kızlar dün akşam 22:00 sularında izmir de yarım saat içinde 3 kere deprem olmuş. 3.7 - 3.4 ve 4.9. Ama sağolsun biz kuduruk berkayım sayesinde hiçbirşey hissetmedik. çünkü o an bizim evi berkay sallıyordu:)) şaka bir yana dua edin allah korusun beterinden.
he bu arada bizim evdeki depremler sabaha kadar devam etti pestilimi çıkardı eşşek herif. Ayağımda sallıyorum ayağımı gıdıklayıp gülüyor. Emzirmeye çalışıyorum ısırıp ısırıp beni hoplatıp gülüyor. Kucağımda pışpışlıyorum alkış yapıp mır mır şarkı söylüyor. Gece 3 ten sabah 7 ye kadar böyleydik. Düşünün halimi....
kızlar darülaceze'den serap hemşire ile görüştüm (okmeydanı-çocuk yuvası) şu an bakımları altında 34 çocuk varmış. En çok kaliteli biberona ihtiyaç varmış bunun dışında bebeklere tulum ve 3-6 yaş grubuna kalın olmayan dışarı giyilebilecek gibi (pijama değil yani) sweat shirt gerekiyormuş. çocukların dökümü şöyle:
2-3 aylık 5 kız bebek
4 aylık 1 erkek bebek
7 aylık 1 kız bebek
8 aylık 1 kız bebek
10 aylık 1 kız bebek
15 aylık 3 kız bebek
16 aylık 2 kız bebek
17 aylık 2 erkek bebek
18 aylık 1 kız bebek
19 aylık 1 erkek bebek
3 yaş 2 erkek 1 kız çocuk
3,5 yaş 1 erkek 3 kız çocuk
4 yaş 2 erkek 1 kız çocuk
5 yaş 2 erkek 2 kız çocuk
6 yaş 1 kız çocuk
ne dersiniz aralık anneleri olarak bir şeyler yapabilir miyiz?
amınnn sağoo canımpelincim çok geçmiş olsun .. inşll. fizik tedaviyle hallolur..
maşallh kuzuyaa nice aylara , yıllara inşll sağlıkla, mutlulukla
he bu arada bizim evdeki depremler sabaha kadar devam etti pestilimi çıkardı eşşek herif. Ayağımda sallıyorum ayağımı gıdıklayıp gülüyor. Emzirmeye çalışıyorum ısırıp ısırıp beni hoplatıp gülüyor. Kucağımda pışpışlıyorum alkış yapıp mır mır şarkı söylüyor. Gece 3 ten sabah 7 ye kadar böyleydik. düşünün halimi....
kızlar Darülaceze'den Serap Hemşire ile görüştüm (okmeydanı-Çocuk yuvası) şu an bakımları altında 34 çocuk varmış. En çok kaliteli biberona ihtiyaç varmış bunun dışında bebeklere tulum ve 3-6 yaş grubuna kalın olmayan dışarı giyilebilecek gibi (pijama değil yani) sweat shirt gerekiyormuş. Çocukların dökümü şöyle:
2-3 aylık 5 kız bebek
4 aylık 1 erkek bebek
7 aylık 1 kız bebek
8 aylık 1 kız bebek
10 aylık 1 kız bebek
15 aylık 3 kız bebek
16 aylık 2 kız bebek
17 aylık 2 erkek bebek
18 aylık 1 kız bebek
19 aylık 1 erkek bebek
6 yaş 1 kız çocuk
bilge sağol geldi . .ama yya ben ahmak cep nomu niye yazmamışımdırki ..ne olck şimdi herkeş benim cebimden mahrummu kalcak of yaa
ben kendi adıma elimden geldiğince birşeyler yaparım canım. şu sıra biraz sıkışık maddi durum. Malum düğün yaptık kurban kesilecek. Ama şu an evde bir dolap dolusu hediye gelen eşyalar var berkaya yeni yani kullanılmamış. Onların içinden buradaki ihtiyaca uygun olanları seçerim elimden geldiğince de kendim birşeyler alır ilave eder hazırlarım. Bayram sonrasına ama ancak hazırlayabilirim. Nerde toplanacaksa söylersiniz gönderirim.
hadi bakalım ben çıkıyorum hepinize sevdiklerinizle mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıklı (aman satırlara bıçaklara dikkat!!!) bir bayram diliyorum
lütfen bayram boyu darülacezedeki bebeler için yardımınız olur mu düşünün bayram sonrası konuşalım (kullanılmış eşya kabul etmiyorlar belirteyim istedim)
öpüldünüzzzzzzzzzz
hadi bakalım ben çıkıyorum hepinize sevdiklerinizle mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıklı (aman satırlara bıçaklara dikkat!!!) bir bayram diliyorum
lütfen bayram boyu darülacezedeki bebeler için yardımınız olur mu düşünün bayram sonrası konuşalım (kullanılmış eşya kabul etmiyorlar belirteyim istedim)
öpüldünüzzzzzzzzzz
bende baya var gelen kullanılmamış yapalım birşeyler birkaç biberon bakalım iş yerinden arkadaşım da duydu beni de kat ben de yardım ederim dedi çok iyi olur bence
kızlar Darülaceze'den Serap Hemşire ile görüştüm (okmeydanı-Çocuk yuvası) şu an bakımları altında 34 çocuk varmış. En çok kaliteli biberona ihtiyaç varmış bunun dışında bebeklere tulum ve 3-6 yaş grubuna kalın olmayan dışarı giyilebilecek gibi (pijama değil yani) sweat shirt gerekiyormuş. Çocukların dökümü şöyle:
2-3 aylık 5 kız bebek
4 aylık 1 erkek bebek
7 aylık 1 kız bebek
8 aylık 1 kız bebek
10 aylık 1 kız bebek
15 aylık 3 kız bebek
16 aylık 2 kız bebek
17 aylık 2 erkek bebek
18 aylık 1 kız bebek
19 aylık 1 erkek bebek
6 yaş 1 kız çocuk
öpüldünüzzzzzzzzzz
aç mailine bak o zaman
aaaaaaaa ebru sen listede yok musun ben mi ısrarla göremedim
zaten 1 yaş altı 9 bebek var yanlış saymadıysam. Herkes 1 tane biberon alsa hiç yoktan iş görür. Bak iyi denk geldi bayram ziyaretine gittiğimizde yardım edeceğini düşündüğüm birkaç kişi var muhabbet olsun diye anlatırım belki katılan olur onlardan da.
Canan ne diycm ya annemin parmagi kopmak uzere demis dr ameliyat demis kardesimde arastirmis fizik tedavi deneyelim once denmis simdi kardesim ist da tandik ariyor abinin hastanesinde ankaradan giden tanidik varmi diye fizik tedavide abinle konustgnda sorrmisin onun o bolumde tanidgi varmymis diye benimki abilerine soracak ama sende aklima geldin
olmaz olur mu yahu insanım baştan ayağı kusurum
amin yasemincim. ay bir fırsat verse yüklüycem de nefes aldırmıyor artık anlatamam yaa. evde berkay dan fırsat olmuyor işte zaten olmuyor. bu akşam annemlere gidicez kalıcaz. aldım makinayı kardeşimin bilg. yüklüycem fotoları ordan ekliycem inşallah.
amin canım inşallah öyledir. bu ufak depremlerin olması bizim açımızdan olumlu tabi. fay hattının tepesindeyiz ne de olsa.
aynen öyle valla işten gittiğimde yatana kadar yapsa ya bu sevimlilikleri. anca günün öfkesini çıkarıyor yatana kadar mız mız. gecenin bir saati de dandini kuşum budur işim. zaten bir buçukta yatmıştım. sersem etti beni valla.
sağol nevracım allah hepimizi korusun böyle felaketlerden afetlerden.
nerden buluyorlar bu enerjiyi. iyi seninki babada durmuş. ben de dayanamadım eşimi kaldırdım aldı ama nerde kart sesiyle anneeeem anneeeem diye ayağa kaldırdı ortalığı mecbur aldım gene. ilk defa dün gece bana olan düşkünlüğünden illallah dedim ya.
geçmiş olsun canım. inş. iyi haberler alırsınız yarın . dualarım sizinle.
çok geçmiş olsun tatlım yaaa kıyamam inşallah hemen düzelir tatlı meleğim
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..
.
OZlem yarin arayacagim insallah allah sifa versin benim evin arka odasinda cekmiyor turkcell
özlem geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım meleğine..inşallah bişeycik çıkmaz gerek kalmaz hastaneye filan..
çok çok geçmiş olsun . inşall gerek kalmaz . kuzucuk iyileşmiştir. rabbim şifa versin .
..
dualrımız sizinle cnm
özlem sizede çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar tahlilleri miniğimizin
çok geçmiş olsun özlemcim allah tez zamanda şifa versin ve beterinden esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?