2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kaydirigubbakcemile3 türkce harfler yok bende ondan yalnis anlma olabiliyor

KA$LARIN hosuma gitti incecik ok ve yay vardirya yay gibi dedim bende
sengözlerimebaksanab

yay gibi deyimi duymuştum ama tam nedemek bilmiyodum...teşekkürler...beceriksiz kuaförlar hemen bir kaşımın kavisini bozuyor...bir kaşım yukarda diğeride aşağıda kalıyor..delikafaduldendelikafadulden.

nişan saçımı ve makyajımı hiç beyenmemiştim bu arada saçım beton gibidi nişan bittiğinde bile beton gibiydi :1no2:

nişanlığımı bnde çk severek aldım alının biçokşeyi nişandan sona beğenmez oldum ama nişalığım hariç
evt canım annem

oh oh allah muhabetinizi artırısın kızlar bu aralara fazla giremiyom nedir bu foto işi anlamadım neler çeviriyorsunuz bakim bensiz profile bende resim eklemek istiyorum bu arada benim adımda eda ayyyyyy kıslar askım geliyo şuan yolda canım nasıl özledim anlatamam allah hepimizi kavuştursun bizdede temizlik tam gaz devam boya badana bitti parkede yarın bitcek inş sonda silip yerleştirmek kalıyo sonrada inş nasipse kendi evimi yerleştircek gerci daha evi tutmadık ama bi 20 gün içinde herşey olacak

kıs neyi kaçırdım nişanlım polis eğitiminde aydındaydı
kacırdığım şey valla pek merak ettim banane bende görcem banane

kader hoşgeldin canım gözün aydın aşkın akavuşuyon
bnde 20 sinde kavuşçam ama komutanları sorun çıkarıyomuş işllah izni iptel olmaz çünkü biletler alındı 3 tane uçak bileti iptal olcak yoksa
zaten terhis günlerini yanlış demişler 31 temmuz dediler bileti öle aldık şimdide 29 diyolar napçaz bakalım yancak paracıkalr senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…