2009 Aralık Anneleri

ona alıştırdığın iyi olmuş hele bu kadar uzun süreden sonra çok zorlanırdı canberk kuzusu :96:
bir saat bile erken başlarsan pişman olacağının garantisini verebilirim

Bige annem bulmuş ipi almış
ama ben elin kuş ...tün taş olsun diyemeden de başlamış ya
o kadarda heyecan yapmıştım diycem diye :84:

kıyamam hevesin kursağında mı kaldı seniiinnnnn
ooooy hiç güleceğim yoktu :86: ikinciye başladığında dersin artık
ya da nilay ders çalışmaya oturduğunda yap kuzucum

bu arada canan bizim resimlerde var bi salıncak
biz misafir odasına yaptık,
tavana iki delik açıp kancalı çivi takıp ucunada salıncağın kancalarını taktık
seviyor sallanmayı,
biz parktaki salıncaktan eve getiremeyince anneme kolaylık olsun diye almıştık

kıyamam hevesin kursağında mı kaldı seniiinnnnn
ooooy hiç güleceğim yoktu :86: ikinciye başladığında dersin artık
ya da nilay ders çalışmaya oturduğunda yap kuzucum

tamam o zman yapayım bari
dedim zaten ben olmadan başlama 2. ye diye
gerçi onada başlar akşama diğerini yarılamış bile

nilay iyi fikir

ewwet
hiç pişman olmayacaksın

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.:84::84::84:

valla artık bebek arabısında sıkılıyor kucakta olmuyor pazar maxi de geziyoruz babası aldı arabadan biraz sonra bana verdi ( çok yoruluyor kociş tabii benim kadar kuvvetli değil ne yapsın adamcağız ) ben de yoruldum bastırdım yere birkaç adım elinden tutarak yürüdük sonra pat elimden kurtuldu tam emeklemeye başlayacaktı aldım yerden bıraksaydım rafların arasında emekleyen bir bebek

sevgi canım biliyorsun yanlış olduğunu o yüzden yazmadım benim tv hep açık çünkü kız ilgilenmiyor sadece 1-2 reklamı var ona bakıyor onun dışında hiçççç iş yapmıyorum o uyanıkken zaten ayakaltında izin vermiyor onunla konuşuyorum oyun oynuyorum ama benimkide mesela hiç konuşmuyor daha bilinçli baba bile demedi anlaşılmaz cümleler kuruyor bıda bödü bülü gibi o yüzden o uyanıkken fazla açma tv yi eğer başka şeyk-le ilgilenmiyor sadece tv ye kilitleniyorsa

ah garibim erkekler ya... ulen anlamıyorum biz mi taş doğurulduk bunlar mı çok narin???
şekerim bu bahsettiğimiz bebek arabası değil reca ederim kocaman çocuk korumalı bisikletine binmiş gidiyor bir de önünde daha fazla atraksiyonu olanlar da var çevreyle ve onlarla ilgileniyor ana baba rahat ediyor
geçen haftasonu ben artık iflas ettim babasına sattım baba kahvaltı ettiriyor "minicik küçücük oğlum" falan dedi... bizimki yemeyi bıraktı :84: :84: :84: vaziyetinde... eşim böyle "noldu şimdi" diyor
seslendim içeriye "oğluşum baban lokmaya dedi minicik küçücük diye sen koccccamaan bi adam oldun sana söylemedi di mi babası" dedim... hadi baba hatasını düzeltti çatlak mıdır nedir benim oğlum? kime çektiyse :83:

aman allahım maşallah diyeyim yorum yapmayayım

benim yemek saatim geldi ama bir öğretmenin veli görüşme saati ve sevgili elemanım öğlen arasından dönemedi şimdi kim kimi yesin

ayy size yetişemiyorumm . oyuncak işene girmişsiniz. işler çok yine bakamıyorumm

pelin çok geçmiş olsunn inşll. döküntü filan yapmaz..

sen de o kadar edepli yetiştirmeseydin

ben yetiştirmedim canım, soyaçekim
anasına çekmiş diycem, tabi yersen

e yine soya çekim diycem
vurcan beni

eşim netten sipariş vereceğim dediğimde direkt o siteyi açsana bakalım nerede daha ucuz diyor

bide adamı beğenmezsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…