2009 Aralık Anneleri

Baharcim gecmis olsun berbat biseydir bende yasamistim maalesef . Allah beterinden korusun . Benim bi arkadasima evdeyken girmisti. Kiz yanliz yasiyordu. Adam yatak odasina girmis. Hic sesini cikarmamis kiz .Hirsiz uyanik oldugunu biliyorum ama ugrasmicam simdi senle demis kiza. Sinir tedavisi gordu kiz bi sure korku filmi gibi. Tekrar gecmis olsun.
Bu arada resimleri ekleyemedim hala bilgisayar degisimi yaptim bugun yada yarin eklemis olurum.

ayy çok feci yaa. iyiki öyle bişey olmadı o zaman daha kötü olurdum herhalde.bu da kötü ama insan beterin beteri var diyip teselli ediyor kendini.

Pelincim aylar önce başlayan bi heycanlar günler günleri kovaladı kaç haftalık oldular kalp atışlarıydı doğum tarihiydi depresyonlar sıkıntıla ve sonunda doğum . .minicik elleriyle minicik suratlarıyla ve daha görmeyi bile beceremeyen ışıltılı gözleriyle dunyaya gözlerini açtılar . .Ama kucagımıza aldıgımız o günden sonra zaman ne cabuk ve ne hızlı akıp gectiki miniklerimiz yaşlarını bile kutluyor öncelikle hepsine MAŞALLAH ..
Adım adım yaş yaş bir birey olma yolunda ilerlleyen bu küçük insanların inşallah hayatlarıda sağlıkla huzurla ve başarı ve muvaffakiyet hikayeleriyle dolu olur ..bizlere ve vatanlarına milletlerine hayırlı evlat olurlar inşallah Pelinci . .
Mina iyiki dogdun iyiki boyle guzel ve temiz ailelere sahip bu bebekler . .Allaha evladınızı size sizide evladınıza (ve cümlemizide tabi) sağlıkla bağışlasın . .

ayy çok feci yaa. iyiki öyle bişey olmadı o zaman daha kötü olurdum herhalde.bu da kötü ama insan beterin beteri var diyip teselli ediyor kendini.

AYYY çok çok geçmiş olsun çok sinir bozucu bişey eminim ..benime abimlarin evine girmişti hırsız ona ragmen ben deepresyonunu yasamıstım . .Allah kolaylıklar versin inşallah biran once bulunur ve cezasını görür size yasattaığı bu korkunun . .

k.validem hastaneden çıkacak bugün ve samsuna gelcekler
bende bugün annemden k.valideme geçcem
çok ösledim kocişimi
iyi dinlendim ama anacığımın yanında
allah razı olsun analarınızdan
onlar olmasa napardık
allah başımızdan eksik etmesin onları

ablam hala hastanede yatıyo
20 gün oldu haaaaala ameliyat olcak(((
kanala taş kaçıyo alıyolar taş kaçıyo alıyolar
bide sarılık oldu onun geçmesini ve iltihabın kurumasını bekliyolar
ablacımda bir kurtarsa allahın izniyle((((

cidden bi geldimi herşey üst üste geliyo yaaa
allah dermansız dert vermesin yine

teşekkürler cnm yaa umarım bulunur.bulunsun da bide onu benim elime verseler de bi evirip çevirsem gerizekalıyı.

kızlar çok mutsuzummm (
cumartesi günü evime hırsız girdi artık isyanlardayım yakında kafayı yicem sanırım artık

çok geçmiş olsun canım allahlarından bulsunlar..

peliiinnn gelince haber ver aşı nası geçti...

biizde öğleden sonra doktora gidicez yine nazın gözü hiç geçmiyo.. sanki yumruk yemiş gibi yuvarlak kıpkırmızı.. doğumgününe gelenler gördü işte.. napıcam bilmiyorum ya...

sağol cnm sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım

kıyamam kuzum yaaaa(((
yavrum ne kadar çekti gözünden ((((
yeğenimde öyleydi doğduğunda başlamıştı yaşına kadar sürmüş sonra kendiliğinden geçmişti
inşallah naz'ımın kide geçer kendiliğinden

canım inşallah ablacığında iyileşip çıkar hastaneden biran önce..

burcuu nbr.gidebildinmi dün tüyap a

sibel gerçekten kötü olmuş gözü kuzucuğun..kaşınıyordurda kıyamam.bi tedavi edemediler şunu ya..inşallah bu kez anlar doktor ne olduğunu..

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere.
Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için....

Bilge canım Umut'umuza çok geçmiş olsun canım inşallah şu an iyidir ve geceyi de rahat geçirirsiniz yarın da iyi haberlerini verirsin bizlere.

evet ya inşallah düzelmiştir paşa nın ateşi.. gece de rahat rahat uyur inşallah kuzuda anneside

umut paşaya geçmiş olsun . umarım düşmüştür ateşi rahat bir gece geçirir annesiyle . gündüz iyi haberlerini alırız inş.

aklima umut geldi umarim iyibir gece olmustur kuzuma

Bige yokmu meral gorustuu gorusmediysen araryayim merak ettim

bige nerde merak ettim şimdi .. arayan var mı ..umut uyuyorsa rahatsız eder miyim acaba .. :26:

herkeze günaydın bu arada bilgeye bakınıyorum ama gelmedimi işe acaba inş. daha da kötülememiştir ya. iyi olsun nolur. hiç bi bebiş hasta olmasın

arayım ben bigeyi hemen
bende merak ettim

tlf meşgul
tekrar arıycam

hala meşgullll
allahım yaa çok meraklandım

paşamız ateşli kızlar
umut paşa muhtemelen 12 azı dişini birden çıksracakmış
bige başında ana olrak nazını çekmekte

kıyamam yaa kuzuma .. aman diş olsunda allah başka dert vermesin..

çok geçmiş olsun allahım bu dişler ne zor ne zor.. tek allah başka şeyler vermesinde napalım artık.. 12 azı dişde ççççooooook zordur.. allah kolaylık versin kuzuya

oy oy kıyamam yaa.imş. sorunsuz atlatırlar

Bige yok, dün en son 39,6'yı görmüşlerdi,

bige yı arıcam ınş daha ıyıdır umut paşa

bige yı aradım

bu arada günaydın kızlar ne var ne yok umut mu hasta oldu offf ya noluyor bebiklere havalardan heralde
giremedim kaç zamandır neler var neler yok umut dışında var mı önemli birşey

merhaba kızlar umuttan haber yok sanırım ben bi arıyım merak ettim...

baharcım sabah aradım bigeyi
azı dişlerinin hepsi birden patlıycak sanırım diyor

ahh yavrum yaa baska bir sağlık sorunu olmaması sevindirici diş için bile olsa çektiği az buz değil kuzunun. çabucak patlatır da rahatlar inşallah paşa da annesi de bizler de...

bu arada bıgeyı de arayamadım ya ınş ıyıdr umut paşaam

umut paşadan haber alırsanız banada haber verin ya.

bilgeden umuttan haberi olan varmı arkadaşlar

dün akşam konuştuğumda iyiydi . ılık banyo ile ateşini düşürmüşler.. iyi olursa gelirim demişti bige .. gelemedi heralde..

bilge bugn gelmemiş umut inş. daha iyidir düne göre. Rabbim ağrısını sızısını tez zmanda alsın inş. bebelerimiz acı çekmesin

kızlar ne diyeyim bilmiyorum... gözlerim doldu... ALLAH herkese sizler gibi arkadaşlar ve dostlar versin... kendi kendime hep diyordum kızlar şimdi duadadır sorup duruyorlardır diye ama bu kadarını beklemiyordum galiba... ALLAH hepinizden razı olsun arayanlardan, aramayanlardan, düşünüp soranlardan, içinden geçirenlerden... Rabbim hiçbirimizin bebeğine hastalık göstermesin, dermansız dert vermesin.

cumartesi günü yani 80. saat civarında ateşimiz 38.1 oldu akabinde kustu ben de aldığım gibi doktoruna götürdüm... ama kusup üzerine de doğal olarak boyundan aşağı (dışarı çıkaracağım için kafayı yıkamadım) ılık duş alınca haliyle doktora gittiğimizde ateş 36ydı. hafif geniz akıntısı var dedi doktor ama ilaç falan verecek boyutta değilmiş çok şükür.

dün akşam itibarıyla da burnu fokurdamaya başladı... havale geçirtmiycez derken çocuğu üşüttük korkarım 1,5 saat uykuylayım ne kaidemin ağrısı bitiyor ne belimin ne sırtımın... doğru dürüst uyuyamadı kuzum burnunun tıkanmasından

yaa meral melikeden isteyince aklıma geldi yine nevra seçilden haber var mı? gönderemedik parasını?

yok canım enson bige konuşmuştu atarım demiş ama hala sen yok..

kızlar hesap numarasını gönderdim

yasemincim çok büyük geçmiş olsun cumartesi günü güven'e giderken aklımda hep sen vardın şöyle bi bakındım etrafa hani belki gelmişsindir diye... umarım tez zamanda bulantıların sona erer de hem Haktan hem mercimeğin keyfini sürebilirsin

Kızımın kulakları küpeli artıııııııkkkkkkkkkkkk

hayırlı uğurlu olsun

sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde uzun bir ömür sürsün pamuğun nice yaşlara

tekrar nice yıllara mina:)

bu arada o akdar kişi bir araya gelipte....
toplu bir fotoğraf çekilmeliydik gibime geliyor...
:)

çekilmediniz mi???? e fotoğraf uzmanı sensin niye millete hadi demedin ki senemm????

çok geçmiş olsun özlemcim allah tez zamanda şifa versin ve beterinden esirgesin

Yarin sabah asiya gidiyoruz dua edin bize

canım inşallah sorunsuz atlatmışsınızdır aşıyı

kızlar çok mutsuzummm (
cumartesi günü evime hırsız girdi artık isyanlardayım yakında kafayı yicem sanırım artık

ya zaten benide en çok üzen o.yatak odamda çamaşırlarım herşeyim ortadaydı.şimdi giremiyorum odaya uyuyamıyorum sanki biri çıkıvercekmiş gibi.çok kötüymş ya inan bana.Allah kimseye göstermesin

allah beterinden esirgesin baharcım biz de geçtik o yollardan... bizimki de ya kadındı ya çocuk... markalı ayakkabılarımı götürmüştü kör yanından çıkasıca... üstelik ben kapıyı açarken içerdeydi, kapıyı araladım bir karaltı geçti evin arka tarafına doğru (o zaman bahçe katında oturuyorduk arkada bahçeye açılan bir kapımız vardı) ama açamadım kapıyı çelik kapının mekanizmasını takmış açamayalım diye... polis açtı bana evimin kapısını hem de doğumgünümdü, iki gün öncesi ilk evlilik yıldönümümdü...

sözün özü geçiyor baharcım o travma da atlatılıyor, korku da unutuluyor, ta ki bir yerde konusu açılana kadar... şimdi reality showlara döndürmeyeceğim ama neler duyuyoruz bununla gelmiş geçmiş olsun canınızda bir şey yok ya daha ne olsun. artık evine hırsız girmeyene selam vermeyecek duruma geldik kime dokunsan ah işitiyorsun bu konuda...

bak can korkusunu da yaşadınız daha çok olmadı onun için kendine telkin et gerekiyorsa da destek al derim şahsen. ha bir de evin acısı gitsin bir yerlere tuz, soğan ve küp şeker hibe et bacım

dünürüm

melikecim meralcim yukarda anlattım halimizi buna şükür diyorum ve tekrar tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için

canım tekrar çok geçmiş olsun ablana ve k.validene sende samsuna gidip fazla yorma kendini bebeklere iyi bak

nazar değiyor güzel gözlüme tekrar çok geçmiş olsun

bende dr a gitmem gerek poposu kıpkırmızı ağlamıyor ama canımı sıkıyor hele geçen gün kaka yapmıştı ( kaka yapınca çok kızarıyor ) kızarıklıklardan biri kanıyordu ben salak anne hala gidemedim doktora offff allahım ya herşeyden çok yoruldum iyi ki yavrum var ama onada yetemiyorum gerektiği gibi bakamıyorum

yasemin şimdi orda gelen giden yormazsın di mi kuzum kendini???
allah ablacığına da tez zamanda şifa versin canım

onlar allahlarından değil şeytanlarından bulsun sibel
süt sürüyo musun??? belki yine ana sütü kar ederdi :26:

canım inşallah ablacığında iyileşip çıkar hastaneden biran önce..
burcuu nbr.gidebildinmi dün tüyap a

öznur aklıma takıldı mutsuzumdemişin susmuşun noldu kuzum :82:

diş geleceği dönemde çiş ve kakadaki asit ve dolayısıyla pişik artıyor melikecim mümkün olduğunca sık değişip pişik kremi kullanmaktan başka çare yok :94:

:111: aaaaaaaaa bu süpermiş aynı bennn

Canım çok çok geçmiş olsun ahhh ahh bende gecen gün yasadım ateş olayını valla gözleri kısık aygın baygın bide inleyerek yattı evladım çok fena be valla Allah kimseye göstermesin . .bizimde bi gece once basladı ve 38.9 da devam etti . .seni okuyorum ama cok yazamıyorum tekrardan cok gecmiş olsun bilge ya umuda sağlıklar şifalar . .nazarlardan esirgesin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…