sıra bende mi anam şimdi ya eşimin ya annemin hesabı verecem
yaa meral melikeden isteyince aklıma geldi yine nevra seçilden haber var mı? gönderemedik parasını?
kasım ayı senin canım benimsıra bende mi anam şimdi ya eşimin ya annemin hesabı verecem
kıymeeeeeeeeet pelin yazamıyormuş mina memede uyumuş, sana özelden yazmış gerekli bilgileri canım
Nilkünnn sen de gel ne güzel olur vallaha getirse eşin.
Sovunce yazdi bu ne is biri sabote edyr kk ya girmemi sagol nilgunum ay bu arafa hemen yaz geliyrmusunuz yaaaaa ewt de yilin kocasi seceriz valla melikeninkinden alir madalyayi teslim :)
n,ilgüncüm hediyeniz geldi çok çok teşekkür ederiz canım:)))) öpüyoruz seni çokkkk
FIKRA :))
Delikanlı Sevgilisini akşam eve bırakır.Sonra elini duvara dayayarak...
Delikanlı:Beni öpermisin?
Kızelimisin evin önünde annemler görür.
Delikanlı:Ne olcak canım bu saatte kim görcek.Ne olur seni çok seviyorum...
Kız:Bende seni seviyorum ama olmaz...
Delikanlı devamlı ısrar eder.Bi ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi görünür...
Kız Kardeş:Babam diyorki öpecekse öpsün,öptürcekse öptürsün yoksa kendisi gelip öpecekmiş.Ayrıca O salak herifede söle elini diyafon düğmesinden çeksin yoksa gelip ben çekecem
Merallllll Napiyosunnnnn
FIKRA :))
Delikanlı Sevgilisini akşam eve bırakır.Sonra elini duvara dayayarak...
Delikanlı:Beni öpermisin?
Kızelimisin evin önünde annemler görür.
Delikanlı:Ne olcak canım bu saatte kim görcek.Ne olur seni çok seviyorum...
Kız:Bende seni seviyorum ama olmaz...
Delikanlı devamlı ısrar eder.Bi ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi görünür...
Kız Kardeş:Babam diyorki öpecekse öpsün,öptürcekse öptürsün yoksa kendisi gelip öpecekmiş.Ayrıca O salak herifede söle elini diyafon düğmesinden çeksin yoksa gelip ben çekecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?