2009 Aralık Anneleri

Nasil olayim aptala iki kalayim . Gece 2 de kalkti 5 e kadar oturduk . Sonra uyuduk 7 kalktik simdi yine uyuduk yarim saat uyur sanirim . Evin disinda mantolama var bizim kattalar matkap sesi iste adamlarin sesi filan hic uyumuyor bu sefer.

al Eylülü de kaç evden

Babamin bugun kemoterapisi var olmasa giderdim oraya da . Disari da cikmam lazim aslinda hava alayim dedim ama bu havalarada insan guvenemiyor ki .
Bende kizimin kokusunla biraz kestireyim bari

aslında tam öğle vakti çık çıkabiliyorsun, yok olmadı dediğin gibi en iyisi yat kuzunun yanına, hadi umarım kestirebilirsin

umutun ateşi iyice yükselmiş demek üzüldüm neyseki bige bugün yanında en azından aklı kalmayacak oğluşunda son durumu ne acep haber alan var mı?? arasam diyorum ama tam öğle saati uyuyordur filan. fatma arıycaktın canım galiba görüştün mü?

fatmacım benim annem de seninki gibi aynen. allahım elleri dert görmesin o olmasa ne yaparım bilmiyorum. çok şanslıyım yürüyerek mesafede oturuyoruz. hatta o bile uzun geliyor da yaza bizim evin yakınlarına taşıyalım diyoruz.

burcu eylüle çok geçmiş olsun canım. ay sabundan olmasın inşallah yaa. yalnız alerji ile ilgili geçen doktor bana şöyle bir açıklama yaptı. alerji bir bardak su gibidir. bardak dolana kadar neye alerjiniz olduğunu anlamazsınız. bardak dolduğu zaman dışa vurmaya başlar şeklinde. inşallah mevsimle alakalıdır çabuk atlatır. sen nasıl oldun akşam sıkıntılıydın gece nasıl geçti?

melikee güle güle kullanın koltuğunuzu. keyifli yolculuklar geçirsin inşallah turtan.

tülaycım ecrinnazın başında da morluk olmuş galiba. nasıl var mı önemli bir durum?

sibelcim naza da geçmiş olsun arkadaşların yazdıklarından anladım gözü iyileşmemiş. aah aah bu kadar güzel olmak da dert nazar değiyor valla kuzuma bir an önce iyileşir umarım.

meraal öykücük 11 aylık olmuş. maaşallah tam bir ayınız kaldı büyük güne. allah nice ayları yaşları sağlıkla göstersin canım.

aklımda kalanları yazdım atladığım varsa nooolur kusura bakmayın.

hepinize geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim bir türlü geçiremesek de. aynen devam biz de durum. ateşi düştü berkayın tekrarlamadı şükür. burnu da biraz daha açıldı bugün. ama öksürük var ikisinde de. çok da kötü öksürüyorlar. dün götürmek için aradım doktoru pazartesiye kadar beklememi söyledi başka bir şikayetleri olmazsa. birikintiyi atmalarını bekliycekmişiz. onun dışında ikisi de ful time kudurukluğa devam:))) nilgüncüm neyseki ben bomba gibiyim.

ayyy arayamam ki cep telefonumu evde unuttum öğlen gelirken haber alan mutlaka yazsın.

ben hemen yazayım baharcım, gece kusmuş umut, maalesef ateşte 39.6 yı bile görmüşler ama bunun dışında herhangi bir ağrı sızı burun akıntısı yok, biraz iştahı gitmiş,
12 tane azı yeri birden şişmiş, ateşi kontrol altınta tutmaya çalışıyorlarmış ama keyfi yerindeymiş, başka sorun olmadığına göre dişten diyoruz dedi bige

hadi ben yavaştan yavaştan çıkıyorum
gelince görüşürüz

Son düzenleme:
kızlar ekranı nasıl düzelticemi bilen varı.. ters duruyor şuanda arda yatı bkullanamıyorum bilgisayarı burayı tıklayıp yazana kadar canım çıktı

nilgüncüm eşine söyele ist. giderken benide alın

müzeyyencim teşekkürler cnm
inş hep beraber nice nice nicelerine inşallah.

baharcım sabah aradım bigeyi
azı dişlerinin hepsi birden patlıycak sanırım diyor

ben geldim. sevgili kayınvalideğim öğlende teşriflerini sundu.ben çıkana kadar laf soktu :95:
yok efendim onlarda kalsaymışık oda gelenini gidenini özlemişmiş.off allahım. kocatana anlattım şimdide ben zaten onlar hep geldiğinde böyleymişim. surat asıyormuşum. herşeyleri batıyormuş.kadın 1 yıldan beri görmemiş torunuymuş da bilmem neymişde bayağı bi tartıştık. :96:sanki torun kaçırıyorum.çok bıktım artık çokkkkkkkkkk

alt+ctrl+YUKARI TUŞU
alt+ctrl+AŞAGI TUŞU

arzu bi de bunları bi dene bakalım

ahh yavrum yaa baska bir sağlık sorunu olmaması sevindirici diş için bile olsa çektiği az buz değil kuzunun. çabucak patlatır da rahatlar inşallah paşa da annesi de bizler de...
ay tülay çok şey diyesim geliyor ama demeyim ben allah sana gani gani sabır versin
yok hayatım önemli bi durum. hafif şiş ama geçecek sanırım. keyfi yerinde çok şükür
iyi sevindğim canım allah korusun yavrularımızı

ay tülay çok şey diyesim geliyor ama demeyim ben allah sana gani gani sabır versin

sabrım kalmadıki canım. sürekli ben suçluyum. eşimin gözünde .ötekini saymıyorum bile. suratı görmeliydiniz.akşama bassın damarıma bak olacaklardan ben sorumlu değilim yetti gari

seni çok kıskanıyorum melike

dur ben benimkine mesaj atayım haftasonu beni istanbula götürür müsün diye
bakalım ne diycek :82:

tam niden diyecektüm kü sen itiraf ettin canım ne yapayım ilk defa ısrar ettim normalde bir yere gitmem
mırın kırın etti ama ne yapayım sadece silivriden mi arkadaş bulacağım yani dedim bir de biliyor sizi ne kadar sevdiğimi

aslında o anlarda hep ayyy evet onlar geldi diye böyleyim ben gelmeseler daha mutlu olacağım demek ister insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…