çok teşekkür ederiz teyzeleri pazar günkü doğum günü bayağı bir antreman oldu oğluşa orada heyecandan uzun süre ayakta kaldı farkında olmadan yoksa farketti mi hemen çöküveriyordu dün de birkaç adım attı bugün koridoru neredeyse baştan başa geçti yürüyerek öyle de hoşuna gidiyor ki darısı tüm bebelerimizin başına inşallah.
bahar çok geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin inş.
ben de çıkıyorum kızlar, ne kadar istemesemde evime gidiyorum.
Kızlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.Hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar...
pelin nolmuş burda bu ne demek ki şimid hiç bişey anlamadım çok da şaşırdım yani.. facebookta senem eşiyle ilgili bir durum yazısı yazmış eksi puan muhabbeti filan, bende bunu beğenmişim bu nu sen nasıl doğum günüyle yada herhangi kendinle ilgili bişeyle alakalandırdın inanamıyorum yani pelin.
ayrıyetten ben orda teşekkür ettiğim gibi nezaketen, burdan da ettim. hayır anlamıyorum yani
kızlar sizde hakikaten ortada bişey var gibi , rahatsız eden şey neydi filan gibi bişeyler yazmışınız nasıl bunları buraya getirdiniz ki..
maşallah oğluşa canım benim darısı diğer bebişlere benim kide 2 gündür sürekli taytay duruyor ama yürümesi daha zor olacak belki de
bu arada annem bayılmış canberk e olmaz anne dedim yaseminin oğluyla nişanlı sayılırız
ben de çıkıyorum kızlar, ne kadar istemesemde evime gidiyorum.
Kızlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.Hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar...
nevra'cım sanada çok geçmiş olsun cnm
umarım ilaçla şifa bulur biran önce düzelirsin
hay allahım benim cadı ben telefondayken hanği arada gittiyse sehpanın üzerindeki mumu devirip içindeki minik taşlardan yutmuş..onun içinde taş olduğunun farkında bile değilim yavv..bişey olurmuki acaba..
hay allahım benim cadı ben telefondayken hanği arada gittiyse sehpanın üzerindeki mumu devirip içindeki minik taşlardan yutmuş..onun içinde taş olduğunun farkında bile değilim yavv..bişey olurmuki acaba..
Bak sen yaramaza bir sn boş bırakmaya gelmiyor.
Bir şey olacağını zannetmiyorum Öznur yutabilmiş ya ben en çok boğazlarına takılır yutamazlar diye korkuyorum Allah korusun büyük ihtimal taşı doğal yollarla dışarı atacaktır bir gün içinde.
bak sen cadıyaaa .. iki saniye boş bırakmaya gelmiyoo . yutabildiğine göre sorun olacağını sanmıyorum öznurcumm . inşll olmaz . doğal yollardan çıkarır inşll.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?