- 11 Aralık 2009
- 212
- 1
-
- Konu Sahibi MotherandBaby
ayaz 3920 52 cm doğdu fakat çok kilo kaybetti sütüm olmadığı için bende gelir diye mama vermedim az verdim sonuç olarak ilk bir ay kilo almadı 2 ay 5500 3. ay 6500bu arada ben 63 le hamile kaldım 81 le doğuma girdim şuan 70 kiloyum ve veremiyoruuuuuuuum
bende yazayım
doğum tarihi 8 aralık 2010
boy:1.71
hamile kalış:70
doğuma gidiş:95
doğumdan dönüş:87
şu an:74
(işin sırrı ne diye sormayın bende tam olarak bilmiyorum ama kendimi bildim bileli hiç tatlı yemedim, tatlı görmeye bile tahammülüm yok özellikle sütlü tatlıları zaten sütte içmem hiç...dolayısıyla lohusaykende yemedim.hoşaf komposto bile içmedim.ama garip bir şekilde günde 5 litre su içiyorum. ilk zamanlar çok garibime gitti hastamıyım acaba dedim ama süt yaparmış bünye istiyor demekki dedim.kilolarımda böylelikle çabuk gidiyor sanırım...)
oğlum tuğra:
doğum boy:55cm
doğum:4020gr
ilk ay:5450
ikinci ay:6800gr :boy 64cm çok uzun boylu bir bebeğim olduğunu söylüyorlar...
şu anda 7 kiloyu geçti oğluşum...
slm millet benimde ışılım 3 aralıkta dünyaya geldi
3. ayında 5680 gr boyu 61 cm di
doğduğunda 3200 gr ve 47 cmdi
ben hamileliğimde 27 kilo aldım 14 kilosu gitti 13 kilo kaldı ama çok sinir oluyom artık kilolardan dünden itibaren dikkat etmeye başladım akşam yemiyom bgnde spora başladım inşlh veririm
zaten bebişim arada mama yiyo başından beri sütüm yetersiz geldi
günaydınnnnn
uzun arastırmalarım sonunda zayıflamanın yolunu buldum
beraber baslıyoruz ben bugun basladım hemen yetişin bana
google a yürü ve incel yazıyorsunuz çıkan 2. sonuca tıklıyıp oradakı Leslie yürü ve incel programlarını indiriyorsunuz birçok topik gezdim bu programdan bahseden ve dun ındırıp yapmaya basladım ilk 5 dk.500 adımı ındırdım sınırlı bızım ınternet dıgerlerını eşim şirketten sınırsız net var oradan ındırıp getirecek zaten ilk 1 hafta sadece 500 adımı yapmayı düşünüyorum sabah mınayı emzırıp koydum anakucagına yaptm baktım duruyor hemen birkeredaha yaptım baya hamlamışız etkı ettı hemen yurume :)
şaka biryana yapılmayacak bışey degil sabah öglen akşam 3 kere birhafta boyunca ilk 500 adımı yapıyoruz hadı kaldırın popoları gidecek bu kılolar fırsat olmazsa 3 kere 1 defa fırsat olursa baktık bebişler duruyor 3 kere 2 defa yapalım 5 dk veya en fazla 10 dk yapılmayacak iş degil şimdi gidiyorum su içmeye sporu bıtırıncede 2 bardak su içecegım içemeyende ilaç niyetıne içecek ona göre su çok içmiyoruz dıyede kılo vermıyoruz hadi katılımlarınızı beklıyorum haftaya tartılacagız hep beraber çıkarız bu işin içinden hadi liste yapalım kimler katılıyor kaç kılo fazlayla basladı bu kıyagımıda unutmayın liste kaç kılo oldugunuz degil kaç kılo vermek istedıgınız şeklinde :)
6-prettybaby..............................7 kg1-motherandbaby....................... 8 kg
2-meybon.................................12 kg
3-likapa....................................12 kg
4-esrtml....................................7 kg
5-*YAĞMUR* ...........................8 Kg