burcu nasılsın :103:
Nasil olayim aptala iki kalayim . Gece 2 de kalkti 5 e kadar oturduk . Sonra uyuduk 7 kalktik simdi yine uyuduk yarim saat uyur sanirim . Evin disinda mantolama var bizim kattalar matkap sesi iste adamlarin sesi filan hic uyumuyor bu sefer.
al Eylülü de kaç evden
Babamin bugun kemoterapisi var olmasa giderdim oraya da . Disari da cikmam lazim aslinda hava alayim dedim ama bu havalarada insan guvenemiyor ki .
Bende kizimin kokusunla biraz kestireyim bari
ayyy arayamam ki cep telefonumu evde unuttum öğlen gelirken haber alan mutlaka yazsın.
hadi bakalım güle gülehadi ben yavaştan yavaştan çıkıyorum
gelince görüşürüz
kızlar ekranı nasıl düzelticemi bilen varı.. ters duruyor şuanda arda yatı bkullanamıyorum bilgisayarı burayı tıklayıp yazana kadar canım çıktı
yok hayatım önemli bi durum. hafif şiş ama geçecek sanırım. keyfi yerinde çok şükürtülaycım ecrinnazın başında da morluk olmuş galiba. nasıl var mı önemli bir durum?
ahh yavrum yaa baska bir sağlık sorunu olmaması sevindirici diş için bile olsa çektiği az buz değil kuzunun. çabucak patlatır da rahatlar inşallah paşa da annesi de bizler de...ben hemen yazayım baharcım, gece kusmuş umut, maalesef ateşte 39.6 yı bile görmüşler ama bunun dışında herhangi bir ağrı sızı burun akıntısı yok, biraz iştahı gitmiş,
12 tane azı yeri birden şişmiş, ateşi kontrol altınta tutmaya çalışıyorlarmış ama keyfi yerindeymiş, başka sorun olmadığına göre dişten diyoruz dedi bige
ay tülay çok şey diyesim geliyor ama demeyim ben allah sana gani gani sabır versinben geldim. sevgili kayınvalideğim öğlende teşriflerini sundu.ben çıkana kadar laf soktu :95:
yok efendim onlarda kalsaymışık oda gelenini gidenini özlemişmiş.off allahım. kocatana anlattım şimdide ben zaten onlar hep geldiğinde böyleymişim. surat asıyormuşum. herşeyleri batıyormuş.kadın 1 yıldan beri görmemiş torunuymuş da bilmem neymişde bayağı bi tartıştık. :96:sanki torun kaçırıyorum.çok bıktım artık çokkkkkkkkkk
iyi sevindğim canım allah korusun yavrularımızıyok hayatım önemli bi durum. hafif şiş ama geçecek sanırım. keyfi yerinde çok şükür
ay tülay çok şey diyesim geliyor ama demeyim ben allah sana gani gani sabır versin
seni çok kıskanıyorum melike
dur ben benimkine mesaj atayım haftasonu beni istanbula götürür müsün diye
bakalım ne diycek :82:
ben geldim. Sevgili kayınvalideğim öğlende teşriflerini sundu.ben çıkana kadar laf soktu :95:
Yok efendim onlarda kalsaymışık oda gelenini gidenini özlemişmiş.off allahım. Kocatana anlattım şimdide ben zaten onlar hep geldiğinde böyleymişim. Surat asıyormuşum. Herşeyleri batıyormuş.kadın 1 yıldan beri görmemiş torunuymuş da bilmem neymişde bayağı bi tartıştık. :96:sanki torun kaçırıyorum.çok bıktım artık çokkkkkkkkkk
resim yorumları için teşekkür ederiz teyzeleri .. [ımg]http://www.smileygarden.de/smilie/schleifchen-girls/smilie_girl_088.gif[/ımg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?