2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

canım madem önce orda olcak neden ayağın agitçez diyo yaaaa önce onlar geliyo işte
canım bn konyada okudum aşkım ankarada bn ankaraya sık giderdim arkadaşım vardı orda arkadaşımın iş arkadaşıydı ve sevgilisinin ev aradaşıydı, arkadaşım yurtta kaldığı için bn gittimde aşkımın evinde kalıyoduk öle tanıştık ama bn ilk gittiğimde ne kadar gıcık biri bu böle demiştim hatta ama sona aşkım oluverdi işte :asigim:

bu alyansim baska bir topige eklemistim acemilik zamanlarimda yeni üye olmustum ozaman aradim en sonunda buldum

malesef yüzük görünmüyor aramaya devam

sel alyans topigini gezerken seninde alyansini ve aranizda taktiginiz yüzügü görmüs oldum ozamanda görmüstüm ama simdi tekrar hatirladim

bu alyansim baska bir topige eklemistim acemilik zamanlarimda yeni üye olmustum ozaman aradim en sonunda buldum

malesef yüzük görünmüyor aramaya devam

o topikte senin ki gözüküyorsa ordan bakalım canım :1hug:

sel alyans topigini gezerken seninde alyansini ve aranizda taktiginiz yüzügü görmüs oldum ozamanda görmüstüm ama simdi tekrar hatirladim
evet bende koymuştum çok oluyo vay beee hihoyyyt

kizlar kolye bulunmustur haberiniz ola catamin dis vermuarli yerine koymusum sof yirtilmis cantandin bibinden cikari verdim... simdi tekra boynumda askimdan dogum günü hediyem

niye gıcık oldun ki?yoksa gıcık olmuş gibi mi davrandın...:jeyyar:

iste alyansim ama sari benim ki, bi sari diyer seridi beyaz

[/URL][/IMG]

kizlar kolye bulunmustur haberiniz ola catamin dis vermuarli yerine koymusum sof yirtilmis cantandin bibinden cikari verdim... simdi tekra boynumda askimdan dogum günü hediyem

çok sevindim canım, bi daha dikkat et çıkarma orda burda :)

niye gıcık oldun ki?yoksa gıcık olmuş gibi mi davrandın...:jeyyar:
hepimizin başını arkadaşlar yakmış demek ki :)
iste alyansim ama sari benim ki, bi sari diyer seridi beyaz
çok güzelmiş canım sarısını hayal ettim gerçekten güzel güle güle tak kaydirigubbakcemile5

fmk gözün aydın canım
sel kız elin arasında nsl uyuya kaldın bn olsam tedirgin tedirgin dururdum çünkü yalnızız ve yolu takip edermi doğru yoldamı diye lülülülülülü

..kader sevdiğini sana 3 yıl önceden göstermiş.....ne güzel....kız sen niye arabada uyuyun?
yazdımya 24 saatt çalıştıktan sonra görüştük, ama çok salağım daha ne kadar tanıyorumda adamın arabasında uyuyorum :mymeka:

fmk gözün aydın canım
sel kız elin arasında nsl uyuya kaldın bn olsam tedirgin tedirgin dururdum çünkü yalnızız ve yolu takip edermi doğru yoldamı diye lülülülülülü
sorma canım beee, valla nasip kısmet demek ki...
sonra bende çok kızmıştım kendime ama demekki dayanamamışım :uhm:

yazdımya 24 saatt çalıştıktan sonra görüştük, ama çok salağım daha ne kadar tanıyorumda adamın arabasında uyuyorum :mymeka:

canim benim hikayenin en cok hosuma giden taraflarindan biri calismaktan gocunmadigin

ne isidi ki o 24 saat gecligin verdigi rahatlik canim bugün ki aklin olsa uyumazdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…