2009 Aralık Anneleri

ayyy çok hoş geliyor okuyunca ama o an sana sormak lazım çok geçmiş olsun allah hepimizi korusun depremlerden afetlerden

bizde 3.5 da uyandık tam uyandı hatun yatakta oturttum bir yanında eşim yatıyor uyuyor diğer yanına ben uzandım o konuşuyor eğilip öpüyor ama meme verince çiğnemeye çalışıp gülüyor sonra bir gayret tekrar emzirdim yarı uyanık attım sepete salla salla ikimizde uyuduk

kızlar Darülaceze'den Serap Hemşire ile görüştüm (okmeydanı-Çocuk yuvası) şu an bakımları altında 34 çocuk varmış. En çok kaliteli biberona ihtiyaç varmış bunun dışında bebeklere tulum ve 3-6 yaş grubuna kalın olmayan dışarı giyilebilecek gibi (pijama değil yani) sweat shirt gerekiyormuş. Çocukların dökümü şöyle:

2-3 aylık 5 kız bebek
4 aylık 1 erkek bebek
7 aylık 1 kız bebek
8 aylık 1 kız bebek
10 aylık 1 kız bebek
15 aylık 3 kız bebek
16 aylık 2 kız bebek
17 aylık 2 erkek bebek
18 aylık 1 kız bebek
19 aylık 1 erkek bebek
3 yaş 2 erkek 1 kız çocuk
3,5 yaş 1 erkek 3 kız çocuk
4 yaş 2 erkek 1 kız çocuk
5 yaş 2 erkek 2 kız çocuk
6 yaş 1 kız çocuk

ne dersiniz aralık anneleri olarak bir şeyler yapabilir miyiz?

yapalım be canım ama gidip veremem ben fenalaşıyorum bir kere annemler gitmişlerdi sonra ataköyde eğlence yaptılar ben eğlenceye gittim kaç gün kendime gelemedim ne yapsak biberon ve kıyafet mi

bilge sağol geldi . .ama yya ben ahmak cep nomu niye yazmamışımdırki ..ne olck şimdi herkeş benim cebimden mahrummu kalcak of yaa

pelincim çok geçmiş olsun .. inşll. fizik tedaviyle hallolur..

maşallh kuzuyaa nice aylara , yıllara inşll sağlıkla, mutlulukla
amınnn sağoo canım

allahımmm azrada 3 gundur mahvettı benı 3 te uyanıyor 6 ya kadar salla emzı salla emzır modundayım uyumuyor e oturttursam bu seferde uyamak ıcın ağlıyor sanırım dış cıkarıcak azra ama ben bıtık durumdayım

ben kendi adıma elimden geldiğince birşeyler yaparım canım. şu sıra biraz sıkışık maddi durum. malum düğün yaptık kurban kesilecek. ama şu an evde bir dolap dolusu hediye gelen eşyalar var berkaya yeni yani kullanılmamış. onların içinden buradaki ihtiyaca uygun olanları seçerim elimden geldiğince de kendim birşeyler alır ilave eder hazırlarım. Bayram sonrasına ama ancak hazırlayabilirim. Nerde toplanacaksa söylersiniz gönderirim.

hadi bakalım ben çıkıyorum hepinize sevdiklerinizle mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıklı (aman satırlara bıçaklara dikkat!!!) bir bayram diliyorum
lütfen bayram boyu darülacezedeki bebeler için yardımınız olur mu düşünün bayram sonrası konuşalım (kullanılmış eşya kabul etmiyorlar belirteyim istedim)
öpüldünüzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
bilge sağol geldi . .ama yya ben ahmak cep nomu niye yazmamışımdırki ..ne olck şimdi herkeş benim cebimden mahrummu kalcak of yaa

tek tek hepimize yolla özel msj dan ekleyelim istersen

evet bayram sonrası halledelim elimizden geldiğince herkes 1-2 parça alsa hediye gelenler vardır kullanılmamış herkesiin evinde 1-2 tane zaten topu topu 34 çocuk mis gibi olur

Sana da iyi bayramlar bigeci,ğim herkese iyi bayramlar ama ben arife ve 3. Günden itibaren işteyim beklerim zaten akşamları görüşürüz

güle güle canım. size de mutlu ve sağlıklı bayramlar. biz de sizi öptükkkk.
ben daha önce karşıkaya daki çocuk yuvasına da sormuştum. kullanılmış kabul etmiyorlar.

bende baya var gelen kullanılmamış yapalım birşeyler birkaç biberon bakalım iş yerinden arkadaşım da duydu beni de kat ben de yardım ederim dedi çok iyi olur bence

bende baya var gelen kullanılmamış yapalım birşeyler birkaç biberon bakalım iş yerinden arkadaşım da duydu beni de kat ben de yardım ederim dedi çok iyi olur bence

zaten 1 yaş altı 9 bebek var yanlış saymadıysam. herkes 1 tane biberon alsa hiç yoktan iş görür. bak iyi denk geldi bayram ziyaretine gittiğimizde yardım edeceğini düşündüğüm birkaç kişi var muhabbet olsun diye anlatırım belki katılan olur onlardan da.

elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım.. ben hadiye gelen kiyafetleri ihtiyacı olan bikaç kişiye vermiştim.. kendi bütçemden yardımcı olmaya çalışırım..

sanada iyi bayramlar canım. seni ve umut paşamızı öpüyorumm

herkese iyi akşamlar , P.tesi yokum . herkese iyi bayramlar .. kendinize ve bebişlerini çook iyi bakınn kocaman öptüm hepiniizii

iyi fikir bende anneme anlattım biz böyle birşey düşündük diye ben de varım bende varım diyor

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin pelincim

olmaz olur mu yahu insanım baştan ayağı kusurum

o zaman ben kusur severim

hadi bakalım bakalım bekliyos yakışıklıların resimlerini :86:

Bugun ilk pastami yaptim tipi biraz kayik oldu ama Eylülde sagolsun hic birakmadi. Uzerini tam susleyemedim de . Grip olmaya calisiyorum bi de cok super.

geçmiş olsun canım. inş. iyi haberler alırsınız yarın . dualarım sizinle.

çok geçmiş olsun tatlım yaaa kıyamam inşallah hemen düzelir tatlı meleğim

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..

.

OZlem yarin arayacagim insallah allah sifa versin benim evin arka odasinda cekmiyor turkcell

özlem geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım meleğine..inşallah bişeycik çıkmaz gerek kalmaz hastaneye filan..

çok çok geçmiş olsun . inşall gerek kalmaz . kuzucuk iyileşmiştir. rabbim şifa versin .

..

dualrımız sizinle cnm

özlem sizede çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar tahlilleri miniğimizin

çok geçmiş olsun özlemcim allah tez zamanda şifa versin ve beterinden esirgesin

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim iyiki varsınız
merak edenler olmuştur belki diye son durumu anlatim anca fırsat bulabildim hem ruhen hem de bedenen çok yoruldum 1 haftadır doktor gezmekten bihal olduk duru iyi şimdi hastaneye yatmadık çok şükür kültür sonucunda üreme olmadı ama antibiyotikten dolayı üreme olmamıştır dendi 2 gün sonra tekrar verdik kültür bu sefer yine üreme olmadı. ama idrarda 8 10 lökosit görünüyor kimisi önemli değil dedi kimisi enfeksiyon var dedi ama kültürde üreme yok neyse fazla uzatmayim kafamız çoooook karıştı hala da mantığımın almadığı çok şey var neyse sonuç olarak çok şükür kızım iyi şimdi

yasemin çok geç öğrendim cnm benim çok sevindim hayırlı olsun minik bir bebiş geliyomuş yaa ay çok şaşırdım ve sevindim cnm allah tamamına erdirsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…