öznur bunları 1 sn boş bırakınca böyle yapıyorlar arkadaşımhay allahım benim cadı ben telefondayken hanği arada gittiyse sehpanın üzerindeki mumu devirip içindeki minik taşlardan yutmuş..onun içinde taş olduğunun farkında bile değilim yavv..bişey olurmuki acaba..
Bak sen yaramaza bir sn boş bırakmaya gelmiyor.
Bir şey olacağını zannetmiyorum Öznur yutabilmiş ya ben en çok boğazlarına takılır yutamazlar diye korkuyorum Allah korusun büyük ihtimal taşı doğal yollarla dışarı atacaktır bir gün içinde.
yutmuş ebru çok minikti zaten bulgur tanesinden biraz iri..inşallah çıkarır hemen bi zarar filan vermesinde..
hatta eşi serdaın becerememesinden filan orda ortamda da bahsetti gülüştük ettik..
şaşkınlığı aştım şok içindeyim.. şimdi sen açıklarmısın pelin , burdakiler seni tanıdığı kadar benide tanıyor, senemi de az çok tanımışlardır, burda kim kimle neyi paylaşamamış, ortak noktalarımız kara kaşlarımız kara gözlerimiz değil ki, bebeklerimiz yaaa..
anneyiz biz buralara böyle alakasız şeyleri nasıl getiriyosunuz..
hemde pelin evine iki kere geldim burdan konuştuk,ettik arkadaşız kısaca niye beni aramıyosun da burda çok ilginç bi şekilde alakasız düşüncelerini belirtiyosun.. daha doğru olmaz mıydı..
Asi olduk1 kol 1 bacak minayla ilgilenmem lazim iyiaksamlar kizlar
Ben her zaman şunu söylerim sanal ortamda ses tonu, mimikler v.s. olmadığı için birbirimizi bazen yanlış anlayabiliyoruz ya da burada yazılanlar maksadı aşan cümleler olabiliyor yoksa kimin kime ani tepkisi var bilmiyorum benim kimseye öyle bir tepkim yok aksine yazdıklarımı defalarca okumadan göndermem bu gibi hassas konularda kimseyi kırmak üzmek de istemem Senem'i de severim, samimi bulduğum arkadaşlarımdan biridir onun da üzülmesini istemem. Karşılıklı diyalog çok önemli olabiliyor işte yanlış anlaşılmaları düzeltmek için bunu kastetmeye çalışmıştım neyse bu konuda çok fazla bile yazdım. Tatsızlık çıkmasını hiç ama hiç istemem.senenim o yorumunu okudum ben direk okulda filan bişey olmuş olabilir diye düşündüm bilmiyorum niye kimse birde bu taraftan düşünmemiş... seneme karşı bir tavır mı sergilen miş ki, böyle bi yoruma alınmışlar anlamıyorum ki..
ya bazılarımızın bazılarına karşı ani tepkileri var arkadaşlar burda niçin bulunduğumuzu unutuyoru bazen.. bakın konuşurken kendimi de katıyorum hiç sevmem bencil olmayı..
ben desem bu lafı da alınsanız anlıycam.. benim kırıldığım şeyler vardı ama hiç belli etmedim.. bu doğum günüyle alakalı değildi biz orda bir bebeğimizin doğum günü için bulunuyoduk..
ebru sende oğluşun gibi güler yüzlü, böyle şeylerle asla işi olmıycak çok hanımefendi birisin.. seni asla zan altında bırakıcak bişey demek istemem.. hiç alınma bile sen..Ben her zaman şunu söylerim sanal ortamda ses tonu, mimikler v.s. olmadığı için birbirimizi bazen yanlış anlayabiliyoruz ya da burada yazılanlar maksadı aşan cümleler olabiliyor yoksa kimin kime ani tepkisi var bilmiyorum benim kimseye öyle bir tepkim yok aksine yazdıklarımı defalarca okumadan göndermem bu gibi hassas konularda kimseyi kırmak üzmek de istemem Senem'i de severim, samimi bulduğum arkadaşlarımdan biridir onun da üzülmesini istemem. Karşılıklı diyalog çok önemli olabiliyor işte yanlış anlaşılmaları düzeltmek için bunu kastetmeye çalışmıştım neyse bu konuda çok fazla bile yazdım. Tatsızlık çıkmasını hiç ama hiç istemem.
yoruma katıldım aklımda tilkiler dolanmıyor ki ne bilim böyle çekilceğini.. yakışmaz evet kimseye yakışmadı zaten.. ama
burda herşeye rağmen bana dururp dururken tavır yapan kişiye rağmen geldim pelin..niye bu burda der gibi bakıldı yüzüme senle de göz göze geldik, sende öznurda ebru farkında mı bilmiyorum, ama yinede ben hep şunun bilincindeyim ortak noktalarımız bebekler bizi burda onlar bulşturdu.. mina için ordaydık... yine diyorum ortak noktamız bebeklerimiz.. sizler bunu ıunutmuşsunuz anladığım kadarıyla..
artıkda girmem .. ben böyle işlerden anlamam..
senem de elbette neyse anlatıcaktır eminim şok olucaktır,
bazılarına yaptığınız dışlama hareketini yaptınız sinirden ölüyorum şuanda..
hayır paylaşılamayacak benle yada senemle ne var ki böyle bi kanı oluyor.. ben senemle yakın olalirim.. sen burcuyla olabilirsin... ama ortak noktalarımız hep altını çiziyorum bu unutulmuş gereksiz şeyler başlamış artık..
bazıları da okuyup, asla anlam veremiycek.. herkes yalan yanlış düşünücek..
şehir dışındaki arkadaşlar, uzaktaki arkadaşlarım.. kimse burda gördüğünüz gibi değilmiş buna inanın ben iyi ce anladım bugün..
kızlar bir yanlış anlaşılma olmuş insanların zayıf anları olabilir alınabilir bana uzamış gibi geliyor siz bilirsiniz ama
sana ypılsa herşeye rağmen sana olsa bunlar öznu tek taraflı düşünmepelininde dediği gibi uzatmaya gerek yok arzu..pelin rahatsızlığını dile getirdi üzülmüş normal olarak yapılan yorumlara..sen olsaydır yerinde eminim sende aynı tepkiyi verirdin.ayrıca bende o sonucu çıkardım yorumlardan..yanlış anlaşılma varsa senem açıklar bunu zaten..kimsenin kimseye tavır yaptığı yok..bebekler için birarada olduğumuz için bunlar konuşuluyor emin ol..
Ebru Canberk yürüyormus Masallah gülen surata şimdi evi iyice talan edecek vuvvvvvvvvv canberk heryerdeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?