 tl yaklasik tutu of of o parayla ne tatil yapilirdi... Saglik olsun

Kader/eda hos geldin tatlim

hanginizin esinin polis yemini vardi kafam karisi ya... adasim antalyaya gelin gidiyor
dalina sen polis esi olyursun sanirsam edirneye ailen ankarada nisanlin suan askerde

insallah karisiklik olmamistir

Son düzenleme:
edacım teşekkür ederim
fmk aşkım kktcda asker ailem izmirde biz şırnakta oturcak şark göremiz bitene kadar aşkım bilgisayar öğretmeni bnde sınıf öğretmeniyim kaydirigubbakcemile5
senin kafan iyice karışmış edirneye giden kaderdi

Dogru bende simdi tekrar baktim kadercim ankarali ve polis esi olacak

jtosik canım nasılsın a.s.
fmk bu arada daha öncede yazmıştım biara, siz baş başa olunca zaten balayı yapmış kadar olcaksınız bu kadar hasretten sona kaydirigubbakcemile5

jtosik canım nasılsın a.s.
fmk bu arada daha öncede yazmıştım biara, siz baş başa olunca zaten balayı yapmış kadar olcaksınız bu kadar hasretten sona kaydirigubbakcemile5

adaşım hiç canını sıkma..dalınanın dediği gibi...iki gönül br olunca samanlık seyran olur....

fmk sen baya yorulmussun kıs dalina doğru söylemiş hakkımda polis eşi ve edirne bu arada bitane resim koydum nişanımdan bakmak isterseniz bi bakın sizde gözüküyomu yanlız irtibattakiler sanır görüyor bi bakında haber verin gördügünüze dair

kizlar ben kacar... hepinize hayirli geceler diliyorum albüm yapmayi unutmayin

balayı daha belli değil inş gitcez bizde yer sorun degil yazlık var nişanlımın dayısının kendileri almanyada olduğu icin boş inş oraya gitcez bodruma

Ben gördümmmmm yorumda ekledim..
böyle daha güzel oluyor en azindan kiminle sohbet ettigin biliyor insan

kader cok güzelsin nisanlinda yakisikli uyumlu bir ciftsiniz

canım birbirinize çok yakışmışsınız allah mutlu mesut etsin :Saruboceq:
kızlar bn yatıyorum yarın bizim küçük cadıya sandalet bakmaya gitçez tabi başımın etini yicek yine kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…