hay allah keşke zamanında pişirdiklerimin fotosunu çekseymişim fisfisfis
bir de yaptıklarımı ölçüyle yapsaymışım...
portakal ağacı'nda görüp yapmıştım foto ve tarif alıntıdır
hem şık hem basit tabii aralık ayında ve domatesin fiyatı bu haldeyken ne kadar mantıklı tartışılır sempatiksalakcinni
[ımg]http://www.portakalagaci.com/oburcuk/images/domatese_doldurulmus_salata.jpg[/ımg]
3 çorba kaşığı yoğurt (varsa süzme)
3 adet patates
1 adet havuç
2 adet salatalık
3 çorba kaşığı mayonez
4 diş sarımsak
tuz
15-20 domates
hazırlanması:
1. Süzme yoğurdunuz yoksa bir gece önceden içerisine kağıt havlu serilmiş bir tel süzgece 3 çorba kaşığı yoğurdu koyun. Süzgeci boş bir yoğurt kabına veya kaseye oturtun ve bu halde buzdolabında bekletin.
2. Havucu ve patatesi haşlayın. Minik küpler şeklinde doğrayın.
3. Salatalığın kabuklarını soyun. Bunları da küp küp doğrayın.
4. Yoğurdun içine dövülmüş sarımsak, mayonez, doğranmış salatalık, havuç, patates ve tuz ekleyip karıştırın.
5. Domateslerin tepelerini hafifçe kesin ve içlerini oyun. Içlerine salatayı doldurun. Madanozlarla süsleyerek servis yapın.
internetten benzer resimler bulabilirsin bn öylke yapıcam mesela -tatlicadiarzu-
domates pahalıysa portakal ucuz portakalın içini oyup doldurabilirsin tabi dışı yenmez ama kase olarak değişik olur
babytvnin sitesinden umut'un kafasını yerleştirip doğumgünü klipleri hazırlamayı ve onları gün boyu tvde döndürmeyi planlıyorum
evet evet hatta daha ötesi de var(mış şimdi gördüm ben de) kaydirigubbakcemile3aa çok güzel yapılıyormu siştesine bakmıyorum ne zamandır tvde izliyoruz ama kaydedebiliyormuyuz bilgisayara
ya sadece yemektarifleri değil partiyle ilgili diğer fikirleride paylaşsak burda...
evet evet hatta daha ötesi de var(mış şimdi gördüm ben de) kaydirigubbakcemile3
bilge bu kilpleri kaydetme özelliği varmı ki nasıl tv de gösterecez?kaydetsek hard diskle olur da ama nasıllllllll
ben yni gördüm baby tv nin sitesinitam ekran izleyemedim bile hiç bişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?