• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

evet melike senin gösterdiğin ve Beşik Modelleri, Çocuk ve Genç Odaları, Oyuncak, Bebek Arabası...: Pilsan Salıncak - www.CeyBebek.com bu model 2sinde kararsızım bu tavana asılandan annemde vardı yağmura almştık güzel oynuyor yerde kaplamıyor istediğin zaman kaldır tabi tavan delinip takılacak yeri sabit olacak yani
diğeri de ister balkona götür ister bahçöeye üstelik 5 yaşlına kadar kullanılabiliyormuş ama yer çok kaplıyor ya bnm salonum geniş ama oturma odam dar salondada vitrinler vs kırılcak şey çok tehlikeli diye bu odada oturuyoruz fiyatta yarı yarıya nerdyse annemler 20 tlye almıştı internette 40 civarı tentelilerde 100
bige bisiklet için ev müsait sayılırda sayılmazda oturma odam küçük hol ve giriş baya geniş salon geniş baharda kesin alıcam onu nasipse evimin karşısında park var orda çoçuklar hep biniyor renk renk süper oluyoır ya valla hevesleniyporum akülü arabamı ararsın scootermı arasın bisikletmi :) az kaldı bahara bizimkilerde binerler

sizin baharınıza daha çok yok mu canan nasıl sabretcen??? :86: valla bizimki bisikletini çok seviyor verdiğim paraya bakınca ürün iyi ama bilsem daha büyüğünü (dolayısıyla daha pahalısını) alırdım bunda tek başına bırakmak mümkün değil üstelik 5 yaşına kadar kullanılabilir diyorlar benimkinin fıçı mümkün değil sığmaz 5 yaşına geldiğinde :9:

yok canım burada bişi bulmak zaten ölüm

tülaycım nasıl istiyorsun içinde bebek olsun mu kelebek melebek de olur mu tickerın?
yün hangi marka vardı sitesini bulup bakalım :34:

canancım verdiğin linkteki salıncak hafif görünüyor devrilebilir bence

anladım canım o zaman istersen fıstık yeşili ebruli bi renk alabilrsiniz bn öyle yaptım alizeyi bulamayıonca bravo aldım yada krem olabilr ortak renk olarak düşündümde

ozaman güzel bi yün bakaım ben.

doğum günü resimlerini buraya yükleyemedim. şimdi face yükledim. bakmak isteyenler oradan bakabilir:78:

selam arkadaşım nasılsın
beren nasıl?

salıncakdan bende aldım ama kısa süre sallanıp inmek istiyor ve kendisi boş salıncağı sallamaktan daha çok keyif alıyor
merhaba cnm beren de ii çok şükür bende iyiyim.öykü hanımlar nasıllar?

benden de valla :86:

aynen öyle meralim kilitleyecekler böööle :36:

40 kiloya kadar taşır diyor peki dingildemiyor mu arkadaşlar? benim zıpa her türlü binilen şeyi devirme kapasitesine sahip de :26:
Dingildemiyor şekerim acık kıpırdıyor sallarken ama düşmez merak etme

sizin baharınıza daha çok yok mu canan nasıl sabretcen??? :86: valla bizimki bisikletini çok seviyor verdiğim paraya bakınca ürün iyi ama bilsem daha büyüğünü (dolayısıyla daha pahalısını) alırdım bunda tek başına bırakmak mümkün değil üstelik 5 yaşına kadar kullanılabilir diyorlar benimkinin fıçı mümkün değil sığmaz 5 yaşına geldiğinde :9:
bizim baharımız ağustos haklısın :60::60::60::60::60:
ama şuan almam yersiz masraf olacak çünkü hiç oynayacağını sanmıyorum yürümesi lazım önce yoksa ona tutunacak o tekerlekli kayar düşer vs bi yürümeye başlasında bakalım ani bir kararla pat die alabiliriz :21: burdada var o tarz bisikletler gecen sordum küçük boylardan 40 tl demişlerdi şu 3 tekerlekli olanlardan ama senin ki hoşya çok beğendim bn onu tam bahçelik parklık

tülaycım nasıl istiyorsun içinde bebek olsun mu kelebek melebek de olur mu tickerın?
yün hangi marka vardı sitesini bulup bakalım :34:

canancım verdiğin linkteki salıncak hafif görünüyor devrilebilir bence

banada öle geliyo burlarda bulabilrsem bi bakayım bakalım çıktığımda en iyisi gözle görmek bu tarz şeyleri ama malesef imkanlar kısıtlı

kızlar okadar sey yazdım bilge hariç kimse fikir yazmamış bi sorun mu var anlamadım herkes birbiriyle konuşuyo bi benlke konusan yok bilge hariç:5:

bizim baharımız ağustos haklısın :60::60::60::60::60:
ama şuan almam yersiz masraf olacak çünkü hiç oynayacağını sanmıyorum yürümesi lazım önce yoksa ona tutunacak o tekerlekli kayar düşer vs bi yürümeye başlasında bakalım ani bir kararla pat die alabiliriz :21: burdada var o tarz bisikletler gecen sordum küçük boylardan 40 tl demişlerdi şu 3 tekerlekli olanlardan ama senin ki hoşya çok beğendim bn onu tam bahçelik parklık

banada öle geliyo burlarda bulabilrsem bi bakayım bakalım çıktığımda en iyisi gözle görmek bu tarz şeyleri ama malesef imkanlar kısıtlı

valla hazır kurulmuş ana-baba itiyor gezdiriyor hiiiç kendim iteyim zorluğuna girmiyor benimki :86: prens hazretleri kıvamında geziyor pandanın kafasına bi dandik düdük koymuşlar düğmeye basınca yıllar öncesinin i'm a barbie girl in the barbie world şarkısı hızlandırılmış şekilde çalıyor :24: gezerken tek yaptığı atraksiyon ona basmak gerçi hakkını yemeyeyim bazen kendi gidiyormuş gibi gidonları tutuyor çocuğum :23:
canancım artık ağırlaştı kucakta taşımaktansa bununla rahat ettik biz... hiç olmazsa tuvalete giderken çocuğu ne yapsam sıkıntısı bitti :28:
kesinlikle görüp dokunmak farklı... işimi görmesine görüyor ama ben de görerek alsam daha büyük daha ağır bir puset-bisiklet tercih ederdim

kızlar okadar sey yazdım bilge hariç kimse fikir yazmamış bi sorun mu var anlamadım herkes birbiriyle konuşuyo bi benlke konusan yok bilge hariç:5:
meraba sevgi nasılsın görmedim cnm yazını nie alınganlık yapıyosun doğumgünü oyuncak işine daldık ne alsak diye düşünüyoruz işte insan herşeyin en iyisi olsun istiyor sen nasılsın yiğitim nasıl
yok bilgecim devrilecek gibi değil ama iyice bağlamak lazım kuduruk paşayı

ya bnm arkadaşımda vardı kaç sene kullnadı bi arkadaşta daha vardı yağmur küçükken bindirdik hatta bakalım ne yapacak die uyumuştu :9::9::9:
ama sağlamlığı konusunda hiç hatırlayamadım şimdi o kaç sene kullanandı dediğim arkadaşın kızı tırmaıodu valla tepesine ama sağlam gibi hatırlıom ayy dur bi arayayım akşam bn onu fikir alayım

yağmur aldı yine koltuktan yastığı uyut ben, diyor biz bi ninni yapalım geliriz

bilgecim hiç farketmez nası uygun görürsen. senin zevkine bırakıyorumm

özeline yolladım yap bakalım tülay

muhabbet hızlandı mı geçmişe bakıp cevaplamak güçleşiyor sevgi ben geldiğimde ortalık sakin oluyor bakabiliyorum ondandır... yoksa başka sebep yoktur merak etme

yok bilgecim devrilecek gibi değil ama iyice bağlamak lazım kuduruk paşayı

bunu da alırsam beni vurur mu acaba hane halkı :17:

ya bnm arkadaşımda vardı kaç sene kullnadı bi arkadaşta daha vardı yağmur küçükken bindirdik hatta bakalım ne yapacak die uyumuştu :9::9::9:
ama sağlamlığı konusunda hiç hatırlayamadım şimdi o kaç sene kullanandı dediğim arkadaşın kızı tırmaıodu valla tepesine ama sağlam gibi hatırlıom ayy dur bi arayayım akşam bn onu fikir alayım

yağmur aldı yine koltuktan yastığı uyut ben, diyor biz bi ninni yapalım geliriz

ah maşallah akıllı kızım benim güzel ninnileri olsun büyüsün de yürüsün
hepsi birbirine karıştı :27:
öğren bakalım kaç sene kullabilmişler ona göre delleneyim ben :31:

baharcım öykücük iyi maşallah
tam gaz koşa koşa yürüme çabasında

sevgicim kusura bakma gözümden kaçmış olabilir

selam,
ne yaptınız yaw tüm konular birbirine girmiş
hangisine cevap yazacağımı şaşırdım:53:

ben en iyisi hiçbir şeye cevap yazmayıp ortadan dalayım konuya
yoksa hem iş hem kk işin içinden çıkamayacağım...

amin canım çok geçmiş olsun... hakikaten allah koruyor melekler koruyor yoksa bunların bu sakınmazlığıyla ohoooooo :20:

hadi iyi haberlerle gelin pelin... gel ve de ki "hiç sıkıntı yaşamadık misler gibi olduk geldik"

ebrucum çalışanların hepsi zaten söylemiş değil gün, saat olarak bile 1 saatin varsa onu oğluşunla geçir güzelim. maddiyat kısmı elbette iyi olur ama büyük sıkıntı yok demişsin onun için nacizane fikrim son dakikana kadar kullan hakkını. ama bu süreçte ihmal etme ve her gün mutlaka bir süre evden çık (bakıcıyı kontrol için de iyidir bu, 2 saat diyip 1 saatte dön mesela :34:) ve günden güne süreyi uzat ki canberk kuzusu da yavaş yavaş senin uzun süre yok olmana alışsın...
yok yine de erken işbaşı yapıcam diyosan kalan izinlerini bana hediye et piliz :55:

Bilge bakıcıyla yalnız bırakmayı şu an hiç düşünemiyorum bile ama belki zamanla iyice alışıp güvenirsem birkaç saatliğine bırakabilirim.İşe başlayınca da teyzem olacak sağlığı elverdiği sürece. Ben teyzemle yalnız bırakıp çıkıyorum zaten bizimkini o yönedn bir derdi yok yani öyle annemi arayayım falan pek umrunda değil 3-4 saat rahatlıklı bırakıyorum.
Bütün çalışan arkadaşlar aynı şeyi söylemişler sonradan pişman olmak da var başlayamayacağım sanırım ben de.

Bige annem bulmuş ipi almış
ama ben elin kuş ...tün taş olsun diyemeden de başlamış ya :14:
o kadarda heyecan yapmıştım diycem diye :84:

Back