- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 123
Hayret bir şey kendilerini sevdirmemek için bu kadar mı uğraşır bunlar yaa. Ben bile sinir oldum.bu sabah k.validem geldi ne ne yaptınız ne nasıldı nasıl gittiniz hiçbir şey sormadı konuşmadı bile benimle Allahın belası kadın sadece oğluna sen nerde bekledin dedi sanki 3 yaşında çocuk sokakta kaldı şimdide canı sıkılmış al beni gezdir dedi derdi ben dün gezdimya kendi istediğim yere gittim ya kıskanç offfffff valla burnumdan getirmese rahat etmez şimdi kimbilir neler anlatıyor oğluna ben de çıkmadan dedim özgüre sen götürdün annen konuşmuyor benimle ne yaptıysam şimdi anlatır sana dedim bakalım akşam anlarım heralde
aman neyse ne yaşadığı müddetçe sorunlar aynı olacak ( tövbe tövbe günaha da giriyorum ama bazen canı gönülden istemiyorsam ne olayım )
herkes nasıl benim çektiğim fotolar berbat telefonla o kadar olmuş sizden istiyorum mail olarak atarsanız bastıreırım ilk d.günümüz hatta ilk partimiz diye saklamak isterim
bende eşime gömlek ütüleyim mutfağı temizlemem lazım
slmmm pelinciğim dün herşey çok güzeldi teşekkürler minaya tekrar uzun ömürler dilerim
hepinizi görmek çok güzeldi ( annemde son anda piyangodan çıktı gelme diyemedim kusura bakma pelinciğim biraz emrivaki davetsiz misafir oldu ama )
kuzuları tekrar öpüyorum dün ne güzel eğlendiler ağlamadan yolda uyudu benim kide memede hatta bende uyumuşum o meme emerken eve 7.30 da geldik kaybolmadık :))))))) ama trafik kötüydü tem e girene kadar sonrada annemi çatalcaya bıraktık ama felaket sis vardı gene bembeyaz eve gelince pestil hepimiz
bu sabah k.validem geldi ne ne yaptınız ne nasıldı nasıl gittiniz hiçbir şey sormadı konuşmadı bile benimle Allahın belası kadın sadece oğluna sen nerde bekledin dedi sanki 3 yaşında çocuk sokakta kaldı şimdide canı sıkılmış al beni gezdir dedi derdi ben dün gezdimya kendi istediğim yere gittim ya kıskanç offfffff valla burnumdan getirmese rahat etmez şimdi kimbilir neler anlatıyor oğluna ben de çıkmadan dedim özgüre sen götürdün annen konuşmuyor benimle ne yaptıysam şimdi anlatır sana dedim bakalım akşam anlarım heralde
aman neyse ne yaşadığı müddetçe sorunlar aynı olacak ( tövbe tövbe günaha da giriyorum ama bazen canı gönülden istemiyorsam ne olayım )
herkes nasıl benim çektiğim fotolar berbat telefonla o kadar olmuş sizden istiyorum mail olarak atarsanız bastıreırım ilk d.günümüz hatta ilk partimiz diye saklamak isterim
bende eşime gömlek ütüleyim mutfağı temizlemem lazım
pelincim aradım ama telin çekmiyor sanırım mina'nın doğum gününü kutlamak için aramıştım sağlıklı sıhhatli mutluluk dolu nice nice yıllara ersin inşallah tatlı kuzucum...
bu arada çoooook kötüyüm dualarınıza ihtiyacımız var kızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı 2 hafta önce kültür verdik çıkan sonuca göre iğne verdi dr.umuz 10 gündür iğne vuruldu kuzum ama geçmemiş nasıl oluyor anlamadım 20 iğneden sonra hala geçmemiş tekrar kültür verdik yarın çıkacak sonuca göre hastaneye yatma durumumuz var inşallah gerek kalmaz çok korkuyorum kalbim sıkışıyor bu gece nasıl geçer bilmiyorum artık nolur dua edin kızlar kızım bir an önce iyileşsin bu arada hala mersindeyiz biz drumuz da uzak offf
yeni geldm bende e ve...sabah ev işlerinden sonra 4 gibi çıktık nehirle ben..babası işteydi bugün...
biraz dolandık historya falan derken alışveriş yaptım...sonra benim cadı kızım:) kudurdu:) koşa koşa geldik...mide bulantılarım halen geçmediolmazsa haftaya doktora gidicem..halsizliğimde var neden anlamadım hiç olmzdı bana...sanırım yoruldum biraz...tatilde dinlenirim geçer inş...
veya bu arada çeyrek veya yarım altın ne kadar bilen varmı alış?
nette bir sürü fiyat var anlamadım hangisi doğru
melikecim sıkma canını tatlım
sen ve annen çok tatlısınız ama zeynep en tatlısınız:))))))))
melike kaynar kazana atmalık doldurmuşmu eşini
Hayret bir şey kendilerini sevdirmemek için bu kadar mı uğraşır bunlar yaa. Ben bile sinir oldum.
Yeterli olgunluğua erişem
emiş insan formları diyorum bunlara yazık koskoca evlat sahibi, torun sahibi olmuşlar ama olgunlaşamamışlar.
Boşver Melike, biz de seni ve anneni tanıdığımıza çok memnun olduk.
Benim fotolarda kötü ama birkaçını koyarım yine de akşam eve gidince.
yeni geldm bende e ve...sabah ev işlerinden sonra 4 gibi çıktık nehirle ben..babası işteydi bugün...
biraz dolandık historya falan derken alışveriş yaptım...sonra benim cadı kızım:) kudurdu:) koşa koşa geldik...mide bulantılarım halen geçmediolmazsa haftaya doktora gidicem..halsizliğimde var neden anlamadım hiç olmzdı bana...sanırım yoruldum biraz...tatilde dinlenirim geçer inş...
veya bu arada çeyrek veya yarım altın ne kadar bilen varmı alış?
nette bir sürü fiyat var anlamadım hangisi doğru
melikecim sıkma canını tatlım
sen ve annen çok tatlısınız ama zeynep en tatlısınız:))))))))
pelincim aradım ama telin çekmiyor sanırım mina'nın doğum gününü kutlamak için aramıştım sağlıklı sıhhatli mutluluk dolu nice nice yıllara ersin inşallah tatlı kuzucum...
bu arada çoooook kötüyüm dualarınıza ihtiyacımız var kızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı 2 hafta önce kültür verdik çıkan sonuca göre iğne verdi dr.umuz 10 gündür iğne vuruldu kuzum ama geçmemiş nasıl oluyor anlamadım 20 iğneden sonra hala geçmemiş tekrar kültür verdik yarın çıkacak sonuca göre hastaneye yatma durumumuz var inşallah gerek kalmaz çok korkuyorum kalbim sıkışıyor bu gece nasıl geçer bilmiyorum artık nolur dua edin kızlar kızım bir an önce iyileşsin bu arada hala mersindeyiz biz drumuz da uzak offf
selam kızlar huuu nasılsınız?:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?