siz nasılsınız küçük hanım nasıl büyüdünüz darısı başımıza benim kız daha hiçbir şey bilmiyor
Kizlar bu arada dun cok kotu bisey atlattik . Sabah 8 gibi birden uyandim . Neden uyandigimi da bilmiyorum ama Allah malum etti sanirim. Eylülün sesini duydum tikanmis gibi bi ses. Hemen esime soyledim onun tarafindaydi park yatak . Bakmasiyla firlamasi bir oldu zaten . Eylül kusmus ve tikanmis. Dili filan morarmisti. Esim hemen ters cevirdi onu . Nefes alamadi bi sure. Hemen arabaya atladigimiz gibi acile. Agzindan burnundan biseyler soktular kızımın. 5-6 saat orda kaldik oksijen filan verdiler . Berbat biseydi. Omrumden omur gitti dedikleri sey bu olsa gerek.
Neden olduguna gelince cok uzun sure memede kalmasi . Ilk 10 dakika almasi gereken sutun zaten % 90 u alinirmis sonra hava cekmeye baslarmis. Filmini bi gorduk zaten şok oldum. Midesi bagirsaklari tamamen gaz dolu. Doktor mutlaka yalanci memeye aliscak dedi. Bi gogsunde 10 dakika emzir gazini cikar digerini ver 10 dakika emzir gazini cikar yalanci memeyi daya dedi. Bundan sonra fazla kalamaz dedi. Aman dikkat arkadaslar.
aminnnnnnnnnnn canım...allahım hepimizin yavrularını korusun...a.s. selaaaam nasılsınız kıslaaaar, yeğenlerim nasıl? geçmişi ascık okuyabildim
çok geçmiş olsun pelin, inşallah hemencik geçer kuzumun ağrıları
eylül bebek ve burcu sizede çok geçmiş olsun, eminim çok korkmuşsunuzdur, allah bir daha yaşatmasın
allah ım tüm bebeklere sğlık versin acı vermesin :Saruboceq:
Herkese tesekkurler arkadaslar. Tek tek okuyamadigim icin yazamiyoru tabi.
Ya eylül iyi ama ben o kadar strese girmisim ki sutum azalmis simdi de dun doktor soyledi kg alisi durmus cunku Sonra eylülü tartti emzir dedi yine tartti az geliyo mama yazarim burcu mamaya alisinca da memeyi istemez kendini topla diye azarladi biraz sagolsun . Bugun topladim gerci ama.
melikecim biz iyiyiz şükür...
bizim akşam saat 6 civarı başlayıp gece 10 11 e kadar kolik ağrılarımız oluyor onun dışında Allah ıma bin şükür bende bu ayımızın bitmesini bekliyorum 3. ayın sonuna doğru rahatlıyorlarmış
siz nasılsınız zeynep geceleri nasıl?
öptüm sizi
canım yaaa geçmişi fazla okuyamıyorum şimdi gördüm Allah korumuş yavrunu bende bir gece kusarken uyanmıştım ama daha yeni kusuyordu ters çevirdim rahatladı annelik böyle birşey demekki uykunda bile bebeği hissediyorsun çok çok geçmiş olsun tekrar bu emziği nasıl yapacağız ağzına verince yüzünü ekşitip öğürmeye başlıyor emse ikimizde rahat edeceğiz ama yok direniyor :ecrin_bebek:
canım yaaa geçmişi fazla okuyamıyorum şimdi gördüm Allah korumuş yavrunu bende bir gece kusarken uyanmıştım ama daha yeni kusuyordu ters çevirdim rahatladı annelik böyle birşey demekki uykunda bile bebeği hissediyorsun çok çok geçmiş olsun tekrar bu emziği nasıl yapacağız ağzına verince yüzünü ekşitip öğürmeye başlıyor emse ikimizde rahat edeceğiz ama yok direniyor :ecrin_bebek:
yağmurcum dün 40 çıkardınız elim deyip yazamadım sana bebeğinle sağlık dolu uzun güzel bi hayat diliyorum cnm,hayırlı olsun
Merhabalar kızlar sonunda fırsat bulup gİrdİm nete hİÇ okuyamıyorum geÇmİŞİde burcucum ne oldu eylÜle neyİ vardı okuyamadım.bİzİm topraĞında poposu kÖtÜ oldu Özelden mesaj yazan arkadaŞlarım teŞekkÜr ederİm aldım dedİĞİnİz kremİ İkİ gÜndÜr kullanıyorum henÜz geÇmedİ ama sankİ İİ geldİ gİbİ.popsundakİ apsede Çok ŞÜkÜr kÜÇÜldÜ yarın kontrole gİdeceĞİz umarım tamamen temİzlenmİŞ der doktor.pİŞİĞİnİde bİ geÇİrsem rahatlayacaĞım.sİzlerİ Çok Özledİm yaaa.nasıl sınız bebİŞler nasılll kİlo alımları nasılk kaÇ kİlo Şu an bebİŞlerr
bizimde dualarınıza ihtiyacımız var mına için sır o yuzden girdim siteye şimdi çıkacagım acil
3 gundur mınanın acayip sıkıntısı vardı durup durup çığlık çıglıga aglıyordu biryerının acıdıgı belliydi cumartesi gunu basladı pazar gunu geçmeyınce gece acil doktora göturduk doktor şöyle üstünköru baktı yenıdogan enfeksıyonu dedi nasıl yanı dedım bırınden kapmıştır öpmeyle falan dedı 2-3 tane ilaç yazdı yolladı eve agrı kesıcı fitil verdim eve gelince kusuyordu çunku mina digerlerini almadım bile çunku tatmın etmedı doktorun dedıklerı sabah mına yıne ve gece çıglıklrla ara ara aglayınca ablamın çocugunun doktoruna göturdum heryerıne baktı saglam kulak bogaz ciger aşı yerlerınde problem yok obur doktora kızdı bu tanıya bu kadar çabuk nasıl vardı bu ilaçları iiki almamışsın dedi kan idrar testı ıstedı damarı çok zor buldular kan alırken kaç kere deldıler çok agladı yavrum 1 saat tam tamınabenı dışarı çıkardılar babası dedesı basında kaldı o içerde ben dışarda 1 saat içimiz çıktı resmenaz geldi kan tahlıl sonuç vermedı tekrar kan aldılar neyse çok şukur kan temız çıktı ama idrarda kum çıktı biz şok geçirdik neden yok olabilirmiş ifrarı detaylı incelemeye gitti 3 gun sonra çıkacakmış sanırım sonucu ona göre şimdi verdiği ilacı degiştirebilirmiş doktor şimdi verdiği ilacı kullanacagız sonra böbrekleri incelenecek lutfen dua edın kızımın yıne sızın dualarınıza ihtiyacı var çabuk atlatalım su illeti durup durup 1 saatte 1 çıglıklarla aglayışı varkı dayanamıyorum resmen içim kopuyor o çekmesın ben çekeyım o acıyı kıyamıyorum bebegıme allahım şifamızı versin biranönce inşallah dun gecekı doktorada haram edıyorum aldıgı parayı hayvan heir ben ona guvenıp boşuna agır ilaçlar verecektım bebegıme ve hiçbirişe yaramayacaktı kuzumun sancıları devam edecektı bırde allaha havale edıyorum o doktoruda
canım zeytinyağı pişiğe birebir her altını değiştirdiğinde sür hem kakasını da rahat yapar
tünaydın kızlar çok fena içim acıyo bebeğimin yarın kırkı çıkıyo ve hala benim gözlerimin içine bakmıyo gözlerini kaçırıyo allah korusun ama otistik falan değildir inşallah bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap yazabilir mi kalbim yanıyo düşündükçe kafama takıldı(((
tünaydın kızlar çok fena içim acıyo bebeğimin yarın kırkı çıkıyo ve hala benim gözlerimin içine bakmıyo gözlerini kaçırıyo allah korusun ama otistik falan değildir inşallah bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap yazabilir mi kalbim yanıyo düşündükçe kafama takıldı(((