2009 Aralık Anneleri

Belim iyice fenalaştı annemi aradım geldi sağolsun ..şimdi hazırlanıp dr.aa gidicem mr çektirecem oturamıyrm yatamıyorum kalkamıyrm yürüyemiyorum çok zor yaa:KK43:(
Kazen ben tam anlamadım yardım için para mı toplamamız gerekiyo???

Çok geçmis olsun canım.niye o kadar siddetlendi ağrısı acaba.
Bu arada heekesr günaydın

günaydın kızlar.. canım çok sıkkın herşey ters gidiyo.. akbank tan tazminatımı alabilmem için şahit gerekiyo allahın bir kulu şahitlik etmiyo.. gitti tazminat :KK43: bizde gırtlağa kadar borç içindeyiz.. çok kötü oldu bu.. 18 milyar gibi bi para alacakmışım avukatın dediğine göre.. öyle olsaydı bütün kredi kartlarımızı ve kredimizi kapatıyoduk.. çok rahatlardık.. zaten o para hakkımdı :KK43:( :KK43:

bende o civarda bi tazminat hakederim sırf onun için istifa edemiyorum bütün işverenler aynı taminat vermememek için elinden geleni yparlar bende taminatımı alsam 1 dk durmam

bende o civarda bi tazminat hakederim sırf onun için istifa edemiyorum bütün işverenler aynı taminat vermememek için elinden geleni yparlar bende taminatımı alsam 1 dk durmam

sorma çalışma bakanlığı takip ediyordu davayı.. en son işte ödenmesine yönelik karar çıktı banka kabul etmedi.. bakanlıkta şahit bulunması takdirde ödenmesine yönelik karar çıkardı.. ama tabi kimse şahitlik etmiyo.. bana dokunmayan yılan misali..

sorma çalışma bakanlığı takip ediyordu davayı.. en son işte ödenmesine yönelik karar çıktı banka kabul etmedi.. bakanlıkta şahit bulunması takdirde ödenmesine yönelik karar çıkardı.. ama tabi kimse şahitlik etmiyo.. bana dokunmayan yılan misali..

tabi canım kimse şahit olmaz sonuçta şu anda orda çalışıyolar kendi başları ağrımasın diye şatihlik yapmazlar senin tam olarak nasıl ayrıldın istifamı ettin yoksa onlarmı ihtarla çıkardılar işleri aksatıyo gibi sebeplerden

selam kizlar sibel facede okudum tatlım hiçbir Allahın kulu yok mu şahit olabilecek zor böyle bir durumda bulmak dediğin gibi bana dokunmayan yılan ben de mecburi istifa ettim ya şartları her gün değiştirdi saatleri arttırdı günleri 5 di önce 15 de bir 6 gün sonrA SÜREKLİ 6 gün yaptı sonra diğer kızı başka yere gönderip tüm işi bana bıraktı zam isteyince vermedi çıkarın beni dedim sırıtıp çıkarmam dedi mecbur kaldım istifa ettim benim senin kadar değildi ama gene de 3500-4000 alacaktım ama helal etmiorum

hay ben bu erkekleri anlamıyorum sanki tek başımıza yaptık biz bu bebeleri dün akşam kızıdm yemeklere mırın kırın etti tamam yemek hafif yanmıştı ama dolma yaptım öyle çokta yanmadı kızdım tüm gün kızla uğraş evle uğraş 2 kap yemek yap gene memnun olmasın üstüne kız huysuzluk yaptı babası annene git kızım dedi gel dedim ben zaten seni tek başıma yaptım ya tek başıma bakarım dedim

ilk doğum yaptığım zaman gece annem bizde yoksa benimle kalkıp emzirirken yanıma oturup eşortmanımı tutuyordu geçen hatırlattım yardım ediyordun bana diye meğersem neden yapıyormuş çok şaşırdım düşünmesine uyursam da bebek boğulursa diye korkuyormuş o yüzden yanımda oturuyormuş

tabi canım kimse şahit olmaz sonuçta şu anda orda çalışıyolar kendi başları ağrımasın diye şatihlik yapmazlar senin tam olarak nasıl ayrıldın istifamı ettin yoksa onlarmı ihtarla çıkardılar işleri aksatıyo gibi sebeplerden

yok canım ya şuan ordan ayrılan arkadaşlar da var o dönemde orda çalıştığı için onları da kabul ediyo mahkeme.. ama yok işte.. onlar çıkardılar işten ben bilerek çıkmadım onlar çıkarana kadar bekledim.. ama iftiralarla çıkardılar en çok ta o ağrıma gidiyo.. yöneticiyle tartışmışım bi de şahitleri varmış.. daha neler artık ne kadar ayıp.. bi de önce performans düşüklüğünü sebep gösterdiler evraklar elimde bizim bankanın her ay ve her yıl verdiğ notlar vardır hepsi en yüksek benim.. ayrıca bölümümün sürekli birincisi olduğum için ara ara ödül veriliyodu bizde tüm ödülleri ben aldım.. baktılar o taraf tutmıcak onlarda iftira attılar..

melike bende öyle ya.. çalışma saatlerini önce 9-6 dan 9-8 yaptılar.. (ki bizim servis sabah 7 de alıyor akşamda 9:30 da evde oluyodum) sonra ctesileri de koydular vardiyalı.. benim süt izinlerimi kullandırmadılar doğru düzgün.. süt sağmaya gidiyorm diye sorun yaptılar.. yıllık iznimi kullandırmadılar.. tayin talebimi almadılar.. vs vs vs.. onlarda ben çıkim diye baya uğraştı ben de inat ettim çıkmadım.. ama neye yaradıhem tazminatı alamıyorum bu durumda hem de işsizlik maaşımı..

yok canım ya şuan ordan ayrılan arkadaşlar da var o dönemde orda çalıştığı için onları da kabul ediyo mahkeme.. ama yok işte.. onlar çıkardılar işten ben bilerek çıkmadım onlar çıkarana kadar bekledim.. ama iftiralarla çıkardılar en çok ta o ağrıma gidiyo.. yöneticiyle tartışmışım bi de şahitleri varmış.. daha neler artık ne kadar ayıp.. bi de önce performans düşüklüğünü sebep gösterdiler evraklar elimde bizim bankanın her ay ve her yıl verdiğ notlar vardır hepsi en yüksek benim.. ayrıca bölümümün sürekli birincisi olduğum için ara ara ödül veriliyodu bizde tüm ödülleri ben aldım.. baktılar o taraf tutmıcak onlarda iftira attılar..

melike bende öyle ya.. çalışma saatlerini önce 9-6 dan 9-8 yaptılar.. (ki bizim servis sabah 7 de alıyor akşamda 9:30 da evde oluyodum) sonra ctesileri de koydular vardiyalı.. benim süt izinlerimi kullandırmadılar doğru düzgün.. süt sağmaya gidiyorm diye sorun yaptılar.. yıllık iznimi kullandırmadılar.. tayin talebimi almadılar.. vs vs vs.. onlarda ben çıkim diye baya uğraştı ben de inat ettim çıkmadım.. ama neye yaradıhem tazminatı alamıyorum bu durumda hem de işsizlik maaşımı..

yani aslında daha küçük firmalarda bile bu tip şeyler olmuyo bide akbank kurumsal dersin hiçde kurumsal davranmamışlar hakkını yemişler ama yanlarına kalmaz ama yine tazminatını alırsın inş. bende sırf o tazminat için kalıyorum tazminatsız çıksam işlerine gelcek ama çıkmıyorum aynı senin durumundayım borç var eee bide 1 yıl sonra kaanı kreşe vermek istiycem kreşler desen 1000 lira tek maaşla nasıl olsun ama çokda zor çalışıyorum kaan iyice huysuzlanmaya başladı çalıştığım için annem bakmasına rağmen sorunlar yaşıyorum bişeyde denmiyo çok canım sıkkın bu ara işten çıkmakla çıkmamak arasında kaldım çalışma şartlarımda sabah 8.30 akşam 6.30 c.teside 1 e kadar ama şu var evimle işim karşılıklı öğlen istersem eve gidebiliyorum yada acil bişey olunca gidebiliyorum ama yinede evde çocuğumun başında olmak isterdim her ne kadar bunaltıcıda olsa bu şekilde daha zor ki annem bakmasına rağmen

selamherkeseeee
nazancım çok geçmiş olsun canım benim, ihmal etme git tabi doktora.
sibelim canım allahımişini rast getirsin seni bu sıkıntıdan bu dardan kurtarsın inşallah:KK43:
ah melike aaaaah ah..... erkek milleti bacım netcen idare etcen:KK43:

ne var ne yok kızlar bi yaramazlık yok inşallah?

selamherkeseeee
nazancım çok geçmiş olsun canım benim, ihmal etme git tabi doktora.
sibelim canım allahımişini rast getirsin seni bu sıkıntıdan bu dardan kurtarsın inşallah:KK43:
ah melike aaaaah ah..... erkek milleti bacım netcen idare etcen:KK43:

ne var ne yok kızlar bi yaramazlık yok inşallah?

sen nerdesin duble anne görünmüyon

Belim iyice fenalaştı annemi aradım geldi sağolsun ..şimdi hazırlanıp dr.aa gidicem mr çektirecem oturamıyrm yatamıyorum kalkamıyrm yürüyemiyorum çok zor yaa:KK43:(
Kazen ben tam anlamadım yardım için para mı toplamamız gerekiyo???

Hayır nehircim.Pro kart alıyoruz.Aldığımız prokartların gelirleri engellilere tekerlekli sandalye olarak geri dönüyor

akşam 7 de mr a saat verdiler onu bekliyorum sonucu yarın 4te dr a gösterecekmişim ölme eşeğim ölme yani:KK43:( dr ilaç verdi az da olsa işe yaradı sanki ama hala berbat durumdayım:KK43:( efe kucağına al diye tutturuyo arada nasıl alayım kendim kalkamıyrm ayağa canm çıkıyo:KK43:

akşam 7 de mr a saat verdiler onu bekliyorum sonucu yarın 4te dr a gösterecekmişim ölme eşeğim ölme yani:KK43:( dr ilaç verdi az da olsa işe yaradı sanki ama hala berbat durumdayım:KK43:( efe kucağına al diye tutturuyo arada nasıl alayım kendim kalkamıyrm ayağa canm çıkıyo:KK43:

çok geçmiş olsun canım yok mu yardımcın olcak kimse

var canm annem yanımda ama onda da zaten bel fıtığı var daha yeni kendine geliyor tam o da düzelmedi.körler sağırlar birbirini ağırlar olduk tam biz :S
çektirdim mr ı yarın 1de çıkacakmış allahtan 4değil yine.bakalım dr. bey ne dicek
çok zor valla allah kimseye vermesin

Slm herkese nazan cok gecmis olsun bende mr cektrmtim sirt ve belde fitik cikti hele sirttaki baya buyuk ama malesef tedavisi fizik tedavi ve ben minaya bakacak kimse yok diye gidemiyorum sanciyla yasiyorum valla :KK43: sibel tazminatin yarisini vermeyi teklif etsen sahit olacak kisiye hic yoktan yarisini alirsin hicolmazsa ve belki para alirim diye biri sahit olur kiymet cok sevindim ise girmene hayirli olsun ymeyen cocuk zor mina hasta oldugu zamanlardan biliyorum allah sabir versin size cocuklarada istah melike eslerden birsey beklemezsen daha iyi oluyor hic olmazsa dellenmezsin yaparsa da yanina kar olur :) fatma ve eda sized bisey yazacaktim ama ne okudugumu unuttum :)

[selam millet

zeynep düştü bu akşam burnunun üstüne tezgahtan yere hemen acile götürdük mosmor oldu burnu boksörcüler gibi bişey yokmuş şükürler olsun ki ama bayaa kanadı eşim gelene kadar panik oldum bi anda zeynep kucağımddan inmek istemedi yatcam diye tutturdu gözleri gidyo böyle burnu kanıyo ve ağlıyo deli gibi acıdan. Rabbim bi daha göstermesin ama acille kanka olduk bu aralar nefes almakta zorlanıyo burnu şiştiği için bu akşam tamda emzikten ayırmayı planlıyodum ama iyileşene kadar kesemiycem.

bide bu akşam ilk defa ben aldım onu kreşten etmedğini bırakmadı eve gelene kadar kaç defa yerlere yattı hatırlamıyorum eve geldik ağlamaya devam sonrada bu oldu işte. annemlere hiç böyle yapmıyo bütün zoru hala benle yine de Rabbime şükürler olsun sağlık versin Allahım...

nazan geçmiş olsun canım iyi haberlerini alırız inş.
sibel seninde işin rast gitsin inş.

ay kıymet çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.. çok üzüldüm ya.. nası acımıştır.. naz da sürekli tezgaha oturmak istiyo ben iş yaparken oturtuyorum ama kıpır kıpır kıpır bi gün yapışcak fayansa.. oturtmasam bacağıma yapışıp ağlıyo.. of bu kuzular valla...

Slm herkese nazan cok gecmis olsun bende mr cektrmtim sirt ve belde fitik cikti hele sirttaki baya buyuk ama malesef tedavisi fizik tedavi ve ben minaya bakacak kimse yok diye gidemiyorum sanciyla yasiyorum valla :KK43: sibel tazminatin yarisini vermeyi teklif etsen sahit olacak kisiye hic yoktan yarisini alirsin hicolmazsa ve belki para alirim diye biri sahit olur kiymet cok sevindim ise girmene hayirli olsun ymeyen cocuk zor mina hasta oldugu zamanlardan biliyorum allah sabir versin size cocuklarada istah melike eslerden birsey beklemezsen daha iyi oluyor hic olmazsa dellenmezsin yaparsa da yanina kar olur :) fatma ve eda sized bisey yazacaktim ama ne okudugumu unuttum :)
Sağol Pelin.Sana da geçmiş olsun.Bakalım ne çıkacak inş.fıtık yoktur da.anneme ameliyat demiş dr.onunkisi baya ileri sanırım.ona da annem yanaşmıyo tekrarlıyomuş diye..Bana da derse fizik tedavi gitmeye çalışırım bakalım..
[selam millet

zeynep düştü bu akşam burnunun üstüne tezgahtan yere hemen acile götürdük mosmor oldu burnu boksörcüler gibi bişey yokmuş şükürler olsun ki ama bayaa kanadı eşim gelene kadar panik oldum bi anda zeynep kucağımddan inmek istemedi yatcam diye tutturdu gözleri gidyo böyle burnu kanıyo ve ağlıyo deli gibi acıdan. Rabbim bi daha göstermesin ama acille kanka olduk bu aralar nefes almakta zorlanıyo burnu şiştiği için bu akşam tamda emzikten ayırmayı planlıyodum ama iyileşene kadar kesemiycem.

bide bu akşam ilk defa ben aldım onu kreşten etmedğini bırakmadı eve gelene kadar kaç defa yerlere yattı hatırlamıyorum eve geldik ağlamaya devam sonrada bu oldu işte. annemlere hiç böyle yapmıyo bütün zoru hala benle yine de Rabbime şükürler olsun sağlık versin Allahım...

nazan geçmiş olsun canım iyi haberlerini alırız inş.
sibel seninde işin rast gitsin inş.
Sağol canım inş.
Size de çok geçmiş olsun üzüldüm valla:KK43: nasıl canı yanmıştır güzelimin.allah beterinden korusun.nazı sana geçiyo annesi olacak okadar.bugün annem efeyi bıraktı bi saat çıktı dışarı zaten kımıldayamıyorum çıldıracaktım artık.durmaz sürekli bişy ister.kaka yaptı aldırmaz benm gücüm yok zorla almaya...
ay kıymet çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.. çok üzüldüm ya.. nası acımıştır.. naz da sürekli tezgaha oturmak istiyo ben iş yaparken oturtuyorum ama kıpır kıpır kıpır bi gün yapışcak fayansa.. oturtmasam bacağıma yapışıp ağlıyo.. of bu kuzular valla...

aynen efe de hep dibimde ya oraya oturacak ya kucağımda duracak..
sibel iş olayına üzüldüm senin de yazamadım.evet bir miktar vermeyi teklif etsn işten çıkanların ne sorunu olacaksa şahitlik yapınca sanki....

X