yerim sizi![]()
aaaaaaaaaaaa bu msj 15 karakterden az ama kabul etti yuppi yuppi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim sizi![]()
ben de sizi o kadar sevmiyorum ki yani o kadar olur
ben de sizi o kadar sevmiyorum ki yani o kadar olur
bige süpper bi seçim 1yaş doğum günü şarkısı için
delüüüüüüü
yettim dünürüm bak birine delü dedim bilem
du ikisinede bi kafa atim a bakim bige
a bakim nilkün
al buda sana dünürüm![]()
sağol canım sen de olmasan![]()
![]()
bu arada bu smileylerin bazılarını bit kadar yapmışlar ben yaşlı bir kadınım göremiyorum :82:
evet yasemin de olmasa aramıza alıp yiycez seni:76:
bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.
Duruyor artık çok şükür Yasemin halen çok memnun olmasa da halinden eskisi gibi psikopata bağlamıyor en azından.
Haktan ında azıcık hırıltısı kalmış herhalde o da geçer inşallah merak etme tamamen iyileşmeleri zaman alıyor işte böyle.
Yok yok başlamayacağım herhalde her sabah oğluşumun yanımda uyanmasını, kalkıp şaşkın şaşkın oturmasını, bana bakıp elleriyle bitti yapıp( uykusu bitmiş herhalde uyanınca böyle yapıyor bu aralar) kafasını göğsüme dayamasını sadece haftada bir kere görebileceğim başladıktan sonra ve her gün bu düşünceyle uyanıyorum çok zor çok. ama ne yapalım her şey onların daha iyi bir hayat sürebilmesi için.
Ya da bilemiyorum böyle söyleleyerek kendimizi mi kandırıyoruz ama birkaç yıl sonra bize olan bağımlılıkları da azalacak sosyalleşmeye başlayacaklar kreşti okuldu su gibi gececek yıllar. Zor olan şu bir iki yıl işte. Amanın biri beni durdursun kaptırdım gidiyorum çenem düştü bu konular açılınca yine.
Dogum günü olan bebişlerin dogum günü kutlu olsun gecmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir kızı uyuttum hemen yatacam yarın iş yeride cok yogungitmek istemiyorum bugün dr gözüktüm dahiliyeci tahliler yaptı sinüs flimi falan cekti basagrısına benlik degil nörolojiye bir gözük dedi canım sıkıldı bizimhastanedede yok artık süt izninde gidecem izin alamam bu aralar cünkü
ayy yarın kızımın doğum günü ya gecen yıl bu saatlerde ne heyecanlıydım ya Allaha şükürki sağlıkla kavuştum kızıma pastamızı hazırladım daha mutfağı ayarlamam duş almam lazım arkadaş aradı öğlen gelceklermiş sabah mesai erken başlıcak anlaşılan bize iyi geceler çıkayım bn işleirmi halledeyim
2kez yazmisim
Pelin cozum bul bend zayiflamak istiyorumm
Kan testimde ca 125 die bi deger Yuksek cikti biraz kafam takildi kanser degeriymis bi dahaki ay yine bakilacak Kimseye soylemedim
bi kerede annıyoz heralda
tabii dokunamayız ya at bakam at
tööööööööyyyytttt açılın huleeen bacımı yannız buldunuz saldırıyonuz mu iki dünüüüürrrr
yiyek bacım zaten öğlen yine bana zıkkım düştü![]()
biz paraları nevraya gönderelim, oda havuzluhandan ben hallederim demişti, tulumlarıda öyle hallederiz işte
canım günaydın hadi inşallah bulur getirir iyi satar bak o yün renkleri muhteşemgünaydın herkezeee
sabahdan beri yüncülerde dolanıom. şimdi geldim. alize bi yerde buldum ama serisi yok. telimi aldı kadın yüncüsünü arıcek varsa cuma gelicek. bakam bugün haber vercek hayırlı haberler gelir inş.
siz de ne var ne yok. geçmişe baksammıki varmı özet geçicek:78:
her sabah aynı duygularla evden çıkıyorum ..![]()
günaydınnnn ..yada tünaydınn .. dün çok yoğundum bugünde öyle ..akşamda 18:30 çıktım işten 19:15 gibi evde oldum .. burak geç geldim diye tavır yaptı bana .. annem gittikten sonra bile bir süre bakmadı bana, sonra barıştık.. oynadık çok az tabi uykusu geldi hemen .. uyuttum bende .. çok az sevebildim dün akşam oğluşumu .. allahım 15 gün sonra hep bu saatte evde olacam ..![]()
![]()
heheheh
du biraz daha atim o zaman:118:![]()
![]()
neden
öyle dedin yemek yokmu bu öğlen?
1....mehtap temizlik yapacak güneş durmuyor
2....yasmin ütü yapacak içinden gelmiyor samsuna gidecek
3....sibel ateş ölçer alacak karar veremiyor
4....nilkün beni sevmiyor bana manyak dedi
5....bige zaten sevmiyorum dedi
6....yasmin dövdü onları
7....ben de sizi sevmiyorum dedim
8....1 sene önce bugün yağmur nisa doğdu
9....nazanın test sonuçları biraz kötü çıkmış bir ay sonra tekrar ölçülecek smear testşi de yapılmış 17 sinde sonuç alınacak
10....bigelerin okuldan para toplanmış lcw sweat shirtler alınacakmış çocuklara
11....gökten 3 elma düşmüş
12....bitti
valla tüm samimiyetimle söylüyorum şu sıra üzerimden bir iş alana çuvalla dua ederim
canım günaydın hadi inşallah bulur getirir iyi satar bak o yün renkleri muhteşem
beni o moda sokmayıııınnnn
günaydın nevracım kendini de beni de nolur sokma o moda girersem çıkamıycam bu sıralar depresyona fazla meyilli görüyorum kendimi :26:
at bacım senden gelsin :93:
var... yoğurtlu kıymalı ıspanak (kıymalı yemek yemem yoğurttan dolayı zaten yasak)... peynirli bi şey böreği (yasak)... düğün çorba (terbiyesi dolayısıyla yasak)... üzüm komposto (hayatta yemem) kısaca özeti zıkkım ye![]()
1....mehtap temizlik yapacak güneş durmuyor
2....yasmin ütü yapacak içinden gelmiyor samsuna gidecek
3....sibel ateş ölçer alacak karar veremiyor
4....nilkün beni sevmiyor bana manyak dedi
5....bige zaten sevmiyorum dedi
6....yasmin dövdü onları
7....ben de sizi sevmiyorum dedim
8....1 sene önce bugün yağmur nisa doğdu
9....nazanın test sonuçları biraz kötü çıkmış bir ay sonra tekrar ölçülecek smear testşi de yapılmış 17 sinde sonuç alınacak
10....bigelerin okuldan para toplanmış lcw sweat shirtler alınacakmış çocuklara
11....gökten 3 elma düşmüş
12....bitti
valla tüm samimiyetimle söylüyorum şu sıra üzerimden bir iş alana çuvalla dua ederim
canım günaydın hadi inşallah bulur getirir iyi satar bak o yün renkleri muhteşem
beni o moda sokmayıııınnnn
günaydın nevracım kendini de beni de nolur sokma o moda girersem çıkamıycam bu sıralar depresyona fazla meyilli görüyorum kendimi :26:
at bacım senden gelsin :93:
var... yoğurtlu kıymalı ıspanak (kıymalı yemek yemem yoğurttan dolayı zaten yasak)... peynirli bi şey böreği (yasak)... düğün çorba (terbiyesi dolayısıyla yasak)... üzüm komposto (hayatta yemem) kısaca özeti zıkkım ye![]()
gene de kıyamam canım sana aç kalmış adamlar da resmen ne yasaksa onu yapmışlar dışardan birşey alamıyor musun
veeeeeeeeeeee müjdemi isterim
3-6 yaş grubundaki tüm çocuklara bugün sweatshirt alınıyorrrrrrrrrokulu bir silkeledim para toplandı bugün öğlen iki arkadaş lcw'ye gidiyor
![]()
biz paraları nevraya gönderelim, oda havuzluhandan ben hallederim demişti, tulumlarıda öyle hallederiz işte
yarın ilk işin gitçem
çok merak ediyorum göstercekmi kendini fasülye :97:
öğrenirsem pazartesi gelince söylerim
çatlayın o kadarcık daha bişey olmas![]()
işte bu süper![]()
ben şimdik ne alacam tulummu , çıtçıtlı badimii .. :26:
yasemincim hadi hayırlı haberlerle gel . rabbim gönlüne göre versin..
1,5 porsiyon melike budu, duble melike göbeği istedim
alırım alırım endişeye mahal yok ama tabii tam para biriktirme dönemimde gün aşırı böyle zıkkım menüsü çıkması beni çok fena sekteye uğratıyor![]()
canuuuum benim attuğum öpücük sana öpücükten başka ne atılır
e napcan şimdi, dışarda yiyebilceğin yer var mı?
işte bu süper![]()
ben şimdik ne alacam tulummu , çıtçıtlı badimii .. :26:
1,5 porsiyon melike budu, duble melike göbeği istedim
alırım alırım endişeye mahal yok ama tabii tam para biriktirme dönemimde gün aşırı böyle zıkkım menüsü çıkması beni çok fena sekteye uğratıyor![]()