2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

fmk bu arada dün çiçekler canlımı diye sormuştun
üzülerek sölüyorumki onların ikiside canlı, bn çok baktım canlı çiçeklere bn öle istiyodum fakat gelinliğim krem olduğu için vazgeçtim hem gelinlikçinin verdiğide içime sindi

tüh yaaaa gelinlicilerin verdigi cicekler pek begenmiyorum bende
ee ne olacak öyle bir buket sahte ciceklerle yapilmaz mi? ablamin yengemin var sari güllerden
beyaz güllerden lilumlardan da yapimaz mi senağlama yaaaaaaaa canli cicek yaptirayim dicem ama onlar solup gidiyor yazik degil mi

kina yakilma esnada annemin 35 senelik gelinlgini giysem nasil olur

canım çiçekçiden resim iste beğen ordakilerden bitane gelinliğine uygun
hiç olmadı tekrar canlı alırsın ama 100 tl falan istiyolar bn benim beğendiğimi 50 yapçak birini bulmuştum ama yaptırmaktan vazgeçtim

bende k yerine g yazmisim

karisik yazmakta üstüme yoktur

ne kadar para istiyorlar ya.. düsünsene dügün gecesi biz almanyaya dönüyoruzya elimde gelin cicegile biniyormusum ucaga delikafadulden

canım dene bak üstünde güzel durursa giy
bn hem kınada hem düğünde beyaz olcak diye dedim
olsun nolcak ki senin içine siniyosa sorun yok
bu arada sizin kına büyükmü olcak aile arasındamı olcak

kızlar merhaba, 3 gündür uğrayamadım. beni yine takvim listesine almamışınız üzüldüm

benimde veim tutuldu, annemle kına örtümü ve eldivenlerimi aldık, kına tepsimi sepetimi ve kına keseciklerimi, hatta çerez keseciklerimi bile görümcem istanbuldan aldı, bu hafta içinde istanbula gidicem gelinlik için, gelinlikçiden hala telefon bekliyorum.

sel yakaladım seni neden hiç yazmıyon buraya küsütnmü yoksam bize :1no2:

sel yakaladım seni neden hiç yazmıyon buraya küsütnmü yoksam bize :1no2:
yok kuşum aşkolsun, neden küseyim, işten ayrıldım, şimdi bekarlığımın tadını çıkaıeryorum, geziyorum, çok fazla uğrayamıyorum ondan. Şeniz

kinada gelinligimi giymeyi düsünmüyorum
fıstıkım bende düşünmüyorumdm ama giyicem. ilk önce gelinliğimi giyicem, saçıma duvak taktırmicam, bir saat sonra falan bindallımı giyicem. bir kez giyiyorum gelinliğimi doya doya giymek isterim valla kaydirigubbakcemile3

canım dene bak üstünde güzel durursa giy
bn hem kınada hem düğünde beyaz olcak diye dedim
olsun nolcak ki senin içine siniyosa sorun yok
bu arada sizin kına büyükmü olcak aile arasındamı olcak

evin yaninda kapida olacak evin yani müsait annem cok hefes etti herkez evinde yapiyor kina gecesini biz de öyle yapacaz dedi kac kisi oluruz bilmiyorum 100 ü gecmez herhalde belki daha az tahmin edemiyorum kina uzatkan gelecegi icin.
Benimki bir fikir annemin gelinligini giysem bile terzide üstüme göre desistiririm bakalim

türkiyeye gelin gidiyordun dimi... söz var gelinlikcide cektirdigin fotolari buraya ekliceksin... ama senin gelinligini görmüstüm ben arkada cicegi var :uhm: niye tekrar gidiyorsun prova icin mi dügün öncesi de yapilirdi son prova

yok canım ben zaten Türkiyedeyim, ben o zaman sadece modelini belirlemek için gitmştim ki gelinliğin beğendiğim hali straplez ama ben malesef straples giyemicem o yüzden göğüs kısmını kapamak için alterbnatifler düşünüyorum, buda prova esnasında olucak galiba :)

o yüzden gidicem yani canım Şeniz

bu arada beğendiğin gelin buketini çalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…