Bilge bakıcıyla yalnız bırakmayı şu an hiç düşünemiyorum bile ama belki zamanla iyice alışıp güvenirsem birkaç saatliğine bırakabilirim.İşe başlayınca da teyzem olacak sağlığı elverdiği sürece. Ben teyzemle yalnız bırakıp çıkıyorum zaten bizimkini o yönedn bir derdi yok yani öyle annemi arayayım falan pek umrunda değil 3-4 saat rahatlıklı bırakıyorum.
Bütün çalışan arkadaşlar aynı şeyi söylemişler sonradan pişman olmak da var başlayamayacağım sanırım ben de.
Bige annem bulmuş ipi almış
ama ben elin kuş ...tün taş olsun diyemeden de başlamış ya
o kadarda heyecan yapmıştım diycem diye :84:
kıyamam hevesin kursağında mı kaldı seniiinnnnn
ooooy hiç güleceğim yoktu :86: ikinciye başladığında dersin artık
ya da nilay ders çalışmaya oturduğunda yap kuzucum
Bilge bakıcıyla yalnız bırakmayı şu an hiç düşünemiyorum bile ama belki zamanla iyice alışıp güvenirsem birkaç saatliğine bırakabilirim.İşe başlayınca da teyzem olacak sağlığı elverdiği sürece. Ben teyzemle yalnız bırakıp çıkıyorum zaten bizimkini o yönedn bir derdi yok yani öyle annemi arayayım falan pek umrunda değil 3-4 saat rahatlıklı bırakıyorum.
Bütün çalışan arkadaşlar aynı şeyi söylemişler sonradan pişman olmak da var başlayamayacağım sanırım ben de.
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.:84::84::84:
tamam o zman yapayım bari
dedim zaten ben olmadan başlama 2. ye diye
gerçi onada başlar akşama diğerini yarılamış bile
nilay iyi fikir
tabii nilaycık gülmekten derse konsantre olabilirse
valla hazır kurulmuş ana-baba itiyor gezdiriyor hiiiç kendim iteyim zorluğuna girmiyor benimki :86: prens hazretleri kıvamında geziyor pandanın kafasına bi dandik düdük koymuşlar düğmeye basınca yıllar öncesinin i'm a barbie girl in the barbie world şarkısı hızlandırılmış şekilde çalıyorgezerken tek yaptığı atraksiyon ona basmak gerçi hakkını yemeyeyim bazen kendi gidiyormuş gibi gidonları tutuyor çocuğum
canancım artık ağırlaştı kucakta taşımaktansa bununla rahat ettik biz... hiç olmazsa tuvalete giderken çocuğu ne yapsam sıkıntısı bitti
kesinlikle görüp dokunmak farklı... işimi görmesine görüyor ama ben de görerek alsam daha büyük daha ağır bir puset-bisiklet tercih ederdim
direk vereceği cevabı söylüyorum
" .öt değil anne, popo "
valla artık bebek arabısında sıkılıyor kucakta olmuyor pazar maxi de geziyoruz babası aldı arabadan biraz sonra bana verdi ( çok yoruluyor kociş tabii benim kadar kuvvetli değil ne yapsın adamcağız) ben de yoruldum bastırdım yere birkaç adım elinden tutarak yürüdük sonra pat elimden kurtuldu tam emeklemeye başlayacaktı aldım yerden bıraksaydım rafların arasında emekleyen bir bebek
arkadaşlar bu arada bir şey almadan önce buraya bakmanızı da öneririm dışarıdan bile alacak olsanız piyasa aralığıını görmüş olursunuz
Ah garibim erkekler ya... Ulen anlamıyorum biz mi taş doğurulduk bunlar mı çok narin???
şekerim bu bahsettiğimiz bebek arabası değil reca ederim kocaman çocuk korumalı bisikletine binmiş gidiyor bir de önünde daha fazla atraksiyonu olanlar da var çevreyle ve onlarla ilgileniyor ana baba rahat ediyor
Geçen haftasonu ben artık iflas ettim babasına sattım baba kahvaltı ettiriyor "minicik küçücük oğlum" falan dedi... Bizimki yemeyi bıraktı :84: :84: :84: Vaziyetinde... EşimBöyle "noldu şimdi" diyor
seslendim içeriye "oğluşum baban lokmaya dedi minicik küçücük diye sen koccccamaan bi adam oldun sana söylemedi di mi babası" dedim... Hadi baba hatasını düzelttiçatlak mıdır nedir benim oğlum? Kime çektiyse :83:
sen de o kadar edepli yetiştirmeseydin
ah garibim erkekler ya... ulen anlamıyorum biz mi taş doğurulduk bunlar mı çok narin???
şekerim bu bahsettiğimiz bebek arabası değil reca ederim kocaman çocuk korumalı bisikletine binmiş gidiyor bir de önünde daha fazla atraksiyonu olanlar da var çevreyle ve onlarla ilgileniyor ana baba rahat ediyor
geçen haftasonu ben artık iflas ettim babasına sattım baba kahvaltı ettiriyor "minicik küçücük oğlum" falan dedi... bizimki yemeyi bıraktı :84: :84: :84: vaziyetinde... eşimböyle "noldu şimdi" diyor
seslendim içeriye "oğluşum baban lokmaya dedi minicik küçücük diye sen koccccamaan bi adam oldun sana söylemedi di mi babası" dedim... hadi baba hatasını düzelttiçatlak mıdır nedir benim oğlum? kime çektiyse :83:
eşim netten sipariş vereceğim dediğimde direkt o siteyi açsana bakalım nerede daha ucuz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?